24 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

Yarın Kaçak dizisinin 5.50 alacağını düşünüyorum TNS`de.

Çalıkuşu ise 4.50 alır gibi.

A/B`de Çalıkuşu 7 reytingi geçebilir. Kaçak da 3-4 alır gibi.

Gelecek hafta Çalıkuşunun iki grupta da geçeceğini düşünüyorum.

Anlamadim ama neyse bilmedigim bi konu heralde cemaat ne alaka :D neyse sen boyle dizileri sevmyosun galiba ama bi ara kacagı izle bence ben calkusu izlemeye calistim az once ama fazla klasik beni sarmaz boyle diziler
Kaçak dizisini seyredeceğimi düşünmüyorum. :D

Süreç film nasılsa 5-6 bölüme düşüş yaşar, 15. bölüme yayından kaldırılır. :X

Takas senin değerli yorumunu bekliyordum bende :X
Anlıklara güvenmeyelim yarın reyting sonuçları açıklandığında konuşalım A/B grubunda Çalıkuşu Kaçağı geçecektir bence :)
A.Ş.K.'ın reytingleri geldiğinde konuşalım 😉
İntikamın sebebini açıkladım. Yalan Dünya Cuma günü A/B grubunda 2. Total'de ilk 5'de olacaktır.
Seninde böylelikle nasıl bir Atv fanı olduğunu anladık :bhr:
birazcık olsa doğru ol yeminle sesim çıkmaz bak sana ne diyorum iyi dinle kanal d nin en yüksek reyting alan dizisi kurtlar vadisinin yarısı kadar bile alamıyo
en yükseği gb o da küçük gelini geçemedi daha
kanal d resmen fiyasko yaşıyo hiçbişey tutmuyo hiçbişeyi izlenmiyo izlenmezde çalıkuşu falan izlenecek diziler değil
aşk için yorum yapmıyorum nedeni my nin rakibi olması tutmasını isterim
ama aşk başka hangi gün olursa olsun tutması imkansız bir diziydi izlenmez kardeşim izlenmez klasik aşk dizileri izlenmez kaçak gibi müthiş bir dizi var karşıda
kaçak ile ilgili yorumlar inanılmaz hayatımda ilk bölümü bu kadar beğenilen dizi görmedim izlemek için can atıyorum resmen acilen izlemem lazım acilen

Kaçak dizisini seyredeceğimi düşünmüyorum. :D

Süreç film nasılsa 5-6 bölüme düşüş yaşar, 15. bölüme yayından kaldırılır. :X
Ben bu dizinin yapimcisini bilmeden izlesem ay yapim falan derdim muhtemelen surec kendini asmis bu dizide yilin dizi olacak olaayyy olacak olaaayyy :D

Çalıkuşu 8 dakika reklamla 5 reytingi geçmiş yine. :)

Benim İçin Üzülmede cenaze var? Yükselmiş. Dur bi açayım. Evet yine ağlıyorlar. :X

Bakalım O Ses`e karşı Çalıkuşunun tekrarı nasıl gidecek. Ama helal gerçekten 30 dakika reklamla iyi iş çıkardı. Bi de yeni dizi. :)

Ben bu dizinin yapimcisini bilmeden izlesem ay yapim falan derdim muhtemelen surec kendini asmis bu dizide yilin dizi olacak olaayyy olacak olaaayyy :D
Ne Ay Yapımı Allah Aşkına. Süreç Film bu? Ay Yapımla kıyaslanır mı? Dehşet derecede kötü bir yapım şirketidir.

atv nasıl bi kanal ya kaçak ın tekrarını vermiyo 2 reytinglik dizi yüzünden saçmalığa bak
şimdi kanal d nin dizisi boşlukta yükselecek kesin kaçak olsa tekrarı bile geçecekti hey yavrum hey kanalları kim yönetiyo böyle :D
Ben izleyemedim nasıl olmuş dizi ? :)

@emreemreu 2013 yerleri güzel bence çalan müziği çok seviyorum. :X

birazcık olsa doğru ol yeminle sesim çıkmaz bak sana ne diyorum iyi dinle kanal d nin en yüksek reyting alan dizisi kurtlar vadisinin yarısı kadar bile alamıyo
kanal d resmen fiyasko yaşıyo hiçbişey tutmuyo hiçbişeyi izlenmiyo izlenmezde çalıkuşu falan izlenecek diziler değil
ama aşk başka hangi gün olursa olsun tutması imkansız bir diziydi izlenmez kardeşim izlenmez klasik aşk dizileri izlenmez kaçak gibi müthiş bir dizi var karşıda
kaçak ile ilgili yorumlar inanılmaz hayatımda ilk bölümü bu kadar beğenilen dizi görmedim izlemek için can atıyorum resmen acilen izlemem lazım acilen
aga sana şoyle izah edeyim: su ana kadar izledigin en kaliteli diziyi(kvp disinda tabi:D) 10la carp. Hah iste kacak o :D

Klasik küçük kızı yaşlı adamla evlendirme izleniyor hala. 😱