Aşk, ihtiras, yalan, entrika, herşey.O müzik her şeyi anlatıyor
![]()
Kanal d ve tns. Her an her türlü transa girebiliriz bu ikili karşısındaNe kadar şok yaşayabiliriz ki?Salı bomboş zaten Küçük Ağa'nin sağlam bir senaryosu varsa zirveyi bile alabilir.
![]()
bu saat olayını çok seviyorum ama foxa güvenemiyorum vadiyi haftada 3 gün falan yapar korkuyorumFOX'a gelsin. 🙄
Arkadaşım geç başlıyor geç biter tabi ama iyi ki geç başlıyor yoksa yazık Medcezir daha da düşerAşk, ihtiras, yalan, entrika, herşey.
Şaka maka çok geç bitiyor ya. Bitsin yatıcam artık.![]()
bizz 11 senedir övünüyoruz her hareketimiz rekor olarak kayıtlara geçiyor övünmekten bıktık artıkİlla sonsuza kadar siz övünüceksiniz diye bi şey yok ya, 3 sene nasıl biz övündüysek biraz da siz övünün![]()
Ben o umuta, bir hayal olsam diyorumBir umut işte![]()
Düşsün bahane Med Cezir'den.Arkadaşım geç başlıyor geç biter tabi ama iyi ki geç başlıyor yoksa yazık Medcezir daha da düşer![]()
Hafta da 3 gün ne iyibu saat olayını çok seviyorum ama foxa güvenemiyorum vadiyi haftada 3 gün falan yapar korkuyorum
hem seneye @mrt-06 ya sözümüz var show dayız![]()
Ne tesadüf biz de öylebizz 11 senedir övünüyoruz her hareketimiz rekor olarak kayıtlara geçiyor övünmekten bıktık artık![]()
Ne özeti geçeyim abi?Yetistim dostum noluyor burada herkes Karagülcü olmus Yalan Dünyalar unutulmus erkek dizisi izleyenler kadin dizisi desteklemeye baslamis bir özet gecsene dizidasim @Bully![]()
Yetistim dostum noluyor burada herkes Karagülcü olmus Yalan Dünyalar unutulmus erkek dizisi izleyenler kadin dizisi desteklemeye baslamis bir özet gecsene dizidasim @Bully![]()
Ha ha.bu saat olayını çok seviyorum ama foxa güvenemiyorum vadiyi haftada 3 gün falan yapar korkuyorum
hem seneye @mrt-06 ya sözümüz var show dayız![]()