25 Mart 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Lordly nin dediği gibi Bbeb etkisiyle artmış haftaya söner. 😎

Yalan Dünya aylar sonra 5 reytingi kaptı şimdi ekipçe göbek atıyorlardır. :))))) 1 hafta süreleri var dökebildikleri kadar kurt döksünler. :F

Yalnız dün akşam yalan dünya fanları nasıl coşmuştu yahu 5 reytingi görünce naptılar acaba. :))))))))

Karadayıdan da cesaret bekliyoruz rıza babada olan cesaretin ufacık bir kırıntısı bile varsa tabi. :))))))

Yalan Dünya bence Survivor'un AB Reytinglerini calmis. Gayet net görülüyor bu. Karadayi'ya etki etmemis.

:F

- - - Ekleme - - -

Insallah gelecek haftalarda da bu performansini devam ettirir. Simdi herkes öyle düsünüyor dogal olarak. Ama fikrimce Yalan Dünya bugün aldigi Reytingleri sonuna kadar hak ediyor.

İnşallah. :)

Lordly nin dediği gibi Bbeb etkisiyle artmış haftaya söner. 😎

A/B'de BBEB'in alamağı reytingi almış. :D

Totalde de BBEB'in Pazartesi 6 reytinginden biraz az.

Ayrıca BBEB 20 dk falan gösterildi. Niye herkes oraya taktı? :D

Üstelik BBEB sahelerinde 2 kez reklama girdi.

Bizim Okulun intikamı alınıyor galiba. :F

Pazartesi'nin Krali KARADAYI. Kimse artik inkar edemez :)
Yalan Dünya'nin böyle devam ederse AB'de ikinciligi kaptirmaz düsüncesindeyim. Survivor TOTAL'de ikinci olur, AB'de ücüncü. Böyle devam eder :)

Yalan Dünya aylar sonra 5 reytingi kaptı şimdi ekipçe göbek atıyorlardır. :))))) 1 hafta süreleri var dökebildikleri kadar kurt döksünler. :F

Yalnız dün akşam yalan dünya fanları nasıl coşmuştu yahu 5 reytingi görünce naptılar acaba. :))))))))

Karadayıdan da cesaret bekliyoruz rıza babada olan cesaretin ufacık bir kırıntısı bile varsa tabi. :))))))

Ben 6 bekliyordum ama 5.44 aldı. Fazla bir kayıp değil yani.

Hem sen kendin söylüyordun A/B dizisi diye. Neden totale bakar oldun?

A/B'ye bakmak bugün zor tabii. Çünkü, Survivor'u 3.lüğe iteklemiş. :F

Ben 6 bekliyordum ama 5.44 aldı. Fazla bir kayıp değil yani.

Hem sen kendin söylüyordun A/B dizisi diye. Neden totale bakar oldun?

A/B'ye bakmak bugün zor tabii. Çünkü, Survivor'u 3.lüğe iteklemiş. :F

Ben ne zaman a/b'yi örnek gösterdim yahu. Valla beyazsoy haklıymış bazı konularda. :))) Olmayan şeyleri görmeye başlamışsın. :)))

Ben her gün total'den bahsediyorum zaten. :))))) Yalan Dünya'nın söneceği belli emre de söyledi zaten herkes anlamış, aklın yolu 1 :))))))

- - - Ekleme - - -

Neyse ben derse giderr demostrasyon var. sonra görüşürüz ahali :))

Yalan Dünya'nın Ben Bilmem Eşim Bilir sahneleri faciaydı,bence o nedenle artmaz azalır.Yarışmadan soğutmaya birebirdi.Keşke pazartesi Ben Bilmem Eşim Bilir yayınlansa.

Ben ne zaman a/b'yi örnek gösterdim yahu. Valla beyazsoy haklıymış bazı konularda. :))) Olmayan şeyleri görmeye başlamışsın. :)))

Ben her gün total'den bahsediyorum zaten. :))))) Yalan Dünya'nın söneceği belli emre de söyledi zaten herkes anlamış, aklın yolu 1 :))))))

- - - Ekleme - - -

Neyse ben derse giderr demostrasyon var. sonra görüşürüz ahali :))

Emre şaka yaptı. Emreyi iyi tanısaydın zaten bunu anlardın.

Bu sezonun ilk bölümü çok iyi aklımda. Yalan Dünyayı övmüştün. Muhteşem bölümdü demiştin ama toalde 4, A/B'de 8 almıştı. 8'i göstermiştim sürekli. Hala mesaj da aklımda.

Ama sen belirli sürelerde belirli üyelere ve yapımlara takarsın ve vazgeçmezsin. Geçen sene de Stara takmıştın. O yüzden tartışmak anlamsız.

Karadayı Survivor'a fark atmış.

Yalan Dünya da 3.lüğe iteklemiş. Sebebi ne olursa olsun. Becerene helal olsun. Acun Gangnamı getirince iyi de, Yalan Dünya İlkeri getirince kötü mü oldu?

Yalan Dünya'nın Ben Bilmem Eşim Bilir sahneleri faciaydı,bence o nedenle artmaz azalır.Yarışmadan soğutmaya birebirdi.Keşke pazartesi Ben Bilmem Eşim Bilir yayınlansa.

Yarışma değişmemişti. Sadece ordan burdan 20 dk gösterdiler. 20 dk'da ne gibi şeyler olabilir ki? Sadece canlı yayın dediler ama dizi bu sonuçta o kadar olur. :)

Mahoni nerde ya? Özledik. :D hergün sonuçları ekleyen Mahoni bugün yorum bile yazmıyor. :(

Survivor çok düşük geçen seneye göre yalan dünya yorumlara bakarsak bu hafta BBEB gazıyla yükselmiş haftaya bakmak lazım. :)

Yalan Dünyanın haftaya düşüşü kesin gibi. Ama ben ciddi düşüş olacağını sanmıyorum. A/B'de 7+, Totalde 4.50+ alır en az.

ilker acuna zarar vermeyi sürdürüyor :F
yd çok iyi gitmiş umarım böyle gider uzun özet olmalı artık
karadayı iyi gitmiş izlemiyorum ama acunu geçmesine sevindim
kş finaliyle ortalamanın üstünde
kmoi gene çok iyi
yga yı ben bile izlemiyorum artık düşmesi normal

- - - Ekleme - - -

Emre şaka yaptı. Emreyi iyi tanısaydın zaten bunu anlardın.

Bu sezonun ilk bölümü çok iyi aklımda. Yalan Dünyayı övmüştün. Muhteşem bölümdü demiştin ama toalde 4, A/B'de 8 almıştı. 8'i göstermiştim sürekli. Hala mesaj da aklımda.

Ama sen belirli sürelerde belirli üyelere ve yapımlara takarsın ve vazgeçmezsin. Geçen sene de Stara takmıştın. O yüzden tartışmak anlamsız.

Karadayı Survivor'a fark atmış.

Yalan Dünya da 3.lüğe iteklemiş. Sebebi ne olursa olsun. Becerene helal olsun. Acun Gangnamı getirince iyi de, Yalan Dünya İlkeri getirince kötü mü oldu?
o emre ben değilim dimi :F

ilker acuna zarar vermeyi sürdürüyor :F
yd çok iyi gitmiş umarım böyle gider uzun özet olmalı artık
karadayı iyi gitmiş izlemiyorum ama acunu geçmesine sevindim
kş finaliyle ortalamanın üstünde
kmoi gene çok iyi
yga yı ben bile izlemiyorum artık düşmesi normal

- - - Ekleme - - -

o emre ben değilim dimi :F

Yoo Billy Kane. :D