xBUGRAx
Süper Emekli
Tamam even, cumada kalıp totelde kendi özetini geçemesin ab de karagülün gerisin de kalsın o zaman.Yalan Dünya 1 hafta düştü diye hemen PT2`ye yollamayın.
Küçük bir hamleyle şu an Kanal D`nin en çok yükselecek potansiele sahip dizi. Nurseli konuk oyuncu geldi bugün biraz daha iyi gitti.
haklisin ama.kanal d nin okadar yeni yapimi varki pt2ye gecme ihtimali var bence yalan dunyanin @yakup09 hakli pt2 iyi gidr bence de.Yalan Dünya 1 hafta düştü diye hemen PT2`ye yollamayın.
Küçük bir hamleyle şu an Kanal D`nin en çok yükselecek potansiele sahip dizi. Nurseli konuk oyuncu geldi bugün biraz daha iyi gitti.
Yarın sonuçların açıklanması da var amaKolay gelsin.Konuşuruz özelden.
Bugünü hayırlısıyla atlatsaydık iyiydi.
![]()
Nihayet.![]()
Onu diyorum işte. Karagül sezon başında A/B`de 3-4 alıyordu şimdi kaç alıyor?Tamam even, cumada kalıp totelde kendi özetini geçemesin ab de karagülün gerisin de kalsın o zaman.
1 hafta mı? Sezonun yarısı bitti yd hala karagülü geçemiyor ab'de, toteli demiyorum zaten. Oranları eskiye uzak.![]()
Ab'de zirveyi aldığımız sürece sıkıntı yok.Yarın sonuçların açıklanması da var ama![]()
Ne yapsın koskoca 10-12 reytinglik diziler 90 dakika reklamsız gidiyor. İnsaf.Ama Yalan Dünya 2 dizinin reklamından faydalanmak için mecbur erken verecek.![]()
O işlerle @EveN ilgileniyorOcak dışına alındı Artık Kanal D fanlığından çıkar Bully'i.![]()
E gelsin o zaman artıkOnu diyorum işte. Karagül sezon başında A/B`de 3-4 alıyordu şimdi kaç alıyor?
Totali bırakalım ama A/B düşüşü sıkması yüzünden. Yeni bir karakter gelirse yine zirveye oynar geçen seneki gibi.![]()
İhtimal olabilir ama bence büyük ihtimal geçmeyecek. Gülse PT2 istemez dizisini.haklisin ama.kanal d nin okadar yeni yapimi varki pt2ye gecme ihtimali var bence yalan dunyanin @yakup09 hakli pt2 iyi gidr bence de.
Konumuz beyaz, medcezirle konudan sıyrılmaya çalışmayalımAb'de zirveyi aldığımız sürece sıkıntı yok.![]()
Kolay değil.
Biraz dalga geçecektim aralarını iyi görmedim o yüzden sildim ama sıkıntı yokmuş.