24 Ocak 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Yalan Dünya 1 hafta düştü diye hemen PT2`ye yollamayın.

Küçük bir hamleyle şu an Kanal D`nin en çok yükselecek potansiele sahip dizi. Nurseli konuk oyuncu geldi bugün biraz daha iyi gitti.
Tamam even, cumada kalıp totelde kendi özetini geçemesin ab de karagülün gerisin de kalsın o zaman. :)

1 hafta mı? Sezonun yarısı bitti yd hala karagülü geçemiyor ab'de, toteli demiyorum zaten. Oranları eskiye uzak. :):)

Yalan Dünya 1 hafta düştü diye hemen PT2`ye yollamayın.

Küçük bir hamleyle şu an Kanal D`nin en çok yükselecek potansiele sahip dizi. Nurseli konuk oyuncu geldi bugün biraz daha iyi gitti.
haklisin ama.kanal d nin okadar yeni yapimi varki pt2ye gecme ihtimali var bence yalan dunyanin @yakup09 hakli pt2 iyi gidr bence de.

Tamam even, cumada kalıp totelde kendi özetini geçemesin ab de karagülün gerisin de kalsın o zaman. :)

1 hafta mı? Sezonun yarısı bitti yd hala karagülü geçemiyor ab'de, toteli demiyorum zaten. Oranları eskiye uzak. :):)
Onu diyorum işte. Karagül sezon başında A/B`de 3-4 alıyordu şimdi kaç alıyor?

Totali bırakalım ama A/B düşüşü sıkması yüzünden. Yeni bir karakter gelirse yine zirveye oynar geçen seneki gibi. :)

O işlerle @EveN ilgileniyor :A Kanal D ondan sorulur :A

E gelsin o zaman artık :D
Kolay değil. :)

Geçen sene Yalan Dünya Pazartesiye geçtikten sonra düşüş yaşamaya başladı. Yani Kasımda.

Ocak gibi artık A/B`de 7 reytinge düşmüştü. Bazen 5-6 bile alıyordu. Ama Vasfiye Teyze Martta geldi. Yani bir karakter yaratmak o kadar kolay değil. Gülse şimdilik idare etmek için Nurseli`yi getirdi. Biraz katkısı olmuş ki reklamda artık 2 ile dönmüyor en azından. :)