- Reaksiyon puanı
- 60,832
- Puanı
- 1,060
Yok lo aynı mesajı yazdım işte şimdi de.Ben göreceğimi gördüm.Kanal D'den sende ümitsizsin demek.
![]()
Yok lo aynı mesajı yazdım işte şimdi de.Ben göreceğimi gördüm.Kanal D'den sende ümitsizsin demek.
![]()
Gözlerini alamıyorlar ondanYalan Dünya umarım bu anlık 5`i geçer.
Karagül de maşallah dağılmıyor millet reklamda. Uykuya mı dalıyorlar ne yapıyorlar dizide?![]()
Dur daha yeni başlıyor coşması.Pes artık.![]()
Yok lo aynı mesajı yazdım işte şimdi de.Sadece EveN'ı etiketleyecektim vazgeçtim. Yoksa Kanal D forever.
![]()
Üzülme reklamlarda Yalan Dünya izliyorum Nurseli İdizli kısma denk geldim
Ay Yapım'la Kanal D aralarını düzeltsin.Seneye daha forever olacak.Ama Star iyi ataklarda az önce ki mesajın patlayabilir şu seneye çok üzülme bence iyi işler çıkartıyor gibi.Yine kazanan Star olur.
Umarım bu yaz Kanal D`de verir de biraz izleyici toplar.tv2'den izleyeceğim yazın.![]()
Yalan Dünya hiç güldürmüyor ya Vasfiye Teyze ve tuhaf konuşan kadın var o güzel güldürüyor. Orçun hiç beğenmiyorum. Selahattin iyi bir de. Hasibe Eren de sevdiğim oyunculardandır.Zaten söz vermiştin.Başlasan eminim bırakamayacaksın. Boş zamanlarında hep netten izlemek isteyeceksin gülmek için.
![]()
Ay Yapım'la Kanal D aralarını düzeltsin.![]()
Umarım bu yaz Kanal D`de verir de biraz izleyici toplar.![]()
Neden konuştuklarını bilmediğin için güldürmüyor.Yalan Dünya hiç güldürmüyor ya Vasfiye Teyze ve tuhaf konuşan kadın var o güzel güldürüyor. Orçun hiç beğenmiyorum. Selahattin iyi bir de. Hasibe Eren de sevdiğim oyunculardandır.![]()