25 Mart 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reklam konusunundaki yönetmeliği buldum çok tartışılıyor diye:"Buna göre, daha önce de olduğu gibi reklam süresi bir saat içinde 12 dakikayı aşamayacak. Bu süreye program desteklemesi ve program tanıtımları dahil olmayacak. Bir saatlik yayın süresi en fazla 6 defa bölünerek reklam yerleştirme yapılabilecek."Kurallar basitmiş,maksimum 12 dakika reklam alma ve yine maksimum 6 kez yayını bölme hakkın oluyormuş 1 saatte.Bunun dışında özgür oluyor anlaşılan kanllar,o nedenle de istedikleri zaman bölüyor olmalılar.

Karadayı her iki geuptada birinci,
kayıp şehir final sebebiyle yükselmiş.
yalan d bbeb ve bölümünde etkili olmasıyla yükselmiş, haftaya düşer.
survivorun pzt günleri çok avam. Hep konuşmalar var. Acunun biraz doldurması lazım.

Reklam konusunda en doğrusunu ATV yapıyor diye düşünüyorum,reklamları başta ve sonda almayı tercih edip ortada bize seyir keyfi sunuyor,bu konuda ATV'yi tebrik ediyorum.

survivorun düşüş sebebi dün akşam acun sunmadğı içindir,alp kırşan sundu yarışmayı

Bir de reklamdan yükseldi,reklamdan düştü söylemlerini bırakın artık,kanallar reklamın etkisini çok daha iyi biliyorlardır,sık bölmek isteyenin de bir bildiği var,az bölmek isteyenin de.Kanalllar maliyet-izlenme oranı-kazanç dengesini gözeterek reklam alıyor olmalı.

Reklam konusunda en doğrusunu ATV yapıyor diye düşünüyorum,reklamları başta ve sonda almayı tercih edip ortada bize seyir keyfi sunuyor,bu konuda ATV'yi tebrik ediyorum.

Aynen. Film izler gibi soluksuz dizinin büyük bölümünü izleyebiliyoruz böylece. Isten gec gelenler icin veya gec saate kadar okulu olanlar icin gayet iyi bir tercih mesela. Zaten Karadayi 22.45-23.27 arasi Karadayi 29 dakika reklam vermis. Geriye kalan 13 dakika zaten gelecek haftanin habercisi. Oralarini izleyende sonrasinda Fragman yayinlanacak diye izliyor da olabilir. Ben mesela dün aksam 22.45'de biraktim, geri kalani sabah izledim.

Dün Ben Bilmem Eşim Bilir'e duyduğum sempati nedeniyle Yalan Dünya'ya bakmaya çalıştım ama bakmasam daha iyiymiş.Ben Bilmem Eşim Bilir Yalan Dünya oyuncularının ve senaristinin elinde katledildi resmen,format tamamen değiştirildi,İlker Ayrık'a saçmasapan şeyler söyletildi.Keşke Ben Bilmem Eşim Bilir Yalan Dünya'ya değil de Yalan Dünya Ben Bilmem Eşim Bilir'e uysaydı,İlker Ayrık serbest bırakılsaydı ve her zamanki komedisini kullansaydı,rezillikti.

Survivor'dan Duygu elenmemiş okulda kritiğini yaptık herkes Duygu'yu haklı buluyor ki haklı zaten. Ayrıca Acun her bölüme sadece 1 oyun koymaktan vazgeçsin zevkli olmuyor...

Ben de, Karadayı yine 1,5 saat reklamsız gitti anlıkları da 11 falan çıktı, dedim karadayı herhalde bu sefer şeytanın bacağını kırıp 10-11 falan alacak. :)))) Ala ala 9 almış yine, kaçak dövüşmeye bu kadarmış. :)))

Arka Sokaklar bile 45 dakika bir reklama girmeye "cesaret" ediyor neredeyse 9 reyting alıyor, Karadayı bir Rıza baba olamamış. :)))

Yalan Dünya da dün anlıkları görünce 7 falan alacak dedik, fanlar gaza geldi falan ama 5 almış. :F

Kayıp Şehir şov yapacak dediler ama ya şov yapamamış ya da Kayıp'ın şovu buymuş. :)))))))))))))))

Neyse kurtulduk ondan da...

Survivor'dan Duygu elenmemiş okulda kritiğini yaptık herkes Duygu'yu haklı buluyor ki haklı zaten. Ayrıca Acun her bölüme sadece 1 oyun koymaktan vazgeçsin zevkli olmuyor...

Ben de, Karadayı yine 1,5 saat reklamsız gitti anlıkları da 11 falan çıktı, dedim karadayı herhalde bu sefer şeytanın bacağını kırıp 10-11 falan alacak. :)))) Ala ala 9 almış yine, kaçak dövüşmeye bu kadarmış. :)))

Arka Sokaklar bile 45 dakika bir reklama girmeye "cesaret" ediyor neredeyse 9 reyting alıyor, Karadayı bir Rıza baba olamamış. :)))

Yalan Dünya da dün anlıkları görünce 7 falan alacak dedik, fanlar gaza geldi falan ama 5 almış. :F

Kayıp Şehir şov yapacak dediler ama ya şov yapamamış ya da Kayıp'ın şovu buymuş. :)))))))))))))))

Neyse kurtulduk ondan da...

Karadayi her zaman ki Reytinglerini almis. Fark yok. 9.70-9.90 TOTAL. AB'de ise 10.50 üzeri aliyor son zamanlarda. 12'ye bile dayandi bir ara.

Bu kacak dövüs dedigin seyin anlami nedir? Anlat bakalim da herkes bilsin. Kacak dövüsen göremedim ben acikcasi :) Ha reklamlari kast ediyorsan o zaman yanlis yoldasin :) Atv'nin yayin politikasi öyle ve bence gayet güzel öyle :)

Yalan Dünya'nin AB dizisi oldugu zaten belli. Survivor'u gecmis dahasi yok zaten :D

Kayip Sehir hem TOTAL hem AB'de yükselmis oranlari. Final'in etkisiyle yükselmis de olabilir, saat'inin farkli olmasida sebep olabilir. Emege gecen herkese tesekkür etmek düser bize.

Arka Sokaklar sabah aksam tekrarlariyla ekranda olmasa acaba ne olacak :)

Survivor beklenen etkiyi yaratamadı ne yazık ki.10 alsa iyi denilebilecek durumda şuan.
Yalan dünyanın dün akşam yayınlanan bölümü çok güzeldi :D
Kayıp Şehirin finali durgundu,ama bence ekranda yayınlanan en güzel dizilerden birtanesiydi.
En kaliteli,belkide en gerçekçi diziydi.
Aldığı oranlarda o geç saatte yayınlanmasına rağmen kötü değil.
Kanal d dizisinin sonunu hazırladı resmen

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]10[/TD]
[TD="align: center"]DENIZ YILDIZI[/TD]
[TD="align: center"]FOX TV[/TD]
[TD="align: center"]25.03.2013[/TD]
[TD="align: center"]19:31:32[/TD]
[TD="align: center"]20:50:45[/TD]
[TD="align: center"]4,16[/TD]
[TD="align: center"]10,9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]11[/TD]
[TD="align: center"]YALAN DUNYA (OZET)[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]19:58:26[/TD]
[TD="align: center"]20:28:51[/TD]
[TD="align: center"]4,07[/TD]
[TD="align: center"]10,55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]12[/TD]
[TD="align: center"]UNUTMA BENI[/TD]
[TD="align: center"]FOX TV[/TD]
[TD="align: center"]15:18:08[/TD]
[TD="align: center"]16:36:30[/TD]
[TD="align: center"]4,07[/TD]
[TD="align: center"]25,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]13[/TD]
[TD="align: center"]ATV ANA HABER[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]18:59:25[/TD]
[TD="align: center"]19:53:24[/TD]
[TD="align: center"]3,83[/TD]
[TD="align: center"]11,05[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]14[/TD]
[TD="align: center"]KOCA KAFALAR BABA HABER BULTENI[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]18:51:41[/TD]
[TD="align: center"]18:59:56[/TD]
[TD="align: center"]3,75[/TD]
[TD="align: center"]11,85[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]15[/TD]
[TD="align: center"]BENI AFFET[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]17:11:36[/TD]
[TD="align: center"]18:24:36[/TD]
[TD="align: center"]3,53[/TD]
[TD="align: center"]14,4
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Deniz Yıldızı coşşmuşşş. :D

Yalnız Karadayıya da helel olsun. A/B yapımı olan Survivor'u tepetaklak Total yapımı yapıyor Pazartesi. :F

Yalan Dünya'm A/B'de geçit vermemiş. :D 1 saat erken bitmesine rağmen. :)

Karadayı 2 grupta da zirvede helal olsun.Mahoni yine ortalıklarda gözükmüyor. :F

Niye kimse Yalan Dünyayı yorumlamıyor.

Acuna Gangnam Style gelirken herkes helal olsun falan demişti kimse Gangnam etkisi demedi' şimdi herkes 7-8 reytinglik BBEB etkisi diyor. :D

Uyanın ey ahali son 2 bölümdür senaryo acayip düzelmiş. İlk sezon sanki.

Yalnız Karadayıya da helel olsun. A/B yapımı olan Survivor'u tepetaklak Total yapımı yapıyor Pazartesi. :F

Yalan Dünya'm A/B'de geçit vermemiş. :D 1 saat erken bitmesine rağmen. :)

Yalan Dünya bence Survivor'un AB Reytinglerini calmis. Gayet net görülüyor bu. Karadayi'ya etki etmemis.

Karadayı 2 grupta da zirvede helal olsun.Mahoni yine ortalıklarda gözükmüyor. :F

:F

- - - Ekleme - - -

Niye kimse Yalan Dünyayı yorumlamıyor.

Acuna Gangnam Style gelirken herkes helal olsun falan demişti kimse Gangnam etkisi demedi' şimdi herkes 7-8 reytinglik BBEB etkisi diyor. :D

Uyanın ey ahali son 2 bölümdür senaryo acayip düzelmiş. İlk sezon sanki.

Insallah gelecek haftalarda da bu performansini devam ettirir. Simdi herkes öyle düsünüyor dogal olarak. Ama fikrimce Yalan Dünya bugün aldigi Reytingleri sonuna kadar hak ediyor.