karadayı daha zirveyi bırakmaz on numara dizi
ağzından bal damlıyor
karadayı daha zirveyi bırakmaz on numara dizi
aslında 9 doğru başlasa totalde dahada yükselmizmi
Abartmayalım. Karadayı yalan dünya özetteyken sadece 1 blok reklam verdi. Yalan Dünya zaten 30 dk özet verdi. Karadayı 40 dk reklam vermedi. Her saatte 15 dakika normal reklamını verdi.
ağzından bal damlıyor
inş alırgenelde ağzımdam bal damlar aga
vadi bu hafta 14 üstü alacak fragmana göre konuşuyorum
21:15'e kadar 3 kuşak reklam verdi-yoksa özetiyle nasıl geçicek karadayıyı
karadayıyla yalan rüzgarlarını bir tutmayalım lütfen
genelde ağzımdam bal damlar aga
vadi bu hafta 14 üstü alacak fragmana göre konuşuyorum
Arkadaş Yalan Dünya özetteyken Karadayı 40 dakika reklam verdi demiş.Yalan Dünya'yi tebrik ederiz lakin lütfen Karadayi ile bir tutmayalim. Bir hafta oranlari patladi diye yanlis yanlis karsilastirmalar yapmayalim. Herkesin dizisine saygi gösteririm ama izledigim dizilerle yanlis karsilastirmalar olmaz. Lütfen.
Arkadaş Yaşan Dünya özetteyken Karadayı 40 dakika reklam verdi demiş.
Yalan Dünya özet 20.00'de başladı, 20.30'da bitti.
Karadayı da bu arada 1 blok reklam verdi. 40 dakika vermedi ki?
(Güncellemeli Post)
Bu postta yazıyorum sonra geçen haftaki gibi tartişma olmasın.
Karadayı (Yeni Bölüm)
1.Kuşak Reklam
20:41'de girdi.
20:50'de dönüşü.
2.Kuşak Reklam
21:06'de girdi.
21:19'da dönüşü.
3.Kuşak Reklam
22:45'de girdi.
22:59'da dönüşü.
4.Kuşak Reklam(son)
23:09'da girdi.
23:24'de dönüşü.
Karadayıya laf yok. Sadece Yalan Dünya özetteyken 40 dakika reklam vermedi. Yoksa Yalan Dünya da, Karadayı da her saatte reklamlarını verdiler eksiksiz.
Karadayi'nin Özeti 19:59-20:39 arasi yayinlandi. Sonra Jenerik yayinlandi ve direk reklam. Dizi 20:50'de baslamis. Özet icinde reklam yayinlandi bildigim kadariyla.
Yalan Dünya Özet 19:58-20:28. Yalan Dünya 22:44'de bitmis, Kayip Sehir 22:44'de baslamis.
Yalan Dünya'ya lafim yok zaten bu hafta ciddi oranda yükselmis. Ama karsilastirmalar yanlis diyorum. Ayrica bu Reklam polemigini kim cikariyor her hafta bilemiyorum. Illa ki birsey bulunacak Karadayi'da. Reytingler Ortada. Kimlerin düstügü, ciktigida ortada. Gelecek hafta bakalim kimler istikrarini koruyacak?
Arkadaş Yalan Dünya özetteyken Karadayı 40 dakika reklam verdi demiş.
Yalan Dünya özet 20.00'de başladı, 20.30'da bitti.
Karadayı da bu arada 1 blok reklam verdi. 40 dakika vermedi ki?
21:15'e kadar her program karadayıyı geçebilir çünkü atv o saate kadar 3 kuşak reklam veriyor dizi başladığından beri bu böyle
survivor bile geçmiş
sen niye özete takıldın bukadar anlamadım
ab grubunda 10 reyting barajını geçmişiz iki grubtada birinci olmuşuz
kurtlar vadiside iki grubta birinci oluyor
şimdi söyle senin kanal d hangi gün birinci oluyor?
Yahu neden tartışmaya giriyorsun.21:15'e kadar her program karadayıyı geçebilir çünkü atv o saate kadar 3 kuşak reklam veriyor dizi başladığından beri bu böyle
survivor bile geçmiş
sen niye özete takıldın bukadar anlamadım
ab grubunda 10 reyting barajını geçmişiz iki grubtada birinci olmuşuz
kurtlar vadiside iki grubta birinci oluyor
şimdi söyle senin kanal d hangi gün birinci oluyor?
revan şu yazdıklarını ciddi öi söylüyosun ? Kayıp sanki 7 lere çıkmış iki gruptafa 1 reytinglik artış var oda final sebebiyle, final... Kanalın saat 1 lere atmasıyla değil...Kayıp Şehire de bu saat yaradı görüldüğü gibi. Kimse reytingleriyle övünmesin. Dün yuh diyenler vardı. Çünkü, 21.30'da başlasaydı 3 reyting alırdı.
Baştan Kanal D bu saate alsaydı diziyi, bitmezdi.