25 Eylül 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

He he ok. :D

TNS çok farklı sanki ATV gerisinde kalıyor çoğu zaman daha kaç dizisi kaldı başlamayan 2 dizisi kaldı Yalan Dünya zaten Total Grubu'nda 3 , 4 alıyor tek umutları Fatih Total Grubu'nda başarılı olması için yoksa işleri zor Ocak ayına kalır ATV rahat 2. olur Allah'ını seviyorsanız az objektif olun ATV'nin 10 reytinglik 2 dizisi var Kanal D 4 reyting alıyor. :) :)
kaç saattir prime time ı mıtartışıyonuz siz :D

my bu bölüm yükselmiş ufakta olsa geçen haftayla aynı sayılır
aşk den bişey beklemiyorum zaten
py iyi gitmiş

my nin liderliği şuanda rahat gözüküyo bu rakiplerden bişey olmaz atv kaçak ı koysaydı işler değişirdi ama şansına koymadı :D

star açık ara zirvede olacak rakipsiz şuan 1 numara bundan acun faktörü etkili :D
atv ve kanal d 2.lik için kapışır kanal d nin 5 i geçen dizisi bile yok nerdeyse totalde bir dizisi var o da 5.5 falan alıyo yani kanalın yüksek reytingli hiçbir işi yok ancak her gün beli bi seviyede gidiyo atv ye göre avantajı bu
atv nin ise yüksek reytingli 2-3 dizisi var vadi,karadayı ve bunlara kaçak ekleniyor bunlar işi götürüyo kanal d ye göre avantajı bu.
mesela vadinin aldığı 11 reytingi kanal d 3 günde zor alıyor

Ben Edebiyat dersinde gizli gizli cevap yazdım. :F
önce dersne çalış :F bırak bu işler :D

my bu bölüm yükselmiş ufakta olsa geçen haftayla aynı sayılır
aşk den bişey beklemiyorum zaten
py iyi gitmiş

my nin liderliği şuanda rahat gözüküyo bu rakiplerden bişey olmaz atv kaçak ı koysaydı işler değişirdi ama şansına koymadı :D
my rakipleri bitirsin bitirsin bu rakiplerdne bir eşy olmaz :D kaçak gelse ne oalcaktı geçen sene sakaryafırat da erkeklere hitap ediyordu noldu my ye rakip mi oldu :D

He he ok. :D

TNS çok farklı sanki ATV gerisinde kalıyor çoğu zaman daha kaç dizisi kaldı başlamayan 2 dizisi kaldı Yalan Dünya zaten Total Grubu'nda 3 , 4 alıyor tek umutları Fatih Total Grubu'nda başarılı olması için yoksa işleri zor Ocak ayına kalır ATV rahat 2. olur Allah'ını seviyorsanız az objektif olun ATV'nin 10 reytinglik 2 dizisi var Kanal D 4 reyting alıyor. :) :)
Valla 6 yıldır işin içindesin ama hesaplama yöntemin evlere şenlik.

Atv`nin 2 reytingli dizisi var diğer günler adeta ezilerek 2 reyting alıyor ama Kanal D en kötü gününde bile 4 reytingi cepte. 😉

Bakalım görelim tablo nasıl olacak. Herkesin fikri kendine.

my rakipleri bitirsin bitirsin bu rakiplerdne bir eşy olmaz :D kaçak gelse ne oalcaktı geçen sene sakaryafırat da erkeklere hitap ediyordu noldu my ye rakip mi oldu :D
Aynı konular sıktı artık hoca anlattıkça uykum geliyor. :T:

Siz mesaj atınca titriyor telefon el mahkûm bakıyorum. :F

Ne Kaçakmış be, hangi gün olursa olsun zirvede olacakmış. :kiki:

Ah Güneşi Beklerken neden gittin Salıdan, güzel bir şov yapardın şu Kaçağa. Ama Çalıkuşu A/B`de yaptı, gelecek hafta totalde de yapar. 😉

Uçacak diyorlar, 10 falan alacak. Allah aşkına hayal bunlar. Gelecek hafta ya yine 5 alır, ya da 4`e düşer.

Valla 6 yıldır işin içindesin ama hesaplama yöntemin evlere şenlik.

Atv`nin 2 reytingli dizisi var diğer günler adeta ezilerek 2 reyting alıyor ama Kanal D en kötü gününde bile 4 reytingi cepte. 😉

Bakalım görelim tablo nasıl olacak. Herkesin fikri kendine.
sorun şu kanal d en kötü günde bile 4 reyting cepte ama en iyi günde de 4 reyting alıyo :D atv bi günde 11 i rahatlıkla götürüyo mesela :D

valla prime time da ne olur bilmem ama tüm günde atv esra erol u kaybedferek büyük darbe aldı :D fox prime tine a kadar üstünlük kurdu müge anlıyı saymazsak :D

erkeklere hitap etmesi mesele değil kaçak her gün tutar trt de oynuyo ve o kadarda yüksek alamıyodu sf.
ama kaçak o ses gibi bi rakip karşısında baya baya tuttu çarşamba olsa napardı bilemiyorum 7 ile başlardı bence
aşk maşk bunlar reytign alacak diziler değil

sorun şu kanal d en kötü günde bile 4 reyting cepte ama en iyi günde de 4 reyting alıyo :D atv bi günde 11 i rahatlıkla götürüyo mesela :D
Güneşi Beklerkenin ortalaması 6. 😉

Ayrıca siz ne istiyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Diziler direkt 9 reytingle mi başlasın? Dizide öyle ahım şahım reytingli başrol olmadıktan sonra hep düşük başlar. Beğenilirse yükselir, aksi takdirde düşer. Ne bu aceleniz? gelecek hafta mesajların hepsini göstermek zorunda bırakmayın beni ama. :(

erkeklere hitap etmesi mesele değil kaçak her gün tutar trt de oynuyo ve o kadarda yüksek alamıyodu sf.
ama kaçak o ses gibi bi rakip karşısında baya baya tuttu çarşamba olsa napardı bilemiyorum 7 ile başlardı bence
aşk maşk bunlar reytign alacak diziler değil
o ses çok güçlü bir rakio mi sanki :F uek geçiyor diye pazartesi de yayına başladı uek nın şimdik hali malum :D karadayı geçiyordu geçen sene bu sene de geçecek gibi :D canlı yayına geçince zaten esamesi okunmuyor :D

Güneşi Beklerkenin ortalaması 6. 😉

Ayrıca siz ne istiyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Diziler direkt 9 reytingle mi başlasın? Dizide öyle ahım şahım reytingli başrol olmadıktan sonra hep düşük başlar. Beğenilirse yükselir, aksi takdirde düşer. Ne bu aceleniz? gelecek hafta mesajların hepsini göstermek zorunda bırakmayın beni ama. :(
işte kanal d nin hiçbir yeni dizisinde yükselme potansiyeli yok göz var nizam var medcezir,kaçak bunların 2.bölümde şov yapacağı açık zaten ama kanal d nin yeni başlayan dizileri hepsi vasat yükselme şansları hele ki zirveye oynama şansları yok

esra erolun aldığı 1-2 reyting darbeye bak :kiki:
son zamanlarda gayet iyi esra ero lyükseliyor seyirci alıştıkça artmaya devam ediyor. dün 2.48 almış saatine göre gayet iyi doksanlar falan kaç alıyor sanki prime time da hem ab de ilk 10 a girmiş fox yer gök aşk gibi en çok izlenen dizilerini zor sokuyordu ilk 10 a :D

o ses çok güçlü bir rakio mi sanki :F uek geçiyor diye pazartesi de yayına başladı uek nın şimdik hali malum :D karadayı geçiyordu geçen sene bu sene de geçecek gibi :D canlı yayına geçince zaten esamesi okunmuyor :D
oha for oses mi güçlü rakip deyip gülüyo o ses te güçlü rakip değilse bu diziler falan boş hepsi güldürme beni ya :kiki:
uek nerde şimdi agb zamanı şişti sonra dip yaptı verdiğin örnek aşırı derecede saçma o ses vadi hariç tüm dizilerden yüksek reyting alıyo my den güçlü olduğu kesin kaçak o gün tuttuysa çarşamba kadınlara hitap eden my dizisini geçerdi