25 Eylül 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Muhtesem Yüzyil iyi gitmis ama haftalik reytinglerde Karadayi'yi gecememis her iki gruptada.

ASK AB'de fena degil. Pis Yedili TOTAL'de iyi direniyor.
Doksanlar saatine göre iyi degil, Merhamet saatine göre AB'de iyi.

My 2 gruptada iyi gitmiş reytinglerde yanına yaklaşan yok. Aşk totalde iyi başlamamış Ab'de 2'inci olmuş fena gitmemiş. Pis Yedili Totalde iyi gitmiş Ab'de vasat gitmiş.Merhamet yeni saatinde Totalde vasat Ab'de iyi sayılır oranlar almış.

Muhteşem Yüzyıl totalde biraz yükselmiş, ab'de biraz düşmüş. Totali ab'sinden yüksek çıkmış ama iki grupta da yine 9 reyting civarında kalarak başarılı gitmiş.

A.Ş.K, Çalıkuşu'na yakın oranlarla başlamış. Aldığı oranlar ilk bölüm için iyi. Haftaya iyi bir yükseliş yakalayacağını düşünüyorum.

Pis Yedili düşüş yaşamaya başlamış bile ama aldığı oranlar yine de kötü sayılmaz kanala göre.

Merhamet pt2'ye geçişiyle birlikte düşüş yaşamış. Dizinin geleceği merak konusu.

Doksanlar ki grupta da ortalama oranlar almış. Ne iyi ne kötü yani. Bakalım kanaldan herhangi bir hamle gelecek mi?

Deniz Yıldızı totalde çok iyi giderken, Çocuklar Duymasın ve özellikle Umutsuz Ev Kadınları iki grupta da kötü gitmişler.

Dün A.Ş.K'ı izledim güzel sayılır.:)

Reytinglerde Yüzyıl hala rakip tanımıyor.En yakınının devamlı 2 katı reyting alarak zirvede devam ediyor.Özetide fazlasıyla rakipsiz.İlk 5'ten indiremiyorlar.:)

Aşk beklenenin çok altında kaldı.1.lik kıl payı kaçar diye beklerken 1. yarısını zor almış.Hazal Kaya Feriha'da 5. başlamıştı.Aşk ile feriha pek farklı işler değil belki Feriha ile Hanım çiftliğini zorlamıştı buradada Yızyıl'ı zorlar belki ilerleyen haftalarda.Bakalım ilk hafta kesin bir şey diyemeyiz.3.haftadan sonra netleşir durum.

Merhamet yeni saatinde idare etmiş.İyi gidiyor sayılır.
Merhamet'in pt2 macerası Umutsuz ev kadınlarını fena zorlamış.Umutsuz ev kadınları Çarşamba düştü, Yarında Galip var dahada düşer.İşi zorlaştı dizinin.🙄

Pis Yedili'de rakip tanımayanlardan.Totali malum zaten ama Ab'deki yükselişi gözden kaçmamış.Tebrik etmek lazım.
Çocuklar duymasın hafif artmış.Ab grubu diziyi eski gününde seviyor.Belki İlerleyen zamanlarda tek güne düşer.
Esra ve Müge Anlı harikalar yaratmaya devam ediyorlar.İki Dünya Arasında zaten müthiş.

Doksanlar kendine has izleyeciye sahir.Ab grubunda 6. olmuş.Belki yükselir.
Doktorlar'ın tekrarları düşük gidiyor.İlk 50'nin dışında kalmış.Diziye ara verilmeli.🙄

aşk ilk başlarda iyiydi ama sonlara dogru tam klışe oldu mafya olayı hastalık olayı.. falan filan bunlar ucuz total taktikleri.. bu diziyi en fazla Hazal kaya fanları izler.. haftaya ab oranları dah da düşecektir.. zaten geçen hafta yazmıştım bana aşk pek umut vadetmiyor diye.. anlaşılan çarşamaba güçlü bir dizi konamıyacak. muhteşem rahat edecek.. lakin muhteşemde senaryo olarak zorlama olacağı açık rakip olmasa da düşecektir. hürrem diziden çıkınca! gani müjdenin dizisindeki harem gibi saçma sapan yok böcük yollama yok iksir yollama gibi ucuz total işlere sarılcak ))) kısacası ben artık çarşamba tv açmayı düşünmüyor..

bence tek taktiri hak eden pis yedili.. baktı gani müjde total taktikleri işe yarıyor diziye mardini ekledi ))))) pis yedili kendi içinde tuttarlı davrandı aşk gibi ben ab işiyim deyip total işlere sarılmıyor en azında.. adam dürüst abi ben totalim alın total senaryo mutlu olun diyor en azıdan.

son sözüm sana birol güven ))) iki komedi aynı günde olmayacağını geçen sezon ögretmedi mi sana))) üstelik haftada 7 bölümlük dizi yapmak senin neyine her gün yazıyorum tek koltukta 7 karpuz sığdırırsan ya hepsi düşer yada en azından birini tutabilirsin unurma )))

öncelikle dünki arkadaşlara sadece
3MUHTESEM YUZYIL (OZET)STAR TV25.09.201319:50:0020:42:104,7013,7234,28
4A.S.K.KANAL D25.09.201319:58:3622:02:474,2011,3337,09
bunu gösteriyorum ben demiştim totalde muhteşem yüzyılın özetini geçemez diye:D
Muhteşem Yüzyıl her iki gruptada 1 olmasına rağmen totalde yükseliş ab de hafif düşüş var bunda bölümün biraz sakin geçmesine bağlıyorum bu hafta pek heyecan yoktu dizide.İleriki bölümlerde Fatma Sultan ve Nurbanu boy gösterince artacagına eminim
Aşk dizisi çalıkuşu gibi başlamış.Totalde ve ab de neredeyse aynı oranları almışlar.Gerçi ben aşktan ab de 6 yı geçecek sanıyordum.Gerçi daha dizi için yorum erken.
Pis Yedili baya düşmüş tabi geçen hafta gülçiçek kaçırılmıştı haftayada orçoyu kaçırsınlar dizi patlama yapar:D
Doksanlar vasat.Gerçi bazı arkadaşlar Muhteşem Yüzyılı geçecek 10 lu reytingler görecek diyordu ama görüyorum ki özetini bile geçemiyor.
Bu hafta karadayı my ı geçti haftalık reytinglerde lakin bakalım medcezir karadayıyı geçecekmi çünkü bu hafta dizide aksiyon eksik olmayacak;:D

My düşüş yaşamış
A.Ş.K çok kötü
Py iyi gidiyor
Doksanlar vasat

My Ab dizisi olmaktan kurtuldu
zaten sadece düşüşü görüyorsunuz yükselmiş totelde birazda ona bakın yaw

my yi tebrik ederim aşk ta zaten bu koşullarda 2. olacaktı olmuş my bitene kadar bu böyle gider

Muhteşem Yüzyıl iki grupta da zirvede yer almış tebrikler.

İlk bölümüyle seyirciye merhaba diyen A.Ş.K. çok iyi başlamış. Bu oranların gelecek hafta olacak hali en önemlisi elbette.

Doksanlar ortalama reytinglerle devam ediyor.

Pis Yedili totalde çok sağlam, Ab grubunda düşük gidiyor. Yine de kanalın en iyi işi denebilir.

Merhamet gitgide düşüşe geçiyor. Yeni saati de pek olumlu sonuç vermemiş gibi gözüküyor.

Aşk'a biraz baktım dizi olarak tam anlamıyla "hayal kırıklığı"...

Reytingleri yükselir mi bilemem ama dizi bomboş. Doğru düzgün hikayesi bile yok. Öylesine yazmışlar sanki. :) Kötü...

Geçen senenin en sevilmeyen yapım şirketi Gold Film bu sene herkesin göz bebeği olmuş?? Neden acaba. :)))))))))))

Muhtesem yine super gitmis Star
A.S.K ayni medcezir gibi baslamis 2. bolumden artacakdir bence 6-7 civari alir 2. bolumu...merhamet ozerlikle a\b`de kanali idare ediyor ama gecen sezon 8 bile aliyordu bu sezon epey bir dusuk Kanal D
Pis yedili iyi gidiyor totalde 2. olmus Show TV
Umutsuz ev kadinlari dusmus Fox
Avrupa Avrupa artik bitmeli dizi cok gerilerde final yapsin artik TRT1