hilmicem ne oyunculuk gösterdi daha dur altı üstü 3-5 adam öldürdüHilmi Cem-Sarp Akkaya ikilisini beğendim. Sarp Akkaya tartışılmaz zaten ama Hilmi Cem beklenenden iyi oyunculuk sergiliyor. A.Ş.K iyi gidiyor ama 3 anlıktır 5 reytingte takılı kalmış. 6 görür umarım. Yarın ab grubunda 6+ alır gibime geliyor.
Mimikleri falan hoşuma gitti. Akrobatik yeteneklerini de iyi kullanmış.hilmicem ne oyunculuk gösterdi daha dur altı üstü 3-5 adam öldürdü
15 - 20 dk.'sını tam olarak izleyemedim. İzlerim o saatte tekrarı varsa ama Kanal D yanlış bir strateji uyguluyor. Geçen sezondan bile daha kötü bu sene Kanal D'nin durumu. Hemen ardından reklama bile girmeden yayınlamalıydı tekrarını...A.Ş.K.`ın tekrarı var, 00.00`da sanırım @dizi kolik
zaten ya tipini konuşturacak ya da aksiyonda yer alacakMimikleri falan hoşuma gitti. Akrobatik yeteneklerini de iyi kullanmış.
Yılmaz Şahin fena saçmalamış yine.hadi sülümanı hürrem uyuttu diyelim o ka cariye-gülfem-mihrimah-rüstem neredeydi büyüyle mi açtılar acaba en iyisini pompy bilir gibi
bakalım görücez benortazda merhamet 2 olacak bir dizi görüyorum şu anlık
belki saraya ek yaptırdıYılmaz Şahin fena saçmalamış yine.
Sarayda o kadar entirikacılar var mutlaka görmeleri lazım.
Hadi onu geçtim o boruyu nasıl yapmışlar aklımda deli sorular.
Bence Total'de 5,5 AB'de 6,5 gibi bir oran alacaktır bence A.Ş.K.A.Ş.K. yarın Totalde 4,80
AB : 5,50 alır diye düşünüyorum.
İnşallah deme zaten Maşallah de.Neden mi çünkü artık öyle bir huyum kalmadıinşallah
Forumdaki paylaşılan konudan habersizdim. Kızma bukadar. Diziyi biraz izleyince hersey ortaya çıkıyor okumaya gerek yokbunu tahmin etmeye ne hacet fragmanda gösteriyor zaten ben zengin olacaksam da seninle olacağım diyor zaten konusu bu değil miydi paylaşıldı ya forumda
yok ben dizinin ilk bölümden fanı olup takip etmeyenler elaf ettimForumdaki paylaşılan konudan habersizdim. Kızma bukadar. Diziyi biraz izleyince hersey ortaya çıkıyor okumaya gerek yok
amen diyip bitirelim :SDİnşallah deme zaten Maşallah de
Yılmaz Şahin'e göre mantıklı.belki saraya ek yaptırdı