Yalan Dünyanın haftaya düşüşü kesin gibi. Ama ben ciddi düşüş olacağını sanmıyorum. A/B'de 7+, Totalde 4.50+ alır en az.
Şimdiden kendini alıştırmaya başlamış fanlar. ))))
Bazıları yalan dünyanın yükselmesini baya bir yedirememiş ne olursa olsun yükseldi.Sahtekar Acun onu bunu getirtince,reyting oyunları yapıp insanların acılarını programlarda gösterince niye hiçbiriniz yazmıyorsunuz?Acun akrabınız heralde
Survivor ileride açılabilir belki ama bu seneki kadro çok yetersiz.
Haftaya açılır bence haftaya.
Bugün senin günün bir şey demiyorum ama haftaya yalan dünya düşerse çok kişinin diline düşersin benden söylemesi.
işte bu yüzden abartma yani yd geçti diye bu sadece 1 haftalık olacak gelecek hafta yine düşecek akşamki oyunda çok iyi değildi dayanma oyunu daha eğlenceli ve güzel oyun olur survivor ydya total 5 ab 3 fark atar@muhtesemyuzyil Tabii ki abartacağım. Yıkılmaz dediğiniz Acunu, çok abarttığınız Survivor'u Yalan Dünya geçti.
Önce Karadayı darbe indirdi, sonra Yalan Dünya çekil bakalım diyip 3.lüğe itekledi Acunu. Daha ne olsun?
işte bu yüzden abartma yani yd geçti diye bu sadece 1 haftalık olacak gelecek hafta yine düşecek akşamki oyunda çok iyi değildi dayanma oyunu daha eğlenceli ve güzel oyun olur survivor ydya total 5 ab 3 fark atar
- - - Ekleme - - -
gelecek hafta fark attığında bakalım ne diyeceksin