24 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

bu arada benim için üzülme'nin süresine dikkat 2 SAAT 20 DAKİKA. dizi rekora koşuyor süre anlamında. :kiki:

o ses türkiye akşam gerçekten müthişti,süperdi,muhteşemdi ya yarışmacılar da çok iyidi çiğdeme çok üzüldüm gerçekten bu sezonu o kazanabilir bence ebruya gitti sevindim reytinglere gelelim total 9.22 ab 10.54 reytingle günün açık ara kazananı kimse yaklaşamamış :)
kaçak salı günü iyi gideceğini biliyodum total 5.72 reytingle gayet iyi başlamış ab 4.6 alarak orda da fena değil
biü total 4.17 ab 2.47 reytingle 17. sıraya gerilemiş çok kötü
çalıkuşu total 4.08 reyting ab 5.67 reytingle fena başlamamış ama düşer bence
boçs resmen çökmüş ya total 1.12 ab 1.10 almış dizi yayından kaldırılır

Kaçak günün en çok izlenen dizisi olmuş tebrikler hak etti bu sonucu zaten Abde de fena gitmemiş haftaya özetli başlarsa daha da yükselir.

Çalıkuşu totalde kötü AB'de iyi gitmiş. Bu kadar dizi arasında O Ses yine fark atarak 1. olmuş ancak Acun artık elini çek neyine yetmiyor haftanın 3 günü. :bağır:

Kaçak günün en çok izlenen dizisi olmuş tebrikler hak etti bu sonucu zaten Abde de fena gitmemiş haftaya özetli başlarsa daha da yükselir.

Çalıkuşu totalde kötü AB'de iyi gitmiş. Bu kadar dizi arasında O Ses yine fark atarak 1. olmuş ancak Acun artık elini çek neyine yetmiyor haftanın 3 günü. :bağır:
@EveN sen misin :F

O Ses Türkiye beklenildiği gibi iki grupta da çok iyi sonuçlar alarak zirvede yer aldı tebrikler.

Kaçak ilk bölümüyle iki grupta da gayet iyi sonuçlar elde etmiş. Bakalım gelecek hafta bu başarı grafiği yükselecek mi ?

Çalıkuşu ilk bölümüyle totalde tam olarak istenileni veremese de Ab grubunda oldukça iyi giderek gelecek hafta için umut verdi.

Benim İçin Üzülme totalde eski oranlarını bulamamaya başladı. Ab grubunda ise çok daha düşük bir performansla hayal kırıklığı yaratıyor. Bakalım belki de dizi başka bir gün ya da saate çekilebilir.

Müge Anlı ve Esra Erol ise oldukça başarılı sonuçlar elde etti.

o ses türkiye akşam gerçekten müthişti,süperdi,muhteşemdi ya yarışmacılar da çok iyidi çiğdeme çok üzüldüm gerçekten bu sezonu o kazanabilir bence ebruya gitti sevindim reytinglere gelelim total 9.22 ab 10.54 reytingle günün açık ara kazananı kimse yaklaşamamış :)
kaçak salı günü iyi gideceğini biliyodum total 5.72 reytingle gayet iyi başlamış ab 4.6 alarak orda da fena değil
biü total 4.17 ab 2.47 reytingle 17. sıraya gerilemiş çok kötü
çalıkuşu total 4.08 reyting ab 5.67 reytingle fena başlamamış ama düşer bence
boçs resmen çökmüş ya total 1.12 ab 1.10 almış dizi yayından kaldırılır
Çalıkuşu düşmez aksine epey yükselir. Tekrarı nasıl izlendi görmedin mi ? Dizi nerdeyse 6 almış ab'de. Haftaya total 6 ab 8 bekliyorum.

Herkes siyah gözlükleri takarak Çalıkuşunun tekrarını görmemiş.

Gerçekten sonra fanatik diyorlar. Bu haksızlık karşısında nasıl savunmayasın?

Medcezirin tekrarı iyi reyting alınca herkes "haftaya 10 reyting bekliyorum. :)" diyordu.

Bu dizinin tekrarı O Ses, BİÜ`ye rağmen iyi reyting almış. Yorumlar:

"Çalıkuşu hayal kırıklığı, haftaya daha da düşer ve yayından kaldırılır. :))))))))"

O Ses Türkiye iyi reytingler alarak 1. olmuş tebrikler

Kaçak 6 reyting alarak çok iyi başlamış.Dizi ilerleyen haftalar da yükselecektir.

Seksenler çok kötü gitmiş.

gecce.com'da reytinglerin galibi hangisi yorumlarına baktım kimse çalıkuşunu beğenmemiş.bilhassa herkes fahriye evceni yapmacık bulmuş,oysa site kanal d'nin her işini beğeniyor

benim yorumumda çalıkuşu ilk bölümü meraktan da olsa gerek kayıp dizisinde de olduğu gibi seyredilmiş
ama ilerleyen haftalarda bu reytingide koruyamayacağını düşünüyorum
ab gurubu o ses türkiye hadise ,ebru gündeş varken niye fahriye evceni izlesin

kaçağa gelince bu dizinin kalıcı olup olamayacağını ikinci haftası gösterecek
aksiyonu bol dizi olursa bu türkiyede alıcı bulur kurtlar vadisinde olduğu gibi

birde atv kaçağı 23:00 hatta 23:30'a kadar yayınlarsa reytingler daha çok yükselir
huzur sokağında bunu yapmayan atv burda da bunu yapmaz bizi sinir etmeye devam eder

Son düzenleme:
GÜNÜN YORUMU;

o ses beklendiği rahat şekilde zirvede ancak 2 hafta içinde kaçak geçebilir
Kaçak dizisi süper başlamış 6 ya dayanmış sanırsam yeni sezonda en iyi başlangıç yapan yeni dizi oldu ve en çok beğenilen yeni dizi oldu.Gerçekten izleyipte beğenmeyen yok imkansız zaten öyle bişey dizi harika bişey
çalıkuşu kaçaktan süre olarak 20-30 dk daha fazla yayınlanmış bunu görmüyo bazıları kaçak üstelik bittiği gibi tekrarda vermedi tekrar verse zaten sonlara doğru uçuşa geçmişti tekrarı 4.5-5 üstü alırdı.dizinin tuttuğu kesin haftaya 7-8 reytingi geçer
ayrıca KALİTE kavramını halkın sadece %8 lik kısmının reytingne bakarak söyleyenler komiksiniz kaçak çok çok kaliteli bir dizi hele çalıkuşundan çok daha kaliteli ve güzel bunu tartışmayacağız zaten açık ve net çünkü
AKSİYONLU,SİLAHIN OLDUĞU HİÇBİR ERKEK DİZİSİ TNS DE ab si totalden yüksek olamaz bunun kaliteyle maliteyle ne alakası var türkiye nin en kaliteli dizisi kurtlar vadisinden bile durum bu nedeni erkek ağırlıklı olmaları ve cihazların kadın ağırlıklı yerlerde olmasına rağmen çalıkuşu 4 zor almış tutmadığı her halinden belli
kaçak gerçekten süper başladı zirveye ambargoyu koyar 2 haftaya 1 reyting bile alamaz çalıkuşu açık ara zirvede yer alır diyenler :( :D
kanal d ne yapsa olmuyo ne yapsa tutmuyo kanal hiçbir şey tutturamıyo çalıkuşu ümid vaad etmiyo malesef
kaçak ise müthiş kalitesiyle farkını koymuş ve o sesin dibine gelmiş fazla söze gerek yok :d

sonuç olarak KAÇAK çalıkuşunu açı kara geçti nokta.

GÜNÜN YORUMU;

o ses beklendiği rahat şekilde zirvede ancak 2 hafta içinde kaçak geçebilir
Kaçak dizisi süper başlamış 6 ya dayanmış sanırsam yeni sezonda en iyi başlangıç yapan yeni dizi oldu ve en çok beğenilen yeni dizi oldu.Gerçekten izleyipte beğenmeyen yok imkansız zaten öyle bişey dizi harika bişey
çalıkuşu kaçaktan süre olarak 20-30 dk daha fazla yayınlanmış bunu görmüyo bazıları kaçak üstelik bittiği gibi tekrarda vermedi tekrar verse zaten sonlara doğru uçuşa geçmişti tekrarı 4.5-5 üstü alırdı.dizinin tuttuğu kesin haftaya 7-8 reytingi geçer
ayrıca KALİTE kavramını halkın sadece %8 lik kısmının reytingne bakarak söyleyenler komiksiniz kaçak çok çok kaliteli bir dizi hele çalıkuşundan çok daha kaliteli ve güzel bunu tartışmayacağız zaten açık ve net çünkü
AKSİYONLU,SİLAHIN OLDUĞU HİÇBİR ERKEK DİZİSİ TNS DE ab si totalden yüksek olamaz bunun kaliteyle maliteyle ne alakası var türkiye nin en kaliteli dizisi kurtlar vadisinden bile durum bu nedeni erkek ağırlıklı olmaları ve cihazların kadın ağırlıklı yerlerde olmasına rağmen çalıkuşu 4 zor almış tutmadığı her halinden belli
kaçak gerçekten süper başladı zirveye ambargoyu koyar 2 haftaya 1 reyting bile alamaz çalıkuşu açık ara zirvede yer alır diyenler :( :D
kanal d ne yapsa olmuyo ne yapsa tutmuyo kanal hiçbir şey tutturamıyo çalıkuşu ümid vaad etmiyo malesef
kaçak ise müthiş kalitesiyle farkını koymuş ve o sesin dibine gelmiş fazla söze gerek yok :D

sonuç olarak KAÇAK çalıkuşunu açı kara geçti nokta.

ne alaka her aksyonlu dizi kalitelimi oluyor? öyle birşey yok. kaçak, çalıkuşunun %10 kalitesinde olsa başka ne ister ki? klasik toteli ab sinden yüksek bi yapım işte..

ne alaka her aksyonlu dizi kalitelimi oluyor? öyle birşey yok. kaçak, çalıkuşunun %10 kalitesinde olsa başka ne ister ki? klasik toteli ab sinden yüksek bi yapım işte..
tabi ki hayır aksiyonlu her dizi kaliteli olmuyo ama kaliteli olanlarda süper ötesi oluyo vadi,tatar,kaçak erkek dizileri zaten tabi halk izliyo
çalıkuşuda klasik ab si totalinden yüksek totalde izlenmeyen bir dizi işte aynı merhamet intikam gibi :)
yemin ediyom çalıkuşu kaçak ın yanından geçemez kaçak kalitenin tavan yaptığı bir dizi çalıkuşundan çok daha kaliteli izle istersen kanal d de değil diye :)

%10 mu hhaahahahahah 25 yasinda adamlar kadinlar agaca cikiyo el sıkışırlarken adam yere düşüyo evet bir cocuk dizisi icn oldukca kaliteli :D mantiga bak klasik totali abden fazla diziymis o zaman calikusu da klasik absi totalden fazla dizi ayrica kacak totalde 15 shr abde 13 almis oyle bi soyluyosuniz ki sanki totali 10 absi 2 :D

kaliteli dizi tarışması mı çıkmış :F dnyada en çok izlenen türk dizilerine bakın son yıllardaki:

my
ezel
aşk-ı memnu
öbgz
fgsn

totali gören haber versin :D