Hangi itiraf ? O kadar çok itiraf yazdım ki hatırlamıyorumİtiraf mesajınıda gördüm zaten.Keşke alıntılayabilseydim.Daha rahat kovardınız.
Hangi itiraf ? O kadar çok itiraf yazdım ki hatırlamıyorumİtiraf mesajınıda gördüm zaten.Keşke alıntılayabilseydim.Daha rahat kovardınız.
Benim derdim ayrı.
Beyaz da şov yapacak ki.Konumuz beyaz, medcezirle konudan sıyrılmaya çalışmayalım
yakinda belli olur hayirlisi olsunİhtimal olabilir ama bence büyük ihtimal geçmeyecek. Gülse PT2 istemez dizisini.Hepsinin tutacağı ne malum. 3 dizisi tutmadı bile şimdiden.
Tamam da, düşüş kAç aydır var. Şimdiye o mücizevi karakteri çıkarmalıydı.Kolay değil.
Geçen sene Yalan Dünya Pazartesiye geçtikten sonra düşüş yaşamaya başladı. Yani Kasımda.
Ocak gibi artık A/B`de 7 reytinge düşmüştü. Bazen 5-6 bile alıyordu. Ama Vasfiye Teyze Martta geldi. Yani bir karakter yaratmak o kadar kolay değil. Gülse şimdilik idare etmek için Nurseli`yi getirdi. Biraz katkısı olmuş ki reklamda artık 2 ile dönmüyor en azından.
Hangi itiraf ? O kadar çok itiraf yazdım ki hatırlamıyorum
Çıkacak çok az kaldı.Tamam da, düşüş kAç aydır var. Şimdiye o mücizevi karakteri çıkarmalıydı.
Ne olaylar oluyor bir bilsen.Yalan Dünyam. 4.20
Yarın bence A/B`de 6 reytingi geçer.
Ankarayı bile yakarımBeyaz da şov yapacak ki.Yapmazsa yandık ama.
Biraz dalga geçecektim aralarını iyi görmedim o yüzden sildim ama sıkıntı yokmuş.Star'ıma laf yok. Ama diğer sene için çok üzülüyorum şimdiden.
Çatlatma insanı. Yarın izleyeceğim kesin.Ne olaylar oluyor bir bilsen.
Daha birkaç hafta önce iyidi bayağı.Boşver Diloş'u uzak dur GOLD Film'den.
Oralar ters yerler gardaş.Ankarayı bile yakarımama ulucanlar hariç.
Ahh bully tek bi starla tüm ipleri koparcakBully'den bahsetmiştim ama bu bilgide iyi oldu.Star'ın ağır fanı olacak aldı başını gidiyor Bully Star'ı izlemekte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?