25 Eylül 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bi şey olmaz Kayıp'ta da kesik parmak çıktı üstelik buzlamadılar ceza gelmedi. :)

O yüzü kara adam kimdi öyle? :X
bilmem artık sokullu olsun o da bi zahmet ama sesi çok yaşlıydı (b) gerçi efendi hazretleri de yaşlıydı sesi ama genç çıktıydı yılmaz şahindir ne yapsa yeridir :(

bilmem artık sokullu olsun o da bi zahmet ama sesi çok yaşlıydı (b) gerçi efendi hazretleri de yaşlıydı sesi ama genç çıktıydı yılmaz şahindir ne yapsa yeridir :(
Dizinin tadı yok diyor ev ahilisi ben beğendim ama Meryem'in eksikliği çok hissediliyor her ne kadar da Vahide'ye alışsamda bide Yılmaz Şahin iyice üşüttü bilemiyorum büyük bir alternatif çıkmazsa devam ederiz....

Kanal d bugun aşk'ta içkileride buzlamadı.Aslı T. buyuk adadaki evde Hazal'a kırmızı şarap verdi sonra Aslı su içer gibi şarabı göturdu.Canım o an vişne suyu çekti:F @xemrexx @mrt-06

Dizinin tadı yok diyor ev ahilisi ben beğendim ama Meryem'in eksikliği çok hissediliyor her ne kadar da Vahide'ye alışsamda bide Yılmaz Şahin iyice üşüttü bilemiyorum büyük bir alternatif çıkmazsa devam ederiz....
my ye için alternatifi söylüyorum: tuba-beren-kenan-kıvanç-murat yıldırım-bergüzar 6 sını 1 diziye koyun anca my yi geçersiniz :F

dizinin tadı 75.bölümden beri yok çok fazla tekrara başladı ab oranlarından da belli drum

my ye için alternatifi söylüyorum: tuba-beren-kenan-kıvanç-murat yıldırım-bergüzar 6 sını 1 diziye koyun anca my yi geçersiniz :F

dizinin tadı 75.bölümden beri yok çok fazla tekrara başladı ab oranlarından da belli drum
Anca başa çıkar muhteşem ülkedeki oyuncuların yarısını toplamış karşında 6kisi olsun))) buna rağmen 10u geçemiyor oda garip)))

Bizimkiler 60'dan sonra diyor yani Valide öldükten sonra ve Meral Okay tabii galiba en son 55'e kadar yazabildi rahmetli....

Kutudan akrep çıktı ne alaka ise.:F

Anca başa çıkar muhteşem ülkedeki oyuncuların yarısını toplamış karşında 6kisi olsun))) buna rağmen 10u geçemiyor oda garip)))
bir ece-melek olaydı iyiydi :D ayrıca topladığı yarısnda reytingi olan kaç kişi var: halit ergenç-mehmet günsur....???

şu an yılmaz şahinin yerine pompy olsa daha mantıklı şeyler yazar :D tüm bölüm zekalarına +9 bastığı sümbül-hürrem ikilisi o akrebin kutu içinde hürremin yatağına gelmesine nasıl izin verdi acep ne büyüksün yılmaz şahin :(

Bizimkiler 60'dan sonra diyor yani Valide öldükten sonra ve Meral Okay tabii galiba en son 55'e kadar yazabildi rahmetli....

Kutudan akrep çıktı ne alaka ise.:F
gözdağı verdi kendince annesinden almış zekasını belli :F

MY'nin reklam düzeni harikaydı, doya doya bir bölüm izledik reytinleri de fena gelmemiş. :)