25 Mart 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sakin revan kardeş bbeb gazıyla yükselmiş haftaya yine düşer normal oranlarına :D

Ne kadar düşerse düşsün Totalde 4+, A/B'de 7+ kalır.

BBEB gazıyla total desen tamam, ama A/B başarısı zaten ortada dizinin.

İnan bana son 2 bölüm dizi ilk sezonundaki gibi. Özete bakarsan zaten anlamak mümkün.

İşte Yalan Dünya bu yüzden bitmiyor. Gülse Birsel istese böyle senaryolar yazıp yükseltir diziyi.

Ne kadar düşerse düşsün Totalde 4+, A/B'de 7+ kalır.

BBEB gazıyla total desen tamam, ama A/B başarısı zaten ortada dizinin.

İnan bana son 2 bölüm dizi ilk sezonundaki gibi. Özete bakarsan zaten anlamak mümkün.

İşte Yalan Dünya bu yüzden bitmiyor. Gülse Birsel istese böyle senaryolar yazıp yükseltir diziyi.

bbeb gazıyla iki grupta da artmış eğer bu şekilde totalde ilk 5 de kalırsa devam eder

survivor geçen seneki tat yok sanki bende cumartesi pazar arada bakıyorum

Arkadaslar Kayip Sehir'de cok ciddi oranda final bölümüyle yükselmis. TRT Dizileride yükselmis. Beni böyle sev iki grup'ta ve Leyle ile Mecnun'un AB'si yükselmis. Anlasilan o ki herkesin yükselisi Survivor'u vurmus :D

bbeb gazıyla iki grupta da artmış eğer bu şekilde totalde ilk 5 de kalırsa devam eder

Takas dizi zaten A/B dizisi. Niye anlamak istemiyorsun. Daha başlamadan A/B dizisi olacağını iddia etmişlerdi. Geçen sene totalde de 8 alıyordu, yine A/B dizisiydi.

Budizinin içinde bir sürü reklam var, üstüne bir de kuşak atlatmadan reklam veriyorlar. Total de önemli ama bu dizi için A/B daha önemli. Totalde ilk 10 iyidir.

Ben totalde 6'yı geçer diye tahmin ettim ama Arka Sokaklar bile Pazartesi totalde 7 alıyodusa, Yalan Dünya için 5.44 çok iyi bence. Cuma olsaydı total 6, A/B 10 kesindi.

- - - Ekleme - - -

Ben demiştim Survivor'u çok abartıyorsunuz diye.

Hatta BBEB Survivor gelince iyice düşer diyenler vardı, program Survivor'dan 0.10 farkla 2. Oldu Pazar.

Bence aksine yaradı BBEB'e Survivor'un gelişi. Rahatladı program.

Survivor sanki ilk 10'u kapatacakmış gibi konuşanlar vardı.

nolursa olsun totalde kanalını belli bi seviyede tutması lazım

Kayıp Şehire de bu saat yaradı görüldüğü gibi. Kimse reytingleriyle övünmesin. Dün yuh diyenler vardı. Çünkü, 21.30'da başlasaydı 3 reyting alırdı.

Baştan Kanal D bu saate alsaydı diziyi, bitmezdi.

final diye o oranı almış olmasın revan kardeş :D

Vallaha dün Yalan Dünya A/B'de 2. Olabilir diye düşündüm ama söylemedim sonra dalga konusu olurum diye.

2. Olur diye düşündüm çünkü, Karadayı özellikle A/B'de sezonun en güçlü rakiplerinden biri.

Vallaha dün Yalan Dünya A/B'de 2. Olabilir diye düşündüm ama söylemedim sonra dalga konusu olurum diye.

2. Olur diye düşündüm çünkü, Karadayı özellikle A/B'de sezonun en güçlü rakiplerinden biri.

aslında 9 doğru başlasa totalde dahada yükselmizmi

Garip olan bir diğer nokta, Survivor Yalan Dünya'dan 1 saat sonra Karadayı'dan 17 dakika sonra bitmiş ama ikisini de geçememiş. :D

- - - Ekleme - - -

Garip olan bir diğer nokta, Survivor Yalan Dünya'dan 1 saat sonra, Karadayı'dan 17 dakika sonra bitmiş ama ikisini de geçememiş. :D

Survivor'cilar dün oldugu gibi bugünde ortalikta gözükmüyor :D nerede bu 12 14 reytingler :)

Oha. Yalan Dünya Survivor'u geçmiş. Hem de 1 saat erken bitmesine rağmen. :F

Ah Yalan Dünya'm. :D

totali de muhteşem. Ama ben 6'yı geçer diye bekliyordum ama olsun.

Özeti de A/B'de en fazla izlenen özet olmuş.

Garip olan özetinin totalde geçen haftaki yeni bölümünden çok izlenmesi. Özet yaradı diziye ve dediğim gibi son 2 bölüm dizi sanki ilk sezonu gibi. :):)

yalan dünya özet verirken karadayı 40 dakika reklam verdi bunu da göz önüne al

yalan dünya özet verirken karadayı 40 dakika reklam verdi bunu da göz önüne al

Abartmayalım. Karadayı yalan dünya özetteyken sadece 1 blok reklam verdi. Yalan Dünya zaten 30 dk özet verdi. Karadayı 40 dk reklam vermedi. Her saatte 15 dakika normal reklamını verdi.