25 Eylül 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Şuan konumuz tüm gün değil bir de onu açarsan konu kilitlenmeye kadar gider. :F
zaten şu hali de kilitlenmeli ratingkurdu ne zamandan beri oterite oldu bu işte de onun lafı ile tartışma çıkıyor,?

oha for oses mi güçlü rakip deyip gülüyo o ses te güçlü rakip değilse bu diziler falan boş hepsi güldürme beni ya :kiki:
uek nerde şimdi agb zamanı şişti sonra dip yaptı verdiğin örnek aşırı derecede saçma o ses vadi hariç tüm dizilerden yüksek reyting alıyo my den güçlü olduğu kesin kaçak o gün tuttuysa çarşamba kadınlara hitap eden my dizisini geçerdi
hıhı my güçsüz olduğu için o ses gibi gün değiştirdi hatta 4-5 e düştü :F

Aşk boş dizi.

Muhteşem harem boş dizi.

Çarşamba boşlar günü. En kadınlarının beynini yıkıyorlar. :F

Muhteşem yakında yine 7lere düşecek. Hürrem gelecek mi. :)))

MY yine iyi gitmiş yine fark atmış rakiplerine :D

AŞK için 7 reyting diyordum ama onu da görememiş ilk bölümde alamadıysa daha da 7 bile alamaz :)

Medcezir 3 alınca herkes gelecek hafta yükselir demişti. AŞK`ın aldığı oranlar beğenilmiyor. Beğenmeyenlerin hepsi Medcezir tutkunları. Ben de seviyorum ama onun ilk bölümde aldığı reytingleri hatırlayıp susuyorum. :X

Dediğim gibi ortalık Star ve Atv fanları ile dolu ama herkese Kanal D`ci diyorlar. :X

6 senedir bu işin içinde olup profesyonelleşsen,

1. Raiting Kurduna inanmaman gerektiğini bilirdin.

2. Eylülün daha bitmediğini ona hatırlatırdın.

3. Raiting Kurdunun SBT`yi yorumladığını bilirdin.

:)
Büyük bir genelleme olmuş bkz : ben :D

Son düzenleme:
My iyi gidiyor.
Aşk yine yüksek almış, ben 2 rtg falan bekliyodum, hazalın dizisi pek bişey beklenmez.
Pis yedili düşüşlerde..

@mrt-06 bişey söylicem de nedir bu kanal d'yi kötüleme çaban? Ondan bin kat daha kötüleri var, misal show. Kanal d ye gülüyosun 5'i geçen dizisi yok diye ama en azından kanalın totelde her günü 4'ü geçiyor. Show da onun çeyreği bile yok, show sadece tek gün 4 alıyor ama bu durum kanal d'den daha fazla göze çarpmıyor senin nazarında.. Cidden şaşırtıcı.. :)

ah ah şu metenin eline kılıcı öbgz de verselerdi ne caroline ne ali kaptan kalırdı :F @yakup09
Mahallede adam bırakmazdı :d

beyazıt babasına laf koymaya çalıştı herhalde ali kaptan sandı :F @yakup09
Sarayı yakması an meselesi :d

. :)

Mahallede adam bırakmazdı :D

Sarayı yakması an meselesi :D[/quote]
yok sülüman haddini bildirdi :F oturdu yerinbe mete :F

yok sülüman haddini bildirdi :F oturdu yerinbe mete :F
Ali kaptan ve cemile gelemedi onun hakkında gelse yine carolin yada hürrem gelir :D[/quote]
zaten hürrem sus senin haddine mi düştü babanın kararlarını sorgulamak dedi mete sus pus gerçi meryem yerine vahide olunca biraz sönük kalıyor bu tarz sahneler ama olsun :D

Ali kaptan ve cemile gelemedi onun hakkında gelse yine carolin yada hürrem gelir :D
zaten hürrem sus senin haddine mi düştü babanın kararlarını sorgulamak dedi mete sus pus gerçi meryem yerine vahide olunca biraz sönük kalıyor bu tarz sahneler ama olsun :D[/quote]
Hürrem etiketi bile yeter sus pus olmaya :d

My iyi gidiyor.
Aşk yine yüksek almış, ben 2 rtg falan bekliyodum, hazalın dizisi pek bişey beklenmez.
Pis yedili düşüşlerde..

@mrt-06 bişey söylicem de nedir bu kanal d'yi kötüleme çaban? Ondan bin kat daha kötüleri var, misal show. Kanal d ye gülüyosun 5'i geçen dizisi yok diye ama en azından kanalın totelde her günü 4'ü geçiyor. Show da onun çeyreği bile yok, show sadece tek gün 4 alıyor ama bu durum kanal d'den daha fazla göze çarpmıyor senin nazarında.. Cidden şaşırtıcı.. :)

Mahallede adam bırakmazdı :d

Sarayı yakması an meselesi :d
Yuh yani pes size başka sözüm yok. Aynısını benzerini Revan'da dedi ona izah ettim sana da söylerim anlarsın umarım. :) :)

Söylediklerimi neden kanal fanlığına çekiyorsun ki benim 10 saattir söylediğim şey bu reytingler Kanal D'ye yakışmadığı önceki mesajlarda da yazdım.

Eskiden yani 2 sezon önce Kanal D dizi başlattı mı zirvede başlardı hatta geçen sezon da öyle oldu ama bu sezon 4 reytingle zar zor başlıyor buna üzülmem söylemem suç mu ?

ATV geçemez dedi bende izah ettim bu da hakaret oldu sanırım pes diyorum Yakup sana o kadar mesajdan kötülemek diye algılamışsın lafım yok daha sana. :)

Benim Için Üzülme'yi unutma o da var Show TV'de şu Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi geçen dizi.

@Bully sende beğenmişsin o kadar senle mesajlaştık anladığın da şu mu? O kadar saat vakit kaybetmişim ben yazık valla ciddiye alıp bi şey yazdık.

Ha bi de ilk mesajımı iyi niyetli bir şekilde yazdım onu alıntılayıp kanal fanlığı yapan arkadaş gerçekten vakit israfıymışsın.

Yuh yani pes size başka sözüm yok. Aynısını benzerini Revan'da dedi ona izah ettim sana da söylerim anlarsın umarım. :) :)

Söylediklerimi neden kanal fanlığına çekiyorsun ki benim 10 saattir söylediğim şey bu reytingler Kanal D'ye yakışmadığı önceki mesajlarda da yazdım.

Eskiden yani 2 sezon önce Kanal D dizi başlattı mı zirvede başlardı hatta geçen sezon da öyle oldu ama bu sezon 4 reytingle zar zor başlıyor buna üzülmem söylemem suç mu ?

ATV geçemez dedi bende izah ettim bu da hakaret oldu sanırım pes diyorum Yakup sana o kadar mesajdan kötülemek diye algılamışsın lafım yok daha sana. :)

Benim Için Üzülme'yi unutma o da var Show TV'de şu Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi geçen dizi.

@Bully sende beğenmişsin o kadar senle mesajlaştık anladığın da şu mu? O kadar saat vakit kaybetmişim ben yazık valla ciddiye alıp bi şey yazdık.

Ha bi de ilk mesajımı iyi niyetli bir şekilde yazdım onu alıntılayıp kanal fanlığı yapan arkadaş gerçekten vakit israfıymışsın.
Mesaj beğenmek de mi suç oldu şimdi? Sabah tersinden kalktın herhalde biraz sen. Güzel bir şekilde tartışmıştık. Fazla ciddiye almışsın sen. Yazdığın bu mesaja gerçekten üzüldüm ve kırıldım açıkçası.

Mesaj beğenmek de mi suç oldu şimdi? Sabah tersinden kalktın herhalde biraz sen. Güzel bir şekilde tartışmıştık. Fazla ciddiye almışsın sen. Yazdığın bu mesaja gerçekten üzüldüm ve kırıldım açıkçası.
Bir mesajı beğenmek ne demek ? O fikre katılmak desteklemek demek onca saat bi şeyler konuştuk çıkardığınız bir fikir esas beni kırdı.

Bir mesajı beğenmek ne demek ? O fikre katılmak desteklemek demek onca saat bi şeyler konuştuk çıkardığınız bir fikir esas beni kırdı.
Açıkçası benim kadar kırılmış olamazsın. Oku bir yukarıdaki yorumunu öyle konuş. Sen sadece bir beğeniye göre konuşuyorsun. Ben bir fikir falan çıkarmadım. Seni de kıracal bir mesaj yazmadım ama hata etmişim ilk mesajına cevap yazmakla demek ki. Ayrıca Kanal D'yi tamamen kötülüyorsun diyemem ama pek sevmediğin de bir gerçek. Mesajlarından ve durumlarından gördüğüm kadarıyla Kanal D ile uğraşmak hoşuna gidiyor. Ona da bir lafım yok ki zaten. Neyse madem vakit israfıyım senin için daha fazla tartışmayacağım seninle.

Açıkçası benim kadar kırılmış olamazsın. Oku bir yukarıdaki yorumunu öyle konuş. Sen sadece bir beğeniye göre konuşuyorsun. Ben bir fikir falan çıkarmadım. Seni de kıracal bir mesaj yazmadım ama hata etmişim ilk mesajına cevap yazmakla demek ki. Ayrıca Kanal D'yi tamamen kötülüyorsun diyemem ama pek sevmediğin de bir gerçek. Mesajlarından ve durumlarından gördüğüm kadarıyla Kanal D ile uğraşmak hoşuna gidiyor. Ona da bir lafım yok ki zaten. Neyse madem vakit israfıyım senin için daha fazla tartışmayacağım seninle.
Hala aynı yorumu yapıyorsun o kadar şey yazdım. :)

Benim Kanal D ile bir derdim yok uğraştığım da yok ne amacım olabilir ki böyle yaparak?

Niye beğendin diye sormuyorum bile zaten biliyorum ki şimdi ki yorumundan düşüncenden de anlaşılıyor. :) :)

Senin fikrin, ister kötüle ister göklere çıkar ama bari kabul et. Konu açıyosun, alakası yokken konuda yok kanal şu kadarı bile göremedi.. Falan filan. Böyle metaforlar kasacaksak eğer, show üzerinden iyi pirim yaparız çünkü şu an içler acısı durumda olan o. Bu arada bully'e yükleniyosun da neden baskı yaratıyosun ki çocuğa ? Burası forum herkes istediği düşenyi dile getirir, istediğinide beğenir. Buna kimse karışamaz. Burda herkes, doğrutulun bi eleştiriye zaman kaybısın deyip tüm konuşulanları hiçe saysa forumda şu an kimse kalmazdı. Bu arada geçtiği zamanlarda biü reklamsızlığın ve aşırı dizi süresinin zirvesini yapmıştı ama yine de zor geçiyodu. Tüm seneyi topla kimin 1. Olduğunu gör öyle konuş mert, övdüğün dizi şu an 17. Sırada olan bi dizi...

Senin fikrin, ister kötüle ister göklere çıkar ama bari kabul et. Konu açıyosun, alakası yokken konuda yok kanal şu kadarı bile göremedi.. Falan filan. Böyle metaforlar kasacaksak eğer, show üzerinden iyi pirim yaparız çünkü şu an içler acısı durumda olan o. Bu arada bully'e yükleniyosun da neden baskı yaratıyosun ki çocuğa ? Burası forum herkes istediği düşenyi dile getirir, istediğinide beğenir. Buna kimse karışamaz. Burda herkes, doğrutulun bi eleştiriye zaman kaybısın deyip tüm konuşulanları hiçe saysa forumda şu an kimse kalmazdı. Bu arada geçtiği zamanlarda biü reklamsızlığın ve aşırı dizi süresinin zirvesini yapmıştı ama yine de zor geçiyodu. Tüm seneyi topla kimin 1. Olduğunu gör öyle konuş mert, övdüğün dizi şu an 17. Sırada olan bi dizi...
Mesajı beğensem mi beğenmesem mi bilemedim şimdi. :) Gerçi şimdi alıntı yaptım ya buna da diyecek bir şey bulur. :F

Mert cidden o dedikleriyle şaşırttı beni , niye beğeniyosun, her konuşmalarımız hiçmiş tarzı sözler hiç yakışmadı merte.:)
Açıkçası o sert ve kırıcı mesajlarını görünce ben de bir şok olmadım değil. Hala kırgınım ona saklayacak değilim. Gereksiz yere bize haksızlık ettiğini düşünüyorum.

Açıkçası o sert ve kırıcı mesajlarını görünce ben de bir şok olmadım değil. Hala kırgınım ona saklayacak değilim. Gereksiz yere bize haksızlık ettiğini düşünüyorum.
Benden değil ama senden bi af dilemeli. Show, kanal D'nin 1000 misli kötü durumunda ama biz onun kadar da her konuda bunu dile getirmedik. Sanki beklediği gün gelmişti, her yerde bunu ballandıra ballandıra söylicem tavırlarında, ben böyle hissetim ki sadece bende değil, birkaç kişi de benle hem fikir de.