24 Ocak 2014 Cuma Reyting Sonuçları

yeni vadiciler kazanmak için vadinin kanal d ye geçmesi lazım forumda en çok kanal d ci var :D gerçi biz tüm kanallara gittik fox hariç her kanal fanının gönlünü almışlığımız var :kiki:

kimden kaçıyon reis söyle kafasını koparayım onun :kiki:
Vadi kanal d ye geçse sen diziden soğur, @Bully diziye bağlanır bence:kiki: mağlum kanal antiliği ve fanlığı:A

Durum o kadar vahim diyorsun he? :T:

Ne fisfik veriyorsun bu Karagülcülere :D TOTAL kardesligi midir nedir bu :D
benim reyting gruplarına takıntım yoktur aga total ab mb bilmem ben en çok izlenenlere bakarım sadece :D
karagülün bu müthiş başarısı karşısında ister istemez insan etkileniyor benim bu diziye saygım büyük başlarken çok dalga geçmiştim tutmaz diye öyle bi tuttu ki şok oldum :D

yeni vadiciler kazanmak için vadinin kanal d ye geçmesi lazım forumda en çok kanal d ci var :D gerçi biz tüm kanallara gittik fox hariç her kanal fanının gönlünü almışlığımız var :kiki:

kimden kaçıyon reis söyle kafasını koparayım onun :kiki:
:kiki: kendimden hemşerim :kiki:

Medcezir`in son sahnelerindeki heyacandan sonra Karagül biraz durgun :T:

Vadi kanal d ye geçse sen diziden soğur, @Bully diziye bağlanır bence:kiki: mağlum kanal antiliği ve fanlığı:A
yok daha neler vadiyi tnt gibi bi kanalda bile biran olsun kaçırmamaış vadicileriz biz kanal d de olsa de gözümü ayırmadan izlerim vadi nereye biz oraya :D

benim reyting gruplarına takıntım yoktur aga total ab mb bilmem ben en çok izlenenlere bakarım sadece :D
karagülün bu müthiş başarısı karşısında ister istemez insan etkileniyor benim bu diziye saygım büyük başlarken çok dalga geçmiştim tutmaz diye öyle bi tuttu ki şok oldum :D
Takas onlar AB kitle anlamazlar onlar boşver :A

öyle diyorsan öyledir aga napalim :D saygimiz sonsuz ne diyeyim :D