- Reaksiyon puanı
- 37,362
- Puanı
- 1,061
2 DK'sı Reklamdı normal yani. 😉
Napak?Iki dakika reklam yalniz
Vadi kanal d ye geçse sen diziden soğur, @Bully diziye bağlanır bence mağlum kanal antiliği ve fanlığıyeni vadiciler kazanmak için vadinin kanal d ye geçmesi lazım forumda en çok kanal d ci var gerçi biz tüm kanallara gittik fox hariç her kanal fanının gönlünü almışlığımız var
kimden kaçıyon reis söyle kafasını koparayım onun
Bir tek o izliyor onun da savunacak mecali yokDurum o kadar vahim diyorsun he?
Ne fisfik veriyorsun bu Karagülcülere TOTAL kardesligi midir nedir bu
benim reyting gruplarına takıntım yoktur aga total ab mb bilmem ben en çok izlenenlere bakarım sadeceDurum o kadar vahim diyorsun he?
Ne fisfik veriyorsun bu Karagülcülere TOTAL kardesligi midir nedir bu
kendimden hemşerimyeni vadiciler kazanmak için vadinin kanal d ye geçmesi lazım forumda en çok kanal d ci var gerçi biz tüm kanallara gittik fox hariç her kanal fanının gönlünü almışlığımız var
kimden kaçıyon reis söyle kafasını koparayım onun
Karadayı da O Ses Türkiye den önce bitti ama totali aldı bahane üretmeyinGör bunu @Bully gör bak hala bitmemis
Bitmez o dizi bitmez. Böyle boşlukçuluk görmedim valla arkadaş.Gör bunu @Bully gör bak hala bitmemis
yok daha neler vadiyi tnt gibi bi kanalda bile biran olsun kaçırmamaış vadicileriz biz kanal d de olsa de gözümü ayırmadan izlerim vadi nereye biz orayaVadi kanal d ye geçse sen diziden soğur, @Bully diziye bağlanır bence mağlum kanal antiliği ve fanlığı
Takas onlar AB kitle anlamazlar onlar boşverbenim reyting gruplarına takıntım yoktur aga total ab mb bilmem ben en çok izlenenlere bakarım sadece
karagülün bu müthiş başarısı karşısında ister istemez insan etkileniyor benim bu diziye saygım büyük başlarken çok dalga geçmiştim tutmaz diye öyle bi tuttu ki şok oldum
Karadayı da O Ses Türkiye den önce bitti ama totali aldı bahane üretmeyin
Cidden çok kudretli bir bağlılık, duygulandım.yok daha neler vadiyi tnt gibi bi kanalda bile biran olsun kaçırmamaış vadicileriz biz kanal d de olsa de gözümü ayırmadan izlerim vadi nereye biz oraya
benim reyting gruplarına takıntım yoktur aga total ab mb bilmem ben en çok izlenenlere bakarım sadece
karagülün bu müthiş başarısı karşısında ister istemez insan etkileniyor benim bu diziye saygım büyük başlarken çok dalga geçmiştim tutmaz diye öyle bi tuttu ki şok oldum
Kesinlikle katılıyorum.Medcezir`in son sahnelerindeki heyacandan sonra Karagül biraz durgun