- Reaksiyon puanı
- 41,077
- Puanı
- 1,060
2 DK'sı Reklamdı normal yani. 😉
Napak?Iki dakika reklam yalniz![]()
Vadi kanal d ye geçse sen diziden soğur, @Bully diziye bağlanır benceyeni vadiciler kazanmak için vadinin kanal d ye geçmesi lazım forumda en çok kanal d ci vargerçi biz tüm kanallara gittik fox hariç her kanal fanının gönlünü almışlığımız var
kimden kaçıyon reis söyle kafasını koparayım onun![]()
Bir tek o izliyor onun da savunacak mecali yokDurum o kadar vahim diyorsun he?
Ne fisfik veriyorsun bu KaragülcülereTOTAL kardesligi midir nedir bu
![]()
benim reyting gruplarına takıntım yoktur aga total ab mb bilmem ben en çok izlenenlere bakarım sadeceDurum o kadar vahim diyorsun he?
Ne fisfik veriyorsun bu KaragülcülereTOTAL kardesligi midir nedir bu
![]()
yeni vadiciler kazanmak için vadinin kanal d ye geçmesi lazım forumda en çok kanal d ci vargerçi biz tüm kanallara gittik fox hariç her kanal fanının gönlünü almışlığımız var
kimden kaçıyon reis söyle kafasını koparayım onun![]()
Karadayı da O Ses Türkiye den önce bitti ama totali aldı bahane üretmeyinGör bunu @Bully gör bak hala bitmemis![]()
Bitmez o dizi bitmez.Gör bunu @Bully gör bak hala bitmemis![]()
yok daha neler vadiyi tnt gibi bi kanalda bile biran olsun kaçırmamaış vadicileriz biz kanal d de olsa de gözümü ayırmadan izlerim vadi nereye biz orayaVadi kanal d ye geçse sen diziden soğur, @Bully diziye bağlanır bencemağlum kanal antiliği ve fanlığı
![]()
Takas onlar AB kitle anlamazlar onlar boşverbenim reyting gruplarına takıntım yoktur aga total ab mb bilmem ben en çok izlenenlere bakarım sadece
karagülün bu müthiş başarısı karşısında ister istemez insan etkileniyor benim bu diziye saygım büyük başlarken çok dalga geçmiştim tutmaz diye öyle bi tuttu ki şok oldum![]()
Karadayı da O Ses Türkiye den önce bitti ama totali aldı bahane üretmeyin![]()
Cidden çok kudretli bir bağlılık, duygulandım.yok daha neler vadiyi tnt gibi bi kanalda bile biran olsun kaçırmamaış vadicileriz biz kanal d de olsa de gözümü ayırmadan izlerim vadi nereye biz oraya![]()
benim reyting gruplarına takıntım yoktur aga total ab mb bilmem ben en çok izlenenlere bakarım sadece
karagülün bu müthiş başarısı karşısında ister istemez insan etkileniyor benim bu diziye saygım büyük başlarken çok dalga geçmiştim tutmaz diye öyle bi tuttu ki şok oldum![]()
Kesinlikle katılıyorum.Medcezir`in son sahnelerindeki heyacandan sonra Karagül biraz durgun![]()