xBUGRAx
Süper Emekli
my geçen hafta total 9.15 ab 9.45 demek ab ci oldun panpaMy düşüş yaşamış
A.Ş.K çok kötü
Py iyi gidiyor
Doksanlar vasat
My Ab dizisi olmaktan kurtuldu
sahnesi azdı , biraz baktım , deniz yıldızındaki donuk , yapmacık bakışları gitmiş , iyi oynuyordu 🙂Aşk 6'yı görememiş. Yarın Pis 7'liyi geçerse iyidir. Zaten sıkcıydı. Güneş Emir için baktım ama kendisinide göremedim.
rolü az galiba zamanla artar diye tahmin ediyorumAŞK'ın başını kaçırdım tekrarını izlerim Güneş Emir'i görmek için.
14 ten 10 a düşünce yüzde 30 olmuyor mu 9.8 olsa tam yüzde 30 oluyor rating kurduna söyle matematik çalışsın kanal zaten düşmüş daha da düşürmesin"@RatingKurdu: KANAL D YILLAR SONRA PRİME TİME TOTAL DE EYLÜL AYINI ÜÇÜNCÜ KAPATACAK.14 ORTALAMADAN 10 A DÜŞEN KANALDA % 40 SEYİRCİ KAYBI YAŞANIYOR."
@Bully işi biliyoruzda konuşuyoruz.
@takas kadar bu işin içindeyiz 6 senedir.14 ten 10 a düşünce yüzde 30 olmuyor mu 9.8 olsa tam yüzde 30 oluyor rating kurduna söyle matematik çalışsın kanal zaten düşmüş daha da düşürmesin
atv hala haftasonu yok cuma da iyi değil çarşamba da iyi değil knal d tüm günler orta iyi olduğu gün bir pazar bekleyip göreceğiz bu sene atv de pek iyi değil
Tamam Eylül ayını 3. kapatabilir ama şunu unutuyorsun. Kanal D'nin bir sürü dizisi bitti ve yenileri başladı. Eylül ayında kanalın Pazartesileri bomboştu mesela. Yeni dizileri oturunca Ekim ayında ATV'yi geçecektir. ATV tutmuş işlerle devam ediyor ama Kanal D yeniliğe gittiği için düşüş normal yani. Biraz zaman lazım.
Daha demin imkansız diyordun şimdi olabilir diyorsun.Tamam Eylül ayını 3. kapatabilir ama şunu unutuyorsun. Kanal D'nin bir sürü dizisi bitti ve yenileri başladı. Eylül ayında kanalın Pazartesileri bomboştu mesela. Yeni dizileri oturunca Ekim ayında ATV'yi geçecektir. ATV tutmuş işlerle devam ediyor ama Kanal D yeniliğe gittiği için düşüş normal yani. Biraz zaman lazım.
Bazıları Arka Sokaklar'ı beğenmiyor ama en çok izlenen 2. dizisi.bir kişi o biliyo kim olduğunu demişti bana aşk ilk bölümüyle 9 reyting alıp my 6-7 ye düşer ve geçer aşk dedi bende my nin özetini geçemez demiştim ve kim haklı çıktı gördük
my oranların arttırmaya devam ediyo total 9.3 reytinge yükselmiş dizi en yakın rakibi ise 4.7 ab hafif düşüş yaşamış ama 9.28 reytingle rahat zirvede
py total 4.74 reytingle iyi gitmiş ama ab 2.93 e düşmüş
gelelim aşk a 4.2 reytingle başlamış zirve beklentileri hayal oldu ab 5.58 reytingle daha iyi gitmiş ama zirve çok uzak
doksanlar total 3.33 ab 3.59 da kalmış dizi kötü gidiyo
bu arada kanal d nin durumu kötü bi bakalım intikam 4.25 ve 5.1 alabiliyo arka sokaklar 4.86 ve 2.95 alabiliyo sadece , çalıkuşu total 4.08 ab 5.67 alabildi , çarşamba aşk total 4.2 ab 5.58 alabildi sadece gb iyi alıyo 5.74 ve 7.44 diğerlerini durumu kötü geriye fatih ve yalan dünya kaldı onlarda iyi gitmezse işi zor olacak
evet baksana nerdeyse tüm dizileri total 4 civarı alıyo kanald ne yapacak çok merak ediyorumBazıları Arka Sokaklar'ı beğenmiyor ama en çok izlenen 2. dizisi.
Güzel bir inceleme olmuş.
O kadar uzun mesaj yazıyorum beni anlamak istediğin yerden anlıyorsun. Kanal D'nin düzeni daha oturmadı. Tüm dizileri sezona geç girdi. Daha girmeyenleri var. Eğer Eylül ayının başında başlatsaydı tüm dizileri ATV'ye geçilme diye bir ihtimal olmazdı ki o da kesin değil. Ekim ayında ATV'yi çok rahat geçer Kanal D. İki kanalın tüm dizileri başlasın. Görelim kim daha iyi?Daha demin imkansız diyordun şimdi olabilir diyorsun.
6 senedir bu işin içinde olup profesyonelleşsen,
ne desem ki buna en iyisi kibar şekilde güzel cevap vermişsin diyeyim .Medcezir 3 alınca herkes gelecek hafta yükselir demişti. AŞK`ın aldığı oranlar beğenilmiyor. Beğenmeyenlerin hepsi Medcezir tutkunları. Ben de seviyorum ama onun ilk bölümde aldığı reytingleri hatırlayıp susuyorum.
Dediğim gibi ortalık Star ve Atv fanları ile dolu ama herkese Kanal D`ci diyorlar.
1. Raiting Kurduna inanmaman gerektiğini bilirdin.
2. Eylülün daha bitmediğini ona hatırlatırdın.
3. Raiting Kurdunun SBT`yi yorumladığını bilirdin.
Hani my ab dizisi ya (Gerçi Total dizisi oldu bu hafta ) ondan dedimmy geçen hafta total 9.15 ab 9.45 demek ab ci oldun panpa
Alakaya çay demle. Şimdi ne ilgisi var ??gelin gelin hoşgeldiniz
my 8.50 demişsiniz ya bana da öyle geliyor demişsin sen de ben de gelin gelin hoşgeldiniz dedim souçlardan sonraHani my ab dizisi ya (Gerçi Total dizisi oldu bu hafta ) ondan dedim
Alakaya çay demle. Şimdi ne ilgisi var ??
arkadaşım neden her yorumun aynı senin sürekli düşük başlayan kanal d dizilerini aynı şekilde savunuyosun medcezir 3 le falanda başlamadı benim hatırladığım 5 üstü başlamıştı ve dizi çok fazla beğenildi biraz beğeni durumlarını göz önüne almak lazım bu işler senin mantığınla ilerlemez.Medcezir 3 alınca herkes gelecek hafta yükselir demişti. AŞK`ın aldığı oranlar beğenilmiyor. Beğenmeyenlerin hepsi Medcezir tutkunları. Ben de seviyorum ama onun ilk bölümde aldığı reytingleri hatırlayıp susuyorum.
Dediğim gibi ortalık Star ve Atv fanları ile dolu ama herkese Kanal D`ci diyorlar.
Medcezir 3 alınca herkes gelecek hafta yükselir demişti. AŞK`ın aldığı oranlar beğenilmiyor. Beğenmeyenlerin hepsi Medcezir tutkunları. Ben de seviyorum ama onun ilk bölümde aldığı reytingleri hatırlayıp susuyorum.
He he ok.O kadar uzun mesaj yazıyorum beni anlamak istediğin yerden anlıyorsun. Kanal D'nin düzeni daha oturmadı. Tüm dizileri sezona geç girdi. Daha girmeyenleri var. Eğer Eylül ayının başında başlatsaydı tüm dizileri ATV'ye geçilme diye bir ihtimal olmazdı ki o da kesin değil. Ekim ayında ATV'yi çok rahat geçer Kanal D. İki kanalın tüm dizileri başlasın. Görelim kim daha iyi?