24 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

Reyting kurdu gene yamulttu:X Hani çalikuşu 10 reytingi dayandiydi??? Tamam 10 alacak demiyordum ama 7,5 - 8 bekliyordum😕

acun her iki gruptada 1 olarak çok iyi gitmiş.
kaçak totalde iyi ab de normal oranlar almış.
çalıkuşu totalde normal ab de iyi oranlar almış.Dünde söylediğim gibi diziye feridenin küçüklüğünden başlandı yarısı zaten küçüklük anılarıyla geçti.
Haftaya yükseleceğine eminim.

2CALIKUSUKANAL D24.09.201319:58:1622:27:505,6715,7635,97
haftaya çalıkuşu o sesle kapışacak totaldede kaçağı geçecek bence.
Totalde
11CALIKUSU (TKR)KANAL D24.09.201322:28:1300:57:133,0711,2427,28
48KACAK (TKR)ATV24.09.201323:55:4602:00:000,987,5912,89
ab de
6CALIKUSU (TKR)KANAL D24.09.201322:28:1300:57:133,6913,5027,37
37KACAK (TKR)ATV24.09.201323:55:4602:00:000,917,2012,63
çalıkuşunun tekrarı her iki gruptada kaçağı geçmiş hatırlarsanız kayıp ve medcezirin ilk bölümlerinde kayıp medceziri yeni bölümde geçmiş lakin medcezirin tekrarı çalıkuşunun tekrarı gibi çok izlenmişti.Çalıkuşunun tekrarının yarısı acun ile yarısıda kaçakın tekrarı ve medcezirin tekrarı ile kapıştı ve aldığı oranlar gayet iyi
Çalıkuşu haftaya nedense bana kaçağı totalde geçeek ve ab de o sesle kapışacak gibi geliyor.Çünkü 2 bölümde feride ve kamranın büyüklüğü gösterilecek.:D

O ses yine coşuk.

Kaçak süper başlamış.

Çalıkuşu, Benim İçin Üzülme ve Seksenler hayal kırıklığı... :)

Tam tahmin ettiğim gibi Çalıkuşu A/b'de 2. Total'de ilk 5 içerisinde yer alır demiştim :) Haftaya yükseleceğini düşünüyorum dizinin :)

Dün Çalıkuşu'nu izledim ve çok güzeldi.:)

O ses her iki gruptada açık ara zirvede yer almış.Yine çok başarılı olmuş.
Çalıkuşu beklenenin biraz altında kaldı ama tekrarları ise günün geriye kalan zorlu alanında ümit vaadetmiş.:)Dizi artış yaşayacaktır.:)
Bir aşk hikayesi pt2 ve Fox'a rağmen çok müthiş.:)Diziyi bıraktım ama başarılı olması sevindiriyor ve istiyorum.:)
Kaçak ilk bölümüyle iyi bir başlangıç yapmış.Geceki tekrarı ise ilk 50'ye girmiş.Dizi aynı oranlarla haftaya devam edebilir.:)

Günlük yayın akışında isr Esra Erol'un atağı dışında pek bir şey yaşanmamış.:)

Başarılı olan tüm yapımları tebrik ederim.:)

reytingler beklediğim gibi:X
süreç film-gürkan uygun ve özlemyılmazın başrol olduğu dizi ab dizisi olmazdı zaten
çalıkuşu tekrarı çok iyigitmiş haftaya artar
biü erken bitti ab de bakalım ne kadar devam edecek dizi
seksenler eskisi gibi ab de 12 lere uçamıyor nedense :A

Bir Aşk Hikayesi A/B'sini nihayet toparlamış.Totalde de çok iyi gitmişiz.

Kaçak beklediğim gibi totalde günün en çok izlenen dizisi olmuş. A/B'de de iyi gitmiş.

Çocuklar Duymasın artık tek güne geçmeli iyice düşüyor dizi, pt2 dizilerinide düşürüyor.

Deniz Yıldızı ise totalde günün en çok izlenen günlük dizisi olmuş, Çd olmasa oranları dahada artardı.

acun her iki gruptada 1 olarak çok iyi gitmiş.
kaçak totalde iyi ab de normal oranlar almış.
çalıkuşu totalde normal ab de iyi oranlar almış.Dünde söylediğim gibi diziye feridenin küçüklüğünden başlandı yarısı zaten küçüklük anılarıyla geçti.
Haftaya yükseleceğine eminim.

2CALIKUSUKANAL D24.09.201319:58:1622:27:505,6715,7635,97
haftaya çalıkuşu o sesle kapışacak totaldede kaçağı geçecek bence.
Totalde
11CALIKUSU (TKR)KANAL D24.09.201322:28:1300:57:133,0711,2427,28
48KACAK (TKR)ATV24.09.201323:55:4602:00:000,987,5912,89
ab de
6CALIKUSU (TKR)KANAL D24.09.201322:28:1300:57:133,6913,5027,37
37KACAK (TKR)ATV24.09.201323:55:4602:00:000,917,2012,63
çalıkuşunun tekrarı her iki gruptada kaçağı geçmiş hatırlarsanız kayıp ve medcezirin ilk bölümlerinde kayıp medceziri yeni bölümde geçmiş lakin medcezirin tekrarı çalıkuşunun tekrarı gibi çok izlenmişti.Çalıkuşunun tekrarının yarısı acun ile yarısıda kaçakın tekrarı ve medcezirin tekrarı ile kapıştı ve aldığı oranlar gayet iyi
Çalıkuşu haftaya nedense bana kaçağı totalde geçeek ve ab de o sesle kapışacak gibi geliyor.Çünkü 2 bölümde feride ve kamranın büyüklüğü gösterilecek.:D
Kaçağın tekrarı gece 1 de başladı. Normal sonuç.Çalıkuşu gibi aynı bölümü tekrar tekrar oynatsaydı özeti de geçerdi Çalıkuşunu.

Özet değil Tekrar olacak

Reyting kurdu gene yamulttu:X Hani çalikuşu 10 reytingi dayandiydi??? Tamam 10 alacak demiyordum ama 7,5 - 8 bekliyordum😕
yaniltmadı sadece kanal d ciler kendilerine göre anladı ))) reytingi kurdu ab de 10 dediginde kacak ve o ses reklamdaydi adam o 15 dakikalik reytingi söyledi. yazik kanal dciler ne kadan sevinmişti)))

Kaçağın tekrarı gece 1 de başladı. Normal sonuç.Çalıkuşu gibi aynı bölümü tekrar tekrar oynatsaydı özeti de geçerdi Çalıkuşunu.

Özet değil Tekrar olacak
birdemi allahtan atv resmi sitesi yayın akışı var 23.55 e 1 diyenide ilk defa görüyorum kardeşim 8 yaşında o bile saatleri senden iyi biliyordur kusura bakma uçmuşsun sen.
aynı saatte medcezirin tekrarıda vardı ama kaçakın tekrarından iyi gitmiş
ben kanıtla konuşurum öyle kafadanda atmam kardeşim al sana kanıt 1 diyordunya hani:D
GÜNÜN DİZİSİ

birdemi allahtan atv resmi sitesi yayın akışı var 23.55 e 1 diyenide ilk defa görüyorum kardeşim 8 yaşında o bile saatleri senden iyi biliyordur kusura bakma uçmuşsun sen.
ben kanıtla konuşurum öyle kafadanda atmam kardeşim al sana kanıt 1 diyordunya hani:D
GÜNÜN DİZİSİ
12 bile değil 23.55 :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
GÜNÜN DİZİSİ
Ben bir diye hatırlıyorum ama yanlışmış. Yine de çok geç 20:00 de yayınlandı 23:55 de BOÇS bitti öyle başladı. Çalıkuşu ard arda 2 kere yayınlandı sanırım üst üstte mi oynadı.

Kaçak çok iyi başlamış tebrikler bazıları Çalıkuşu için 7 , 8 reyting diyordu 5 reytingde kalmış. :) :)

Benim İçin Üzülme Total Grubu'nda 3. olmuş tebrikler.

Her Şey Dahil ve Müge Anlı yükselişte tebrikler.

Seksenler çok düşük gdiyor Total Grubu'nda 3 reyting civarı Ab Grubu'nda 4 reyting civarı almış.

Acun zirvede tebrikler.
İlk haftayla herşey belli olsaydı Doksanlar şu an komedide liderdi. :):)

••• Tapatalk Mesaj •••

Ben bir diye hatırlıyorum ama yanlışmış. Yine de çok geç 20:00 de yayınlandı 23:55 de BOÇS bitti öyle başladı. Çalıkuşu ard arda 2 kere yayınlandı sanırım üst üstte mi oynadı.
sana sadece
8MED CEZIR (TKR)STAR TV24.09.201323:34:2201:40:182,4214,6416,55
bunu gösteriyorum.Medcezirde geç başladı lakin aldığı oranlar ortada diyorum ve susuyorum.:D

Mobilden liste tam görünmüyor ama kimin kaçıncı olduğunu anladım.

Eğer Çalıkuşu totalde yüksek, Kaçak düşük çıksaydı aynen böyle yorumlar yapılacaktı adım gibi eminim:

Kaçak haftaya yükselir, ilk hafta ile hiçbir şey belli olmaz.
Çama Çalıkuşu daha düşük çıktığı için yorumlar böyle:

Çalıkuşu hayal kırıklığı, yakında günü ve saati değişir. Tekrarı ise ilk 10'da yer alarak hayal kırıklığı yaratmış. :))))))))

Bu arada dün de söyledim daha fragmanı çıkar çıkmaz da söylemiştim Kaçak dizisinin ağır total olacağını. @mrt-06 dün sormuş Revan nerden biliyor diye işte burdan biliyorum. Bu işin kitabını yazdık artık, yanılma payım 0 %. Kalite 10 km öteden belli oluyor, neyin total neyin A/B olduğu da aynı şekil. :)

••• Tapatalk Mesaj •••

Pes gerçekten Pes diyorum.

Seksenler TNS`de A/B`de 4+ reyting, SBT`de 9`a dayanmış. Yahu bari 2 reyting falan arttırın. 5 reyting de artma olur mu? 5 reyting kaç milyon kişi haberiniz var mı? :X

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çalıkuşu güzel ama küçüklükten başlaması, ana karakterlerin sonradan çıkması vede reklam fena düşürdü.:(

Hafta sezonun en büyük artışı yaşanabilir.:)Tabi fragmanda önemli.:)

Çalıkuşu güzel ama küçüklükten başlaması, ana karakterlerin sonradan çıkması vede reklam fena düşürdü.:(

Hafta sezonun en büyük artışı yaşanabilir.:)Tabi fragmanda önemli.:)
O Ses Türkiyeye rağmen tekrarı oldukça iyi gitmiş.

Ben Totalde 6+, A/B`de 8+ bekliyorum. 10 falan diyemem fazla uçmayayım ama zamanla 10`a tırmanırsa da sürpriz olmaz.

Ben tekrarında başını izledim. Feridenin annesinin ölüm sahnesi çok hüzünlüydü. :(