evet haklisin ama carsamba pt1 23e kadar uzamali bence saha iyi oran almak icin merhamet 23 te baslarsa gec olur yada yalan dunya o zaman sali pt2 olsunKanal d nin ab de en iyi işlerinden merhamet var ama o saatte.
evet haklisin ama carsamba pt1 23e kadar uzamali bence saha iyi oran almak icin merhamet 23 te baslarsa gec olur yada yalan dunya o zaman sali pt2 olsunKanal d nin ab de en iyi işlerinden merhamet var ama o saatte.
Kim O nun fragmanı yayınlandı şimdi Star tv'de.Yuh o fragmana durgun deme. 😱 Yarın Izliycem.
Misafir demiyor mu sizin izleyecek bir şeyiniz varsa izleyin diye.Şaka yaptım ne Karagülü. İzlemiyorum bile misafirler içeride izliyor ben ders çalışıyorum. Ders çalışmasam bile izlemem.
°°°mobil mesaj°°°
Mobilim abi.Kim O nun fragmanı yayınlandı şimdi Star tv'de.
Merhamet 23 de başlarsa çöker. onu riske atmaya gerek yok. Bence pazartesi 22.45 gibi başlamalı. onun önüne de x factör gelse çok iyi olur.evet haklisin ama carsamba pt1 23e kadar uzamali bence saha iyi oran almak icin merhamet 23 te baslarsa gec olur yada yalan dunya o zaman sali pt2 olsun
Diyor da ayıp şimdi kendim açtım. Hem yarın sınavım da var kötü hazırlandım zaten denk geldi. En düşük puanımı alacam gibi.Misafir demiyor mu sizin izleyecek bir şeyiniz varsa izleyin diye.
Yine rahat duramamışsın. Karagül izliyormuşsun bir de. Senin totelci olduğun günleri de mi görecektik.Boşluktan medcezire kayan izleyiciler, diziyi bırakmışlar gibi duruyor
İzlediğime bakma burda laf yetiştiriyorum ne izlemesiYine rahat duramamışsın. Karagül izliyormuşsun bir de. Senin totelci olduğun günleri de mi görecektik.
merhamet mi yalan dunya mi pazartesi?Merhamet 23 de başlarsa çöker. onu riske atmaya gerek yok. Bence pazartesi 22.45 gibi başlamalı. onun önüne de x factör gelse çok iyi olur.
Rahat bırak Medcezir'imi. Daha Beyaz'a da sataşacak.İzlediğime bakma burda laf yetiştiriyorum ne izlemesi
Yalan dünya. 20.00 dan 22.45'e kadar da x factor olmalı bence. pazartesi komedi boşluğu var.merhamet mi yalan dunya mi pazartesi?
Rahat bırak Medcezir'imi. Daha Beyaz'a da sataşacak.
Aşırı uykum var. O saate kalırmıyım bilmiyorum. İş'e gitmek çok yorucuRahat bırak Medcezir'imi. Daha Beyaz'a da sataşacak.
Yalan Dünya 1 hafta düştü diye hemen PT2`ye yollamayın.Yalan dünya. 20.00 dan 22.45'e kadar da x factor olmalı bence. pazartesi komedi boşluğu var.
Ah ah.. Bu kadar çabuk teslim olacağını tahmin etmezdim bende.Senin Star'cı olduğunuda mı görecektik. @yakup09
Kolay gelsin. Konuşuruz özelden. Bugünü hayırlısıyla atlatsaydık iyiydi.Aşırı uykum var. O saate kalırmıyım bilmiyorum. İş'e gitmek çok yorucu
Ah ah.. Bu kadar çabuk teslim olacağını tahmin etmezdim bende.