24 Ocak 2014 Cuma Reyting Sonuçları

karagül rahat bi şekilde zirvede yer almış 11.31 reytingle helal olsun :) ab de 6.8 almış çok iyi ama bölüme kimse durgun demesin bence müthişti
medcezir 8.62 reyting alarak oda biraz düşmüş ama çok iyi yine ab be 10.37 ye yükselmiş tebrikler
yalan dünya bu hafta 3.43 reytinge yükselmiş ama yine çok gerilerde 19.olmuş o çok güvenilir abde ise yine düşmüş 5.35 e

bir de her işin başı senaryo diyoruz ama medcezir gibi amacı olmayan, içi boş senaryolar bu rakamı alıyor, kayıp gibi matematiği iyi kurgulanmış; şaşırtan, vay be! denilcek senaryolar erken final yapıyor..:):)
bir iki ergen tripleri, soğan edebiyatı yapan bi genç, soğanı hayatında yemeyen kızın birden soğan sevgisi.. aile; hiç tanımadıkları, uzaktan yakından alakaları olmadığı bir çocuğu ve bu çocuk sürekli sorun çıkarmasına rağmen aile bunu besleme kararı alıyor. süre doldurmak için, amacı sağlam yere basmayan partiler. zengin aile'nin tek çocuğunun ilgi çekmek için yaptığu ucuz türkü performansları... ve daha niceleri.. :):):) aman aman çok güzel cidden ya. :):)

Helal olsun tebrik ediyorum seni @yakup09 kardeşim çok haklısın tebrik ediyorum malesef dediğin gibi oluyorr böyle saçma diziler reyting rekoru kırıyor 2 haftadır izlemedim bu hafta baktım ki dizi bıraktığım yerdeymiş değişen yokkk

bir de her işin başı senaryo diyoruz ama medcezir gibi amacı olmayan, içi boş senaryolar bu rakamı alıyor, kayıp gibi matematiği iyi kurgulanmış; şaşırtan, vay be! denilcek senaryolar erken final yapıyor..:):)
bir iki ergen tripleri, soğan edebiyatı yapan bi genç, soğanı hayatında yemeyen kızın birden soğan sevgisi.. aile; hiç tanımadıkları, uzaktan yakından alakaları olmadığı bir çocuğu ve bu çocuk sürekli sorun çıkarmasına rağmen aile bunu besleme kararı alıyor. süre doldurmak için, amacı sağlam yere basmayan partiler. zengin aile'nin tek çocuğunun ilgi çekmek için yaptığu ucuz türkü performansları... ve daha niceleri.. :):):) aman aman çok güzel cidden ya. :):)
Sana birşey söyleyeceğim. Medcezir dizisinin hiçbir olay olmasa bile başarılı gitmesinin sebebi cast seçiminin çok başarılı ve hikayenin samimi bir şekilde anlatılması. Bu arada Medcezir kesinlikle amacı olmayan bir dizi değil. Belli başlı bölümler dışında çok iyi senaryo işleniyor. Kayıp dizisinin tutmaması hakkında da Kanal D suçludur. Medcezir yerine yazacağın birçok dizi varken neden Medcezir'i yazdın anlamadım.

Sana birşey söyleyeceğim. Medcezir dizisinin hiçbir olay olmasa bile başarılı gitmesinin sebebi cast seçiminin çok başarılı ve hikayenin samimi bir şekilde anlatılması. Bu arada Medcezir kesinlikle amacı olmayan bir dizi değil. Belli başlı bölümler dışında çok iyi senaryo işleniyor. Kayıp dizisinin tutmaması hakkında da Kanal D suçludur. Medcezir yerine yazacağın birçok dizi varken neden Medcezir'i yazdın anlamadım.

Seninde dediğin gbii medcezirde cast ve oyunculuklar iyi başrol seçimi iki top modell konuyu akışına uyduruyorlar fakat konu diye bir kavram yokkk dizinin isminden de anlaşılacağı üzere gel-git yanii mira yamana geliyor sonra gidiyor bir barışıp bir ayrılıyorlar konu bunun üzerineee.....

Seninde dediğin gbii medcezirde cast ve oyunculuklar iyi başrol seçimi iki top modell konuyu akışına uyduruyorlar fakat konu diye bir kavram yokkk dizinin isminden de anlaşılacağı üzere gel-git yanii mira yamana geliyor sonra gidiyor bir barışıp bir ayrılıyorlar konu bunun üzerineee.....
Kesinlikle katılmıyorum. Diziyi takip etmiyorsun galiba. Dizi tek karakterler üzerine kurulu değil çoğu dizi gibi. Her karakterin kendi bir hikayesi var. Mira ve Yaman'dan çok yan karakterler dizide gözüküyor desem inanır mısın?Barış Falay'da geçenlerde katıldığı programda açıklamıştı geniş kadro ve hikayeden dolayı çekimler zor olmuyor diye. Mira ve Yaman dizinin baş karakterleri ve izleme sebebimz ama yan hikayeler işin tadı tuzu oluyor. Dizinin hikayesi çok heyecanlı olmayabilir ama farklı bir hikaye. Yani izlemeye değer.

Kesinlikle katılmıyorum. Diziyi takip etmiyorsun galiba. Dizi tek karakterler üzerine kurulu değil çoğu dizi gibi. Her karakterin kendi bir hikayesi var. Mira ve Yaman'dan çok yan karakterler dizide gözüküyor desem inanır mısın?Barış Falay'da geçenlerde katıldığı programda açıklamıştı geniş kadro ve hikayeden dolayı çekimler zor olmuyor diye. Mira ve Yaman dizinin baş karakterleri ve izleme sebebimz ama yan hikayeler işin tadı tuzu oluyor. Dizinin hikayesi çok heyecanlı olmayabilir ama farklı bir hikaye. Yani izlemeye değer.

Bende kesinlikle sana katılmıyorum :) dizidedeki başroller dışında konu varmı yokk!!! barış falayda palavra sıkmış sanki diziyi görmüyoruzz... + ben diziyi izliyorum neden izlemiyim ama izlencek bieşy de bulamıyorum izlerken her bölüm sıkılarak izliyorum konu bitti dizide, ve diziyide mira&yaman üzerine daha ne kadar kurabilirler ki haa bi ara eylül ve mert çıktı ama o da eskidi askiyon heyecan =0 dizi genede izleniyor işte ne diyim diycek söz bulamıyorum...

Karagül iki grupta da düşmüş maalesef. :D Totalde beklediğim gibi 11 almış. İyi yine tebrikler. :)

Medcezir totalde düşse de ab'de yükselmiş. :) Ama ab'de rahat bir şekilde zirvede dizim. Büyük tebrikler. :)

Yalan Dünya totalde biraz yükselse de ab'de düşmüş. Günü değişmeli dizinin..

Diloş totalde fena gitmemiş. :)

Huzur Sokağı ab'de düşmüş. :)

Beyaz yine harikalar yaratmış. :) Ab'de Karagül'ü geçiyormuş az daha. :)

Beni Affet yine çok iyi. :)

Karagül her zaman ki gibi Total'de farkla zirvede yer almış :) Ayrıca 11,30 gibi muhteşem bir reytingle büyük tebrikler :) Ab'de 7'ye yaklaşmış 6,80 almış çok iyi dizi total dizisi olmasına rağmen Ab'de böyle güzel bir reyting alması büyük başarı :)

Düşüş bekliyordum bölüm çok durgundu bir de Bugünün Saraylısı çıktı Karagül'e odaklanmalılar sadece! 😡

Büyük Risk kötü gidiyor yeni kanalında..

Yurdum İnsanı iki grupta da ilk 100'de yok.

Beni Affet'in havası ne zaman sönecek. :T:

Fatih Portakal'a tebrikler. :)

Karagül ve Medcezir'i tebrik ederim.Reyizler iyi gidiyor ama Medcezir Totalde düşmüş biraz.

Yalan Dünya Vasat gidiyor.Gün değişikiği şart.

Unutma Beni çok düşmüş.Deniz Yıldızı bu sezon baya iyi gidiyor.Beni Affet şahane.:D

Helal olsun tebrik ediyorum seni @yakup09 kardeşim çok haklısın tebrik ediyorum malesef dediğin gibi oluyorr böyle saçma diziler reyting rekoru kırıyor 2 haftadır izlemedim bu hafta baktım ki dizi bıraktığım yerdeymiş değişen yokkk
aynen, demek ki senaryo da pek önemli değilmiş. ergen kitleye ilişkin başrol yetiyomuş. :)

Düşüş bekliyordum bölüm çok durgundu bir de Bugünün Saraylısı çıktı Karagül'e odaklanmalılar sadece! 😡

Büyük Risk kötü gidiyor yeni kanalında..

Yurdum İnsanı iki grupta da ilk 100'de yok.

Beni Affet'in havası ne zaman sönecek. :T:

Fatih Portakal'a tebrikler. :)
Başladığından beri ilk 15'de bir Bugün düştü diye genele bağlamak yanlış bence.

:D .

her gün yazılcak tonlarca dizi var, sadece medcezir değil.
başroller haricin de gerçekten cast sağlam bunu bende biliyorum, ece yörenç zaten çok sevdğim bir senarist. Onun samimiliği de senaryoya işlemiş ama hepsi bu. Hikayeden öte izleyiciyi meraklandıran tek şey, miar ve yaman ne zaman barışacak ? sorusu. ben hiç ya şu olayı şuna nasıl bağlayacaklar, o nasıl bir vrirajtı senaryo da, tarzı cümleler okumadım. bu da senaryonun ıslak bir sünger üstünde gittiğini gösteriyor..

Medcezirime bak be süper :D durgun'un önde giden bir bölüm ile bile AB'de 10 reytingi geciyor helal :D

27MERHAMET (TKR-GECE)KANAL D24.01.201425:50:3426:00:001,8519,629,43

şunun shr sine bakın. farkı merhamet. kalite çıtası. :d

hayret diloş niye bu kadar düşmüşki :) @nestroyers @f.reytingci

med cızırtı ile kara fatma totalle ab grubunu kapatmış:) artık cuma günleri yabancı dizi izlemek şart oldu :)

Ahh Yalan Dünya yalan dünya bi gün yandın bi gün söndün kanal d'nin başını döndürdün. :F

Yalan dünya vasat, yayından kalkmalı. :)

Pis Tns cuma günleri yalan dünyayı şikeyle düşürüyor cumartesi arka sokakları şişiriyor yeter ya of bıktık şikeden. :F:F

Aynı ergen tiradını Güneşi Beklerken için de yapmanı bekliyoruz. :))))))

Hayır yani Medcezir'e laf atıp da Güneşi Beklerken'i savunman biraz tezatlık yaratıyor. :)))))))

Hadi bakayım kanal d'yi de kötüleyin cesaretiniz varsa bekliyoruz. :):)