25 Eylül 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

hazal kayanın bir dezavantajını daha yazayım oda hazalın ergen fanları pis yediliyi izliyor olabilir

Anladım. Sevindim o zaman. Umarım iyi sonuçlar alır yarın. :)
Ben AB'den çok umutluyum ama Muhteşem Yüzyıl'ın uzun özetli ve geç başlaması nedeniyle zirvede yer alması garanti. Oranlara da bakarsak öyle ama A.Ş.K'ın özeti uzun ve bu hafta içerisinde tekrarları düzgün saatlerde verilirse gelecek haftalarda zirveyi alamasa bile zorlayacağından eminim ama zirveyi de alacaktır bence. :)

Cuma yanlış Karagül'ü unutuyorsun.
Pazar da yanlış Güneşi Beklerken var. :)

medcezir çok güzel dizi 10 reytingleri bile aşabilir-karagülün geçen yıl bu reytingleri göremedi bu saatden sonrada göreceğini sanmıyorum.karagülde güzel dizi ama bir medcezir değil
güneşi beklerken güzel dizi evet ama geçen yıllara bakalım yetenek sizsiniz sezon başında düşük başlayıp sonraya doğru 10 reytingleri görmüş.güneşi beklerken bu reytingleri göremez

Muhteşem Yüzyıl beklediğimden iyi gidiyor A.Ş.K Ab dizisi değil ise tutunması zor total reytingleri düşük çünkü. :)

Ben AB'den çok umutluyum ama Muhteşem Yüzyıl'ın uzun özetli ve geç başlaması nedeniyle zirvede yer alması garanti. Oranlara da bakarsak öyle ama A.Ş.K'ın özeti uzun ve bu hafta içerisinde tekrarları düzgün saatlerde verilirse gelecek haftalarda zirveyi alamasa bile zorlayacağından eminim ama zirveyi de alacaktır bence. :)
Anlıklarda uzun süre 5 reytingte kalmayı başarmış. Bol tekrarı verilirse haftaya yükselecektir. Katılıyorum sana. Bence de zamanla zirveyi alacaktır ab'de. Muhteşem Yüzyıl biraz da boşluktan izleniyor zaten. A.Ş.K reyting çalacaktır Muhteşem Yüzyıl'dan kesinlikle. :)

Karagül'de bu hafta heyecan fırtınası var hiç belli olmaz. Ama Medcezir'de oldukça iddialı bakalım savaşın sonu ne olacak.
Fragmanını gördüm ama işte dediğim gibi Medcezir uzun özet verirse ve 23.00 civarı biterse zirveyi garantiler. İş Star'da bitiyor. Star Dila'yı hangi saate koyarsa koysun bu saatten sonra zor düzelir. Dila'nın fişini kessin eğer erken yayınlamak istiyorsa veya gününü değiştirsin. :)