24 Ocak 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Ahh Yalan Dünya yalan dünya bi gün yandın bi gün söndün kanal d'nin başını döndürdün. :F

Yalan dünya vasat, yayından kalkmalı. :)

Pis Tns cuma günleri yalan dünyayı şikeyle düşürüyor cumartesi arka sokakları şişiriyor yeter ya of bıktık şikeden. :F:F

Aynı ergen tiradını Güneşi Beklerken için de yapmanı bekliyoruz. :))))))

Hayır yani Medcezir'e laf atıp da Güneşi Beklerken'i savunman biraz tezatlık yaratıyor. :)))))))

Hadi bakayım kanal d'yi de kötüleyin cesaretiniz varsa bekliyoruz. :):)

Pess artık seni tebrik ediyorum!!!! olayı ne de güzel kanal fanlığına bağlamışsın... güneşi beklerkende her hafta bi olay çıkıyor dizi sadece aşkla meşkle gitmiyorr gitsin bakıyım aynı yorumu yapmazsam ben ne olayım... dizinin yardımcı karakterlerininde olay örgüsü var izlemeden konuşmayalım diziyi bilmeden yorumluyorsun birde bunu bi güzel kanal fanlığına bağlıyorsun ahh valla yazıkk ben gidipde star'ı mı kötüledim oysaki kanald den sonra en sevdiğğim kanal stardır yazıkk!!!....

Pess artık seni tebrik ediyorum!!!! olayı ne de güzel kanal fanlığına bağlamışsın... güneşi beklerkende her hafta bi olay çıkıyor dizi sadece aşkla meşkle gitmiyorr gitsin bakıyım aynı yorumu yapmazsam ben ne olayım... dizinin yardımcı karakterlerininde olay örgüsü var izlemeden konuşmayalım diziyi bilmeden yorumluyorsun birde bunu bi güzel kanal fanlığına bağlıyorsun ahh valla....

Olay açık valla aynı saçmalıkta olan 2 diziden birini savunup diğerini kötülüyorsun(uz). :):)

Güneşi Beklerken'e ne zaman denk gelsek hep aynı olaylar, esas oğlanla kızımız var sürekli bi değişiklik yok o da gayet boş. :):)

Heleki sosyal medyadaki ergen Güneşi Beklerken fanları herkesi bezdirdi artık iticiliğin sınırlarını aştılar. :)

Bir ergen dizisi kötülenip aynı saçmalıktaki diğer ergen dizisi savunuluyorsa altında bir şey aramak gerekir. :)

Yanlı yorumlar yazılıyor apaçık bir şekilde. :)

Olay açık valla aynı saçmalıkta olan 2 diziden birini savunup diğerini kötülüyorsun(uz). :):)

Güneşi Beklerken'e ne zaman denk gelsek hep aynı olaylar, esas oğlanla kızımız var sürekli bi değişiklik yok o da gayet boş. :):)

Heleki sosyal medyadaki ergen Güneşi Beklerken fanları herkesi bezdirdi artık iticiliğin sınırlarını aştılar. :)

Bir ergen dizisi kötülenip aynı saçmalıktaki diğer ergen dizisi savunuluyorsa altında bir şey aramak gerekir. :)

Yanlı yorumlar yazılıyor apaçık bir şekilde. :)

Söylediklerinden sadece fanları aşırı desteklemsi yorumuna katılıyorum fakat diziyi izlemiyorsun ben her iki diziyide izliyorum ona göre yorumumu yapıyorum altında bişey arama bence otur diziyi izle ondna sonra sen haklıymışsın dee veya gene haksızsın dee tabi izleyipde medcezire benzetirsen ne ala GB konu işlenişi bakımından medcezire fark atarr her gece balolarmış kutlamalarmış vs yok biraz daha gerçekçi bir tema var , çok zengin kişiler bile bu kadar sık parti vermiyor demiş olayımm medceziri de kötülemiyorum olanları söyliyorumm ve dizi bu abuk sabukla izleniyor bundna bahsediyorum :)

Söylediklerinden sadece fanları aşırı desteklemsi yorumuna katılıyorum fakat diziyi izlemiyorsun ben her iki diziyide izliyorum ona göre yorumumu yapıyorum altında bişey arama bence otur diziyi izle ondna sonra sen haklıymışsın dee veya gene haksızsın dee tabi izleyipde medcezire benzetirsen ne ala GB konu işlenişi bakımından medcezire fark atarr her gece balolarmış kutlamalarmış vs yok biraz daha gerçekçi bir tema var , çok zengin kişiler bile bu kadar sık parti vermiyor demiş olayımm medceziri de kötülemiyorum olanları söyliyorumm ve dizi bu abuk sabukla izleniyor bundna bahsediyorum :)

Benim amacım birini korumak değil. İkisini de izlemiyorum doğrudur farklı konusu vardır ikisinin de. Ama bir ergen dizisinin belli kişiler(sadece seni kastetmiyorum.) tarafından savunulup diğerinin kötülenmesi insanın aklına başka şeyler getiriyor. :)

Karagül'ü bugün netten izleyeceğim ama iyi gitmiş.
Durgun gidip sonradan coşan Medcezir A/B'de çok çok iyi gitmiş.
Beyaz Show YD'nin kesimini de arkasına alarak 6 reytingi görmüş. Okan'ın böyle kitlesi yok ki yükselsin :(
YD iki dizinin arasında çift kaşarlı tost olur diye tahmin ettim ama ağır A/B dizisi olması sayesinde paçayı sıyırmış.
Beni Affet için birşey dememe gerek var mı 🙂. 🙂

ikoncan ile Tapatalk'tan gönderildi.

yd yine özet-yeni bölüm aynı hemen hemen :F bir yd bir sbsv :A
karagül ab de düşmüşdün mecburi izledim dizinin yarısı bağırış çağıırş :F
medcezir normale dönüyor daha da düşer

Yalan Dünya'nın bu kadar düşüşünün günle alakalı olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum. :)

Ben günü değişsin istiyorum çünkü eskisi gibi 8-9 almasını istiyorum ama Cuma bile en az 7 almalı.

Heleki dünkü müthiş bölümden sonra. Vallaha bugün izledim çok çok iyi bölümdü. Kötü olunca zaten bölüme kötü diyorum.

SBT'de yükselince umutlandım ama TNS A/B'de aksine düşmüş.

Bu dizi hangi gün olursa olsun en az 7 almalı. Karagülün 7 alıp Yalan Dünyanın 5 alması komedi.

Gülse hamle yapsın diyoruz kadın dün gece harikulade bir bölüm yazmıştı. Daha ne yapsın?

°°°mobil mesaj°°°

işte ileride kaliteli oyunculuklar hatırlanmıcak totalde karagül ab de medcezir denecek:A
Medcezir Karagül den daha popüler bu bir gerçek ama diziyi popüler yapan Çağatay dizi değil mesela :)

Yalan Dünya'nın bu kadar düşüşünün günle alakalı olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum. :)

Ben günü değişsin istiyorum çünkü eskisi gibi 8-9 almasını istiyorum ama Cuma bile en az 7 almalı.

Heleki dünkü müthiş bölümden sonra. Vallaha bugün izledim çok çok iyi bölümdü. Kötü olunca zaten bölüme kötü diyorum.

SBT'de yükselince umutlandım ama TNS A/B'de aksine düşmüş.

Bu dizi hangi gün olursa olsun en az 7 almalı. Karagülün 7 alıp Yalan Dünyanın 5 alması komedi.

Gülse hamle yapsın diyoruz kadın dün gece harikulade bir bölüm yazmıştı. Daha ne yapsın?

°°°mobil mesaj°°°
Şu Karagül'ü karıştırmadan duramıyorsun dimi :bağır:Senin kalitesiz diye bildiğin totallerden değil bu tamam mı:T: