24 Ocak 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Yalan Dünyanın düşürülme işlemi daha devam ettiği için henüz sonuçlar yok. :)

TNS de karagül ve medcezir kendi gruplarında 10 üzeri almışlar YD 5.50 ye takılı kalmış beyaz 6.50 alarak iyi gitmiş :D

1 MEDCEZIR STAR TV 20:58:54 23:36:03 10,37 25,59 ab coçmuş medcezirde karagül düşüşde..yd eksilerde...

beyaz show ab de cok iyi gitmis tebrikler
medcezir karagul tebrikler
yalan dunya cok seviyorum ama neden dusuk geliyor :(

Son düzenleme:
her geçen gün TNS yi anlamakda güçleşiyorrr karagülün abde 1.olmasını isterdim ilk defa diizye haksızlık varrr sen git totalde 12 lere dayan ab de ise düşüşe geççç olduu..haa yD nında düşmesine sinir oluyorum tns de takılı kaldı dizi bir türlü yükselemiyor gün değişikliği şart artık!!!

Yalan dünya ve değerleri yani dila yi geçenler in çoğu dila nın reklam akışı nın berbat ligindan geçti. Dila eskiden tam 1.5 saat saat reklamsiz giderdi ama araya 15 dk sokmus bu show. Yani dila da tam 1 saatlik bir reklam akışı var. Böylece bişey olabilirmi ya. Tabi reytingler artmaz o zaman

Ama dila her iki gurupta yükselişe geçmiş harika. Bunca reklama ragmen

Karagül bu kadar sacma bir bölümle gecen haftayi gecemedigi icin cok sevindim.

Yalan Dünya beklentilerin altında kaldı yine. AB'de kanalını idare etmiş yine de tebrik ederim. :)

Med Cezir TOTAL'deve AB'de gayet iyi Oranlar almış tebrik ederim. :)

Karagül yine harikalar yaratmış 11 Reyting almış TOTAL'de AB'de 6 Reyting üstü tebrik ederim. :)

Dila Hanım düşer diyordum TOTAL'de çok ufak bir düşüş yaşamış AB'de gayet iyi yükselmiş tebrik ederim. :)

Son düzenleme:
Yalan Dünya beklentilerin altında kaldı yine.. AB'de ını idare etmiş yine de tebrik ederim.. :)

Med Cezir TOTAL'deve AB'de gayet iyi Oranlar almış tebrik ederim. :)

Karagül yine harikalar yaratmış 11 Reyting almış TOTAL'de AB'de 6 Reyting üstü tebrik ederim. :)

Dila Hanım düşer diyordum TOTAL'de çok ufak bir düşüş yaşamış AB'de gayet iyi yükselmiş tebrik ederim. :)
Aynen ya ben cok dusecegini bekliyordum ama yukselmis valla :D dun 1 saat lik bir reklam vermeseler mukemmel olurdu

Ekli dosyayı görüntüle 29947

Karagül Reklam Saatleri

Özet
20.33 | Başladı
21.15 | Bitti

Yeni Bölüm
21.15 | Başladı
21.16 | Reklam
21.29 | Reklam dönüşü
22.44 | Reklam
22.58 | Reklam dönüşü
23.43 | Reklam
23.57 | Reklam dönüşü
00.02 | Reklam
00.12 | Reklam dönüşü ve bitti!
Fox TV Beyaz Show un aldığı 6 reytingede göz koydu:D

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyaz Show ab de çok iyi gitmiş

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karagül dün durgun bir bölümdü geçen haftaya göre düşmüş ama sürekli yükselecek diye bir şey yok haftaya toparlar. :)

Medcezir de düşüş yaşayan bir diğer dizi olmuş ama hala başarılı.

Yalan Dünya istenileni veremiyor AB grubunda atılım şart.

Medcezir bu durgun bölümle başarılı gitmiş yine. Eğer son sahne olmasaydı bölüm hiçti. Ve son sahneyi kazaya bağlasalardı önümüzdeki hafta uçabilirdi ama senaryoyu klişeye bağlamadılar , daha iyi oldu. :)

bir de her işin başı senaryo diyoruz ama medcezir gibi amacı olmayan, içi boş senaryolar bu rakamı alıyor, kayıp gibi matematiği iyi kurgulanmış; şaşırtan, vay be! denilcek senaryolar erken final yapıyor..:):)
bir iki ergen tripleri, soğan edebiyatı yapan bi genç, soğanı hayatında yemeyen kızın birden soğan sevgisi.. aile; hiç tanımadıkları, uzaktan yakından alakaları olmadığı bir çocuğu ve bu çocuk sürekli sorun çıkarmasına rağmen aile bunu besleme kararı alıyor. süre doldurmak için, amacı sağlam yere basmayan partiler. zengin aile'nin tek çocuğunun ilgi çekmek için yaptığu ucuz türkü performansları... ve daha niceleri.. :):):) aman aman çok güzel cidden ya. :):)

Demiştim geç çıkmasında hayri alamet yok diye. Herhalde YD SBT`deki gibi zirvedeydi A/B`de onu düşürüyorlardı zaar. :)

Totalde yükselmiş Yalan Dünya ama A/B`de aksine düşük gidiyor. Bize A/B lazım. Ben 6-7 beklerken ne geldi...