Pompynin senaryosu gibi bir araba altına bomba.. patlat gitsin
Ben daha izlemedim şimdi izlicemMüthiş bir şey yakaladım.
Oruç gördün mü şimdi ebeni.İçinizdeki yılanlar sadece Koçariler'i mi sokar sandınız?Anan hile çatır çatır harcıyor sizi ama sen mal gibi davranmaya devam et💆🏼♀️Yeğenine silah çeken bir adam kendi abisini de öldürebilir gayet.Saltanat kavgası da var ailede malum.
Paragrafı okuyunca bakalım kimler fark edecek?
@Alemdar @Polat Şaşmaz @TenTen @Emre Ozansoy @Mehmet Can @Dante
Şirini seviyorum ben![]()
10. Bölüm Ön İzleme
Senarist bu çifti kaçırmamalıGeliyor geliyor
18 + reyting geliyorrrr 🤩🤩
Gizli mi izliyorsun?Bu hafta da yırtarsa böyle oynar Gökhan
Aaaa bu melunun 12 beyin hücresi mi kalmış 😱 ne gizlisi 😱Gizli mi izliyorsun?![]()
Ne bilim 🤬 Cuma günü adın göremiyorum da.
izlerken yorumlamam genelde şu anlık iyi gidiyor dizi boş sahne çok az o yüzden yoruma girmiyorum çokNe bilim 🤬 Cuma günü adın göremiyorum da.![]()
Konuya post atıyorsun amaizlerken yorumlamam genelde şu nalık iyi gidiyor dizi boş sahne çok az o yüzden yoruma girmiyorum çok![]()
Pompynin senaryosu gibi bir araba altına bomba.. patlat gitsin![]()
11.Bölümle ilgili beyin fırtınası yapmaya ne dersiniz ?
@TenTen @Polat Şaşmaz @Alemdar
1-Zarife onca şey yapmasına rağmen neden suçsuzmuş gibi davranılıyor. Eleni’yi satma fikrini ortaya attı.
2-Eleni , görüntülerle şikayetçi olsa Sevcan kodesi boylar. Ama senaryo bunu akıl eder mi şüpheli ?
3-Şerif’in sürekli kazançlı çıkması da tat kaçırdı.
4-Şerif mahkemeye gelmeden de Adil’i kurtarabilirdi. Esme, “ kızımı sattığınızı karakol bildirip şikayetçi olduğunu herkesin öğrenmesini istese boşanmaktan vazgeçmek zorunda kalmazdı.
5- Eleni’ye yeni bir partner gelmeli ya da Mikail ile sahneleri artmalı.Pazarlık masası kudursun istiyorum.
Şirinum furtunam yapıyor bu sporu ,tek bakışıyla anlattıYazdığından pek bir şey anlamadım desem
Şirinum furtunam yapıyor bu sporu ,tek bakışıyla anlattı@Dosi @Angelica @Royal_Highness @Zeyno @Bully @Emre Ozansoy