25 Eylül 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

medcezir çok güzel dizi 10 reytingleri bile aşabilir-karagülün geçen yıl bu reytingleri göremedi bu saatden sonrada göreceğini sanmıyorum.karagülde güzel dizi ama bir medcezir değil
güneşi beklerken güzel dizi evet ama geçen yıllara bakalım yetenek sizsiniz sezon başında düşük başlayıp sonraya doğru 10 reytingleri görmüş.güneşi beklerken bu reytingleri göremez
Ama geçen sene Güneşi Beklerken yoktu bunu da hesaba katmalısın. Bak bir kere düşün Acun artık kendini tekrarlıyor. Bu yüzden sezonun başından beri düşük gidiyor. Güneşi Beklerken senaryo bozmadığı müddetçe Ab'de zirveyi kaybetmeyecektir.

Merve Boluğur Sarı Selim ile gidiyor Manisa'ya. Vahide'mden yine müthiş performans! :X

Fragmanını gördüm ama işte dediğim gibi Medcezir uzun özet verirse ve 23.00 civarı biterse zirveyi garantiler. İş Star'da bitiyor. Star Dila'yı hangi saate koyarsa koysun bu saatten sonra zor düzelir. Dila'nın fişini kessin eğer erken yayınlamak istiyorsa veya gününü değiştirsin. :)
Dila Hanım'ı 23:00'da yayınlayacaklarını zannetmiyorum. Dila'yı da harcamak istemez zaten Star. Her halukarda Medcezir zaten Ab zirveyi alıyor. Tabi bu hafta güçlü rakibi geliyor Yalan Dünya. Gerçi benim ondan da pek umudum yok ama izleyici çekecektir kendine diye düşünüyorum.

Ama geçen sene Güneşi Beklerken yoktu bunu da hesaba katmalısın. Bak bir kere düşün Acun artık kendini tekrarlıyor. Bu yüzden sezonun başından beri düşük gidiyor. Güneşi Beklerken senaryo bozmadığı müddetçe Ab'de zirveyi kaybetmeyecektir.

ben bunu acunu çok sevdiğim için yazmıyorum ama görünen köyde kılavuz istemiyorki
türk halkı 20 sene arka sokakları 20 senede yetenek sizsinizi izler
acun paragözü 4 değil haftanın 7 günü program yapsa millet yine izler

NOT.ben 2o senedir hergün enaz 10 saat televizyon izliyorum

Dila Hanım'ı 23:00'da yayınlayacaklarını zannetmiyorum. Dila'yı da harcamak istemez zaten Star. Her halukarda Medcezir zaten Ab zirveyi alıyor. Tabi bu hafta güçlü rakibi geliyor Yalan Dünya. Gerçi benim ondan da pek umudum yok ama izleyici çekecektir kendine diye düşünüyorum.
Medcezir'den pek fazla izleyici gideceğini sanmıyorum. Yalan Dünya 6 Medcezir'de 8'e yakın oranlar alacaktır AB Grubu'nda ama Star özeti biraz uzun tutmalı. Yoksa Total'de yine Karagül 1. olabilir bu hafta da...

Medcezir'den pek fazla izleyici gideceğini sanmıyorum. Yalan Dünya 6 Medcezir 8'e yakın oranlar alacaktır AB Grubu'nda ama Star özeti biraz uzun tutmalı. Yoksa Total'de yine Karagül 1. olabilir bu hafta da...
Ama şunu da unutmamak gerekiyor. Tamam Medcezir güzel dizi hatta bende izliyorum ama her hafta yükselecek diye kuralda yok. Bir bakarsın totalde düşüş yaşamış bu da belli olmaz. Bakarsın özetli yayınlanması daha ters teper. Aynı durum Karagül içinde geçerli. O yüzden her hafta zirve el değiştirebilir.

even nerde hani kayboldu.bak total demiyorum totalde zaten ezeriz yalan dünyayı
ab'de de rahat geçeriz yalan dünyayı

ben bunu acunu çok sevdiğim için yazmıyorum ama görünen köyde kılavuz istemiyorki
türk halkı 20 sene arka sokakları 20 senede yetenek sizsinizi izler
acun paragözü 4 değil haftanın 7 günü program yapsa millet yine izler

NOT.ben 2o senedir hergün enaz 10 saat televizyon izliyorum
Acun eski reytinglerini mumla arıyor ne yazık ki bu da bir gerçek. Evet haklısın izlenir Acun'un programları. Ama sen de gördün ki karşısına güçlü bir rakip çıkınca hemen afallıyor. Buna en basit örnek Cumartesi. Pazar günü de daha ilk yeni gününde Güneşi Beklerken Ab'yi aldı. Çünkü çıkarılan yetenekler çok klişeleşmeye başladı artık. Bir köpek, birkaç dans gösterisi ve şarkı söyleyen insanlar.

Ama şunu da unutmamak gerekiyor. Tamam Medcezir güzel dizi hatta bende izliyorum ama her hafta yükselecek diye kuralda yok. Bir bakarsın totalde düşüş yaşamış bu da belli olmaz. Bakarsın özetli yayınlanması daha ters teper. Aynı durum Karagül içinde geçerli. O yüzden her hafta zirve el değiştirebilir.
Öyle ama şu an Medcezir giderek daha da iyi izleyici kitlesi edinebilme potansiyelinde olduğu için ben oranlarının yükseleceğini düşünüyorum 4. 5. bölüme kadar. Karagül'de hatırlarsan 4. 5. bölümden sonra büyük bir atak yaptı. Genel olarak diziler 4. ve 5. bölümden sonra dururlar bir süre. Daha sonra düşü yükseleceği bölüme göre değişir. :)