Jaws 2'yi öneki günlerde izlemiştim 3'ü bekliyordum..Çok oldumu başlayalı??ATV de güzel film var izleyeyim bari Jaws 3
Yeni bölümü Karagülden sonra yayınlanmaya başlarlar ama gerçekten salıdan çok daha iyi gidecektirBHUV Karagül etkisiyle iyi gidiyor ama yeni bölüm reytinglerine pek etki etmez bence bu durum.
Salı 2 reyting alıyor zaten. Karagül'den sonra yayınlanırsa 3 alır belki. Yarınki reytinglere bakmak lazım bi. Sbt şişirmesi de olabilir.Yeni bölümü Karagülden sonra yayınlanmaya başlarlar ama gerçekten salıdan çok daha iyi gidecektir
Aynen.ama bence tekrar da 2.5+ alacaktırSalı 2 reyting alıyor zaten. Karagül'den sonra yayınlanırsa 3 alır belki. Yarınki reytinglere bakmak lazım bi. Sbt şişirmesi de olabilir.
Beyaz Show'u izlemiyormusun? Gürbey benim gibi hep hareketli müzik dinliyormuşATV de güzel film var izleyeyim bari Jaws 3
Bekleyip görelim.Aynen.ama bence tekrar da 2.5+ alacaktır
Gürbey İleri'nin Hürrrem(Meryem Uzerli) sahnelerini gösterdiler izledinmi.Beyaz Show'u izlemiyormusun? Gürbey benim gibi hep hareketli müzik dinliyormuş
Cidden mi. 😱Yalan Dünya SBT A/B`de zirveyi almış. Hüloğğğ. Darısı TNS`nin başına.
Vay baktım şimdi. TOTAL'de 4 Reyting almış.