24 Ocak 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Medcezir Karagül den daha popüler bu bir gerçek ama diziyi popüler yapan Çağatay dizi değil mesela :)

Şu Karagül'ü karıştırmadan duramıyorsun dimi :bağır:Senin kalitesiz diye bildiğin totallerden değil bu tamam mı:T:
O anlamda söylemedim bu sefer. :T:

Geçen sene O Ses ve Karadayı ikisi de 10-11 reyting alırken bile Yalan Dünya 6-7-8 arası gidip geliyordu bu sene Karagül 7 alıyor ama Yalan Dünya 7`yi geçemiyor niyeyse.

her gün yazılcak tonlarca dizi var, sadece medcezir değil.
başroller haricin de gerçekten cast sağlam bunu bende biliyorum, ece yörenç zaten çok sevdğim bir senarist. Onun samimiliği de senaryoya işlemiş ama hepsi bu. Hikayeden öte izleyiciyi meraklandıran tek şey, miar ve yaman ne zaman barışacak ? sorusu. ben hiç ya şu olayı şuna nasıl bağlayacaklar, o nasıl bir vrirajtı senaryo da, tarzı cümleler okumadım. bu da senaryonun ıslak bir sünger üstünde gittiğini gösteriyor..

Ben zaten müthiş bir senaryosunun olduğunu savunmuyorum. Farklı ve samimi bir senaryosu var diyorum. Bu izlemeye yetiyor. Ama dizi kesinlikke boş değil .(belli başlı bölümler dışında.) @gözlemci fikrim hala aynı :)

Karagül çok iyi gitmiş.A\B`de düşmüş
Medcezir çok durgun bir bölümle A\B`de 10+ almış.tebrikler
Dila hanım ortalama gitmiş
Yalan Dünya artık yükselmez.dizinin alabileceği en yüksek reytingler bunlar.başka bir gün denene bilir ve ya sezon sonuna kadar 5 reyting ortalaması ile cumada final yapar

Medcezir Ab'de iyi Total fena sayılmaz Karagül Total çok iyi Ab'de kendi ortlamalarında iyi Yalan Dünya iyi gitmiyor hamle gelmesi lazım günü değişse iyi olucak

Benim amacım birini korumak değil. İkisini de izlemiyorum doğrudur farklı konusu vardır ikisinin de. Ama bir ergen dizisinin belli kişiler(sadece seni kastetmiyorum.) tarafından savunulup diğerinin kötülenmesi insanın aklına başka şeyler getiriyor. :)

İkiside ergen dizisi olabilir birinde ergen kitleyi çekici konu işlenirken diğerinde bütün karakterlerle ilgili olan genel halkın konusu çekilir :) neysee pekde uzatmayalım...Anlayacağın fanlık yapmıyorumstar'ı kötülemek gibi bir durumumda yok...

Ben zaten müthiş bir senaryosunun olduğunu savunmuyorum. Farklı ve samimi bir senaryosu var diyorum. Bu izlemeye yetiyor. Ama dizi kesinlikke boş değil .(belli başlı bölümler dışında.) @gözlemci fikrim hala aynı :)

Dizinin ilk bölümü ve 3.bölümü iyiydi gerisi çöpp :D konu=0 bi o miranın piyano hocası olduğu bölümler dolu doluydu o kladar zaten o bölümler dıışndada oyunculuklarını gösteremediler o bölümde oldu olan ve bitti....

Son düzenleme:
Ahh yalan dünya ne çektin be. :( Çok iddialı olduğun(!) a/b grubunda günlük dizileri bile geçemiyorsun. :A

Yakında yayından kalkar sanırsam. :)

Son düzenleme:
karagül çok iyi gitmiş açık ara zirvede
medcezir dediğim gibi 8 e düşmüş :D bazılarına ders olsun bu :D
yalan dünya her zamanki gibi çok düşük bu sefer 3 ü geçmiş yine iyi :)