Haklısın hak veriyorum bir şey demem.Neden konuştuklarını bilmediğin için güldürmüyor.
Ben oturup Karagül izleyeyim. 1 sahnede bile heyecanlanmam. Çünkü olay ne bilmiyorum. Bu da o şekil.![]()
Haklısın hak veriyorum bir şey demem.Neden konuştuklarını bilmediğin için güldürmüyor.
Ben oturup Karagül izleyeyim. 1 sahnede bile heyecanlanmam. Çünkü olay ne bilmiyorum. Bu da o şekil.![]()
Zaten kaleye çıktık, ortalık kaçakçı kaynıyordu. Çekine çekine çıktık amaOralar ters yerler gardaş.![]()
Avşar'ın Kanal D ile ne ilgisi var.Star ne yapar eder bozar aralarını.O iş yaş daha.En iyisi Avşar film.
![]()
Engin günaydın ciddi oranda reyting kazandırtır.Çıkacak çok az kaldı.
Bence PT2 yapmaz Kanal D. Gülse de zaten izin vermez. Reklamlardan kazanıyordur kanal gözleri doysun. A/B`de 6 alsın yeter.
Ama Engin gelse uçması garanti. Keşke gelse.![]()
İyi yırtmışsınız.Zaten kaleye çıktık, ortalık kaçakçı kaynıyordu. Çekine çekine çıktık ama![]()
Galip bitiyor diye haber çıktı.Engin günaydın ciddi oranda reyting kazandırtır.ama galipi riske atmaz kanal. Gülse yine baya bi kafa yoracak anlaşılan karakter için
![]()
Avşar'ın Kanal D ile ne ilgisi var.![]()
Ya da iki diziyi birleştirselerGalip bitiyor diye haber çıktı.Hem galip fazla yorucu bir iş olmasa. Keşke aynı karakterle gelse YD`ya.
Uçar dizi.
![]()
Alışamadın gittiMedcezir düşük ya.Yalan Dünya yükselecek gibi.
![]()