Reytingler belli ediyor zaten bayağı hareketlilik var Medcezirde Biz de durgunum ama süperizKaragül durgundur kesin anlarım ben. Medcezir'in son sahnelerini nefessiz, gözümüzü kapatarak izledik.
Reytingler belli ediyor zaten bayağı hareketlilik var Medcezirde Biz de durgunum ama süperizKaragül durgundur kesin anlarım ben. Medcezir'in son sahnelerini nefessiz, gözümüzü kapatarak izledik.
Aynen ben de onu diyorum .bölüm durgun ve çok sıkıcıydı ama o son sahneler süperdi.dizi 8-9`lere düşecek yine
Ama çoğu reklamla gidiyoryarim saat sonra baslayip, yarim saat sonra bitiyor fark yok ama problem su, Karagül herkes bittikten sonra baya bir gidiyor yani
Ama çoğu reklamla gidiyor
Total fazla anlayamaz bizim hareketimizi. Ab'de göreceksin yarın. 😉Reytingler belli ediyor zaten bayağı hareketlilik var Medcezirde Biz de durgunum ama süperiz
İnsaf bizde saat 2.12 Türkiyede 00.12.Karagül bitti!
Vadi FOX'a geçerse şaka maka FOX günlük yapar diziyi.
Kurtlar Vadisi Pusu Pazartesi'den Perşembeye 19.45'te FOX'ta.
İnsaf bizde saat 2.12 Türkiyede 00.12.
12 ve sonrası full reklam ve başlayıp bitti zaten. Yani 12 de bitti diyebiliriz.heyecanin tavan yaptigi dakikalar oldugu zaman ama o zamanlar
12 ve sonrası full reklam ve başlayıp bitti zaten. Yani 12 de bitti diyebiliriz.