- Reaksiyon puanı
- 40,720
- Puanı
- 1,060
Medcezir`in son sahnelerindeki heyacandan sonra Karagül biraz durgun![]()
Ne bekliyordun ki
Medcezir`in son sahnelerindeki heyacandan sonra Karagül biraz durgun![]()
Valla kanıtlı konuşuyorum sadeceBirak karsilastirmalari simdi birakKaragül otomatige baglamis 12'den önce bitmiyor
![]()
ee boru değil 11 sene 11 vadiyle büyüyen nesilleriz bizCidden çok kudretli bir bağlılık, duygulandım.![]()
Valla kanıtlı konuşuyorum sadece![]()
beyaz nasıl reklama girsin aga ya ne akdar saçma konuşuyon beyaz show reklama girer beyaz nasıl girsinBeyaz sen niye reklama giriyon?![]()
Neye katılıyorsun onu bile bilmiyon dimi Medcezir adı geçti diye katıl hemenKesinlikle katılıyorum.![]()
Çoğu zaman tersi oluyorduNe bekliyordun ki![]()
Karadayı yeni bölüme kaçta giriyor peki o da önemli 21:30 da giriyorsa hak veririm. 😉Karadayi'min enderdir 12'den sonra bittigi 23.48'e otomatik olarak bagladi o
O ses'de haklisin![]()
Çoğu zaman tersi oluyorduMedcezir o durgun bölümü son sahnelerle unutturdu ama Karagül de bugün durgun gibi.Karagül`ün pazar tekrarını izlerim artık
![]()
Hahaha.beyaz nasıl reklama girsin aga ya ne akdar saçma konuşuyon beyaz show reklama girer beyaz nasıl girsin
Türkçemizin katledilmesine müsade etmem![]()
Karadayı yeni bölüme kaçta giriyor peki o da önemli 21:30 da giriyorsa hak veririm. 😉
karadayı 9 bile olmadan başlıyo 12 de bitiyoKaradayı yeni bölüme kaçta giriyor peki o da önemli 21:30 da giriyorsa hak veririm. 😉
21:30 da başlıyor Karagül ne olacak 😉20.59 hep aynireklam saatlerimizde aynidir bizim 55-60 dk. reklam veririz
![]()
Karagül durgundur kesin anlarım ben.Neye katılıyorsun onu bile bilmiyon dimi Medcezir adı geçti diye katıl hemen![]()
Aynen ben de onu diyorum .bölüm durgun ve çok sıkıcıydı ama o son sahneler süperdi.dizi 8-9`lere düşecek yineMedcezir'de araba sahnesi olmasa bir nane yoktu aha da buraya fan'i olarak yaziyorum. Yarin reytingleri düserse tek sebebi senaristtir. Ici bos bir bölüm yazmis sonra da reyting bekliyordur. Nerede o 1-9.bölümler nerede![]()
21:30 da başlıyor Karagül ne olacak 😉