- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Aşk'ın tekrarı Kaçak gibi gitmiş. Al sana gösterge 😉öncelikle dünki arkadaşlara sadece
3MUHTESEM YUZYIL (OZET)STAR TV25.09.201319:50:0020:42:104,7013,7234,28
4A.S.K.KANAL D25.09.201319:58:3622:02:474,2011,3337,09
bunu gösteriyorum ben demiştim totalde muhteşem yüzyılın özetini geçemez diye
Muhteşem Yüzyıl her iki gruptada 1 olmasına rağmen totalde yükseliş ab de hafif düşüş var bunda bölümün biraz sakin geçmesine bağlıyorum bu hafta pek heyecan yoktu dizide.İleriki bölümlerde Fatma Sultan ve Nurbanu boy gösterince artacagına eminim
Aşk dizisi çalıkuşu gibi başlamış.Totalde ve ab de neredeyse aynı oranları almışlar.Gerçi ben aşktan ab de 6 yı geçecek sanıyordum.Gerçi daha dizi için yorum erken.
Pis Yedili baya düşmüş tabi geçen hafta gülçiçek kaçırılmıştı haftayada orçoyu kaçırsınlar dizi patlama yapar
Doksanlar vasat.Gerçi bazı arkadaşlar Muhteşem Yüzyılı geçecek 10 lu reytingler görecek diyordu ama görüyorum ki özetini bile geçemiyor.
Bu hs]
zaten sadece düşüşü görüyorsunuz yükselmiş totelde birazda ona bakın yaw
aşka fazla bile bu oranlarAşk'ın tekrarı Kaçak gibi gitmiş. Al sana gösterge 😉
Haftaya Fatih'in başlaması, A.Ş.K ve Çalıkuşu'nun da yükselmesiyle çıkışa geçecektir Kanal D. Daha Yalan Dünya, Galip Derviş gibi güçlü diziler de var. Hemen karamsarlığa kapılmaya gerek yok.Kanal D yine hayal kırıklığı yaşadı eskiden yani 2 sene önce dizi başlattı mı liderlikte başlardı Kanal D başta drama direktörlerini gözden geçirmeli.
Ben dün demiştim zaten 5 alırsa şükür etsin Kanal D şuan Total Grubu'nda 5 reytingi geçen dizisi yok tek Güneşi Beklerken iyi alıyor ama nereye kadar.
Ben Total Grubu'nu kasıt ediyorum Galip Derviş ve Yalan Dünya Total Grubu'nda 3 , 4 reyting alıyor ne güçlüsü ama Ab Grubu'nda güçlüler yani Kanal D Total Grubu'na çözüm bulamazsa ATV Kanal D'yi çok rahat geçer.Haftaya Fatih'in başlaması, A.Ş.K ve Çalıkuşu'nun da yükselmesiyle çıkışa geçecektir Kanal D. Daha Yalan Dünya, Galip Derviş gibi güçlü diziler de var. Hemen karamsarlığa kapılmaya gerek yok.
galip derviş ve yalan dünya güçlü dizi valla fatihte 4 reytingle başlarsa kanal d çok zarar görür ki ben fatihin tutmayacağını düşünüyorum.Haftaya Fatih'in başlaması, A.Ş.K ve Çalıkuşu'nun da yükselmesiyle çıkışa geçecektir Kanal D. Daha Yalan Dünya, Galip Derviş gibi güçlü diziler de var. Hemen karamsarlığa kapılmaya gerek yok.
Kanal D için ab daha önemli bu bir gerçek ama totalde de güçlü olmak gerekiyor tabii. A.Ş.K, Çalıkuşu, Fatih ve Güneşi Beklerken totalde 6 reytingi geçebilecek diziler. Bu da kanala yeterli olacaktır. Ab'si zaten sağlam. ATV'nin Kanal D'yi geçme ihtimali sıfır. Kanal D'nin tek rakibi Star'dır.Ben Total Grubu'nu kasıt ediyorum Galip Derviş ve Yalan Dünya Total Grubu'nda 3 , 4 reyting alıyor ne güçlüsü ama Ab Grubu'nda güçlüler yani Kanal D Total Grubu'na çözüm bulamazsa ATV Kanal D'yi çok rahat geçer.
Fatih tutar rahat ol sen. Kanal D'nin en bomba dizisi olacak.galip derviş ve yalan dünya güçlü dizi valla fatihte 4 reytingle başlarsa kanal d çok zarar görür ki ben fatihin tutmayacağını düşünüyorum.
ilk bölüm bakılır ama 2 bölüm cık olmaz
Yorumun güldürdü ATV çok rahat 2. kanal olur 9 , 11 reytinglik dizileri var Kanal D 5 reytingi geçemiyor daha ne 2.liginden bahsediyorsun.Kanal D için ab daha önemli bu bir gerçek ama totalde de güçlü olmak gerekiyor tabii. A.Ş.K, Çalıkuşu, Fatih ve Güneşi Beklerken totalde 6 reytingi geçebilecek diziler. Bu da kanala yeterli olacaktır. Ab'si zaten sağlam. ATV'nin Kanal D'yi geçme ihtimali sıfır. Kanal D'nin tek rakibi Star'dır.
Fatih tutar rahat ol sen. Kanal D'nin en bomba dizisi olacak.
2 günle olmaz bu iş öyle. ATV'nin iyi olduğu tek günler Pazartesi ve Perşembe. Salı da Kaçak'ı tutturdu şimdilik ki o da düşüş yaşayabilir. Kanal D'nin de hep 5 reytingte kalacak hali yok ya. Asıl senin yorumun beni güldürdü. Rahat 2.kanal olacakmış En azından her gün zirve yarışında Kanal D ve haftanın 2-3 günü de zirvede yer alacaktır zamanla.Yorumun güldürdü ATV çok rahat 2. kanal olur 9 , 11 reytinglik dizileri var Kanal D 5 reytingi geçemiyor daha ne 2.liginden bahsediyorsun.
Işte o 2 gün bile yok Kanal D'de sayısal verilere göre yakında çıkacak aylık reytinglerde Kanal D 3. ATV 2. olur. Eğer böyle giderse.2 günle olmaz bu iş öyle. ATV'nin iyi olduğu tek günler Pazartesi ve Perşembe. Salı da Kaçak'ı tutturdu şimdilik ki o da düşüş yaşayabilir. Kanal D'nin de hep 5 reytingte kalacak hali yok ya. Asıl senin yorumun beni güldürdü. Rahat 2.kanal olacakmış En azından her gün zirve yarışında Kanal D ve haftanın 2-3 günü de zirvede yer alacaktır zamanla.
Şunu söyliyim sana kanal d de o diziler tutsa bile kanal d atv yi geçemeyebilir.karadayı ve kvp zaten kanal d nin 5 dizisinin aldığı oranları sadece 2 si alıyorKanal D için ab daha önemli bu bir gerçek ama totalde de güçlü olmak gerekiyor tabii. A.Ş.K, Çalıkuşu, Fatih ve Güneşi Beklerken totalde 6 reytingi geçebilecek diziler. Bu da kanala yeterli olacaktır. Ab'si zaten sağlam. ATV'nin Kanal D'yi geçme ihtimali sıfır. Kanal D'nin tek rakibi Star'dır.
Fatih tutar rahat ol sen. Kanal D'nin en bomba dizisi olacak.
tekrarırnda hesapla yoal çıkarsak çalıkuşu haftaya o ses e fark atar sonucuna ulaşırızA.Ş.K. Fena başlamamış. 00.00'daki tekrarı da gayet iyi gitmiş. Gelecek hafta yükseleceğini düşünüyorum.
••• Tapatalk Mesaj •••
gelin gelin hoşgeldinizBana da öyle geliyor
Reytinglernerede kaldı ya
Muhteşem Yüzyıl 8.5 reyting alır gibime geliy😱r [/quote