Hangi itiraf ? O kadar çok itiraf yazdım ki hatırlamıyorumİtiraf mesajınıda gördüm zaten.Keşke alıntılayabilseydim.
Daha rahat kovardınız.
![]()
Hangi itiraf ? O kadar çok itiraf yazdım ki hatırlamıyorumİtiraf mesajınıda gördüm zaten.Keşke alıntılayabilseydim.
Daha rahat kovardınız.
![]()
Benim derdim ayrı.![]()
Beyaz da şov yapacak ki.Konumuz beyaz, medcezirle konudan sıyrılmaya çalışmayalım![]()
yakinda belli olur hayirlisi olsunİhtimal olabilir ama bence büyük ihtimal geçmeyecek. Gülse PT2 istemez dizisini.Hepsinin tutacağı ne malum. 3 dizisi tutmadı bile şimdiden.
![]()
Tamam da, düşüş kAç aydır var. Şimdiye o mücizevi karakteri çıkarmalıydı.Kolay değil.
Geçen sene Yalan Dünya Pazartesiye geçtikten sonra düşüş yaşamaya başladı. Yani Kasımda.
Ocak gibi artık A/B`de 7 reytinge düşmüştü. Bazen 5-6 bile alıyordu. Ama Vasfiye Teyze Martta geldi. Yani bir karakter yaratmak o kadar kolay değil. Gülse şimdilik idare etmek için Nurseli`yi getirdi. Biraz katkısı olmuş ki reklamda artık 2 ile dönmüyor en azından.![]()
Hangi itiraf ? O kadar çok itiraf yazdım ki hatırlamıyorum![]()
Çıkacak çok az kaldı.Tamam da, düşüş kAç aydır var. Şimdiye o mücizevi karakteri çıkarmalıydı.![]()
Ne olaylar oluyor bir bilsen.Yalan Dünyam. 4.20
Yarın bence A/B`de 6 reytingi geçer.![]()
Ankarayı bile yakarımBeyaz da şov yapacak ki.Yapmazsa yandık ama.
![]()
Biraz dalga geçecektim aralarını iyi görmedim o yüzden sildim ama sıkıntı yokmuş.Star'ıma laf yok. Ama diğer sene için çok üzülüyorum şimdiden.
![]()
Çatlatma insanı. Yarın izleyeceğim kesin.Ne olaylar oluyor bir bilsen.![]()
Daha birkaç hafta önce iyidi bayağı.Boşver Diloş'u uzak dur GOLD Film'den.![]()
Oralar ters yerler gardaş.Ankarayı bile yakarımama ulucanlar hariç.
![]()
Ahh bully tek bi starla tüm ipleri koparcakBully'den bahsetmiştim ama bu bilgide iyi oldu.Star'ın ağır fanı olacak aldı başını gidiyor Bully Star'ı izlemekte.
![]()