Küçük Osman'ımız şov yapacak inşallah. Ağlaması yeter.Osmanım cemileyle 3 sene şov yaptı salıları.Umarım bu geleneği cemilesiz ve erler ile devam ettirir osmanım
![]()
Birde erlerin sapık çekim konseptiyle bir resital çıkacak ortayaKüçük Osman'ımız şov yapacak inşallah. Ağlaması yeter.Nuri Baba'mız da var.
Daha ne.
![]()
Valla çatlayın hasetinizden
Karagül cidden durgun ya.
Deniz de pzt , çarş nın acısını cuma çıkarıyorValla çatlayın hasetinizden![]()
Bence de çok durgun.Karagül cidden durgun ya.Gelecek Yıl toparlasınlar.
![]()
Aga hayırdır sabahtan beri kadın dizisini savunuyorsun.karagülün özeti bile medceziri geçebilir söylim![]()
yakup gel vadici ol hemşerim hepsinin acısını çıkarırsın perşembe günü istediğin kadar dalga geçDeniz de pzt , çarş nın acısını cuma çıkarıyor![]()
Erler'ime de çekimlerine de laf yok.Birde erlerin sapık çekim konseptiyle bir resital çıkacak ortaya![]()
izlemiyorum ki aga sadece destekliyorumAga hayırdır sabahtan beri kadın dizisini savunuyorsun.![]()
dila böle giderse biter çok yakında çok bozdular öle böle değil yeni yazanlar beyin fakiri gibi bişey yada milleti slk sanıyoŞu Dilayı alın yayından ya.O olmasaydı 5 gelirdi bu anlık.
![]()