24 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

O Ses Türkiyeye rağmen tekrarı oldukça iyi gitmiş.

Ben Totalde 6+, A/B`de 8+ bekliyorum. 10 falan diyemem fazla uçmayayım ama zamanla 10`a tırmanırsa da sürpriz olmaz.

Ben tekrarında başını izledim. Feridenin annesinin ölüm sahnesi çok hüzünlüydü. :(

Evet o sahne hüzünlüydü birde babasının öldüğü sahne vardı orasıda çok yürek burktu.:)

Bende Ab'de çok yüksek bekliyordum.Ama tekrarı O ses'e rağmen müthiş gitmiş.Haftaya fena artacak.:)

Pes gerçekten Pes diyorum.

Seksenler TNS`de A/B`de 4+ reyting, SBT`de 9`a dayanmış. Yahu bari 2 reyting falan arttırın. 5 reyting de artma olur mu? 5 reyting kaç milyon kişi haberiniz var mı? :X
Aslında düşmüş genelde Acun'a filan fark atıyordu. :kiki:

Kanal D'nin şansızlığı devam ediyor eskiden her yeni dizisi zirvede başlardı bakalım bu şansızlığı bu akşam aşk kırabilecek mi

Bence Kanal Sezonu geç açtı.O ses başlamadan açsaydı özellikle bu dizide daha farklı bir başarı olurdu şimdi.:)

Malesef ams zirve umudu yok.:(

Kacak bekledigimden kotu baslamis ben sık tekrarla ilerleyen haftalarda yukselecegini tahmin ediyorum. Biu cok kotu ozellikle abde show tv hangi kafayla bu diziyi aldi anlamadim hadi aldin yayinliyosun bari show basliyor jenerigini zirt pirt yayinlama kendini rezil etme

show tv nin bu sene ki hali içler acısı bu sene onlar için kötü bir sezon olacak anlaşılan

Show TV'nin dizileri gecikti birçok dizisi başlayacak şimdiden böyle konuşmak çok erken.

Show TV'nin dizileri gecikti birçok dizisi başlayacak şimdiden böyle konuşmak çok erken.
ortada bişey yok eskiden tv yı açarken ilk show dan başlardım bakmaya şimdi hiç açmıyorum desem yalan olmaz ben deki algısı bu yönde inşaallah iyi olur da biz de bakarız star tv den sonra ki en eski kanaldır

Birak bu isleri mert :D adini kalbime yazdimla mi show yapacak :D show baslyor show basliyor diyolar focus filmin foxa hazirladigi diziyi aliyolar :D show bu sene de tırt maalesef

kalıcı olmadı ama eğer istediğini alsaydı inan perşembe gününe de ambargo koyardı
programı başlangıcında koymadılar kş survivor a yer açılsın diye yst pazartesisalı-perşembe-cuma-cmtesi-pazar maşallah çarşamba hariç her gün yayınlandı :Dyine survivor a az süre kala zaman sıkıntısı olursa ilk geleceği gün perşembe olacak cmtes-pazar-pazartesi zaten survivor var cuma 2 dizi çarşamba my salı ya da ocak ayına ay yapım dizi hazırlıyor :D

programı başlangıcında koymadılar kş survivor a yer açılsın diye yst pazartesisalı-perşembe-cuma-cmtesi-pazar maşallah çarşamba hariç her gün yayınlandı :Dyine survivor a az süre kala zaman sıkıntısı olursa ilk geleceği gün perşembe olacak cmtes-pazar-pazartesi zaten survivor var cuma 2 dizi çarşamba my salı ya da ocak ayına ay yapım dizi hazırlıyor :D
+1

Son düzenleme: