Karagül'ün nesi var ki kıskanılacak?Valla çatlayın hasetinizden![]()
Pazartesi prestij işi onu reyting hesabına karıştırmam ama Sevdaluk intikamını alıyorum evetDeniz de pzt , çarş nın acısını cuma çıkarıyor![]()
Son anlık her şeyi anlatıyor sanırımKaragül'ün nesi var ki kıskanılacak?![]()
Peki.izlemiyorum ki aga sadece destekliyorumben net kadın dizilerinden tad alamam kesinlikle
))))
İşte bunlar hep boşluk. ss Rekorunuzu kıramamışınız bari iyi.Pazartesi prestij işi onu reyting hesabına karıştırmam ama Sevdaluk intikamını alıyorum evet
Son anlık her şeyi anlatıyor sanırım![]()
Hemşerimsin tamam ama o olmaz ya ciddenyakup gel vadici ol hemşerim hepsinin acısını çıkarırsın perşembe günü istediğin kadar dalga geç![]()
Müziğe gerek yok atraksiyonla yetiyor zaten
Daha var hızını alamadı yeni bölüm 21:30 da başlıyor normal amakaragül kaçta bitiyo arkadaş hala 14 alıyo vay arkadaş![]()
Zaten şu müzik olmasa ne olurdu bilemem.Müziğe gerek yok atraksiyonla yetiyor zaten![]()
21:30 da başlıyor acayip değil 😉Karagül 00.30'da son reklamını verip bitecek hayırlısıyla.![]()
niye olmasın türk tv tarihinin gelmiş geçmiş gelebilecek en büyük dizisi tüm rekorların tek sahibi dehşetül vahşet diziHemşerimsin tamam ama o olmaz ya cidden![]()
Hadi bakalım sonumuz ne olacak,Erler'ime de çekimlerine de laf yok.Kalite resitali sunacaklardır bize yine.
![]()
Zaten şu müzik olmasa ne olurdu bilemem.
" Dın dın dın dı dırı dırı dıd dırı dırı dıd dırı dırı dıd "![]()