24 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

#Çalıkuşu AB'de 10 reytingle lider...
Oha. Cidden mi? :D

Ben demiştim A/B`de iyi izlenir dizi.

Adım gibi eminim ki, reklama girdikten sonra düşen reytingleri görüp herkes cemaat etkisiyle bıraktı diziyi izlemeyi.

Ama gelecek hafta yükselince herkes ne yapacak merak ediyorum. :)

22.04 Ekip 1 sona erdi. Süper bir bölümdü. Şimdi Iki Dünya Arasında'nın tekrarı var. Az izlenince STV tekrar koymaya karar vermiş. Seksenler'in 2013 bölümleri çok sıkıcı.

Oha. Cidden mi? :D

Ben demiştim A/B`de iyi izlenir dizi.

Adım gibi eminim ki, reklama girdikten sonra düşen reytingleri görüp herkes cemaat etkisiyle bıraktı diziyi izlemeyi.

Ama gelecek hafta yükselince herkes ne yapacak merak ediyorum. :)
Evet twitterda paylaşılmış Ab gurubunda iyi gideceği çok açıktı zaten

Başlıyor demek şu an başlıyor demek. Aksi taktirde başlayacak derdi. :)

Bu mesajınla bile ağır Show Tv fanı olduğun belli. :):)

Show Tv dizi yapsa ne olacak Star yine çekip elinden alır. :X
Başlıyor her zaman şimdi ki zaman için kullanılmayabilir neyse oturup dil bilgisi öğretmeyim. En iyisi sana koca bir OK ! :X

kuyumcu sahnesinden itibaren müzik ve tempo sürekli artıyor
valla bayıldım ben diziye,tatar ramazandan güzel o kadar diyeyim

gürkan uygun birde dizide polisliğe geri dönerse mafyayla savaşmak için o zaman işte süper olur
aga dur hele tatardan güzel olamaz o kadar da değil izlemeden konuşmim ama tatar kada rolabilmesi için mükemmel ötesi falan olması lazım :D yine de olur mu olur valla izlicem birazdan nete düşer inşallah :D

Çalıkuşu düşük başlamış bunda küçüklüğünün etkisi var feridenin haftaya yükselecektir eminim.
kaçak iyi bir başlangıç yapmış hiç beklemezdim.
nedense çalıkuşu izlenecek gibime geliyor.gb de 3 reytinglerden başlamıştı şimdi 7 alıyor:) hı bu arada forumu atv çiler basmış takas vb zaten takas arkadaşımızın ne hikmetse bütün sevdiği diziler atv de yayınlanïyor:D
karadayı kaçak doksanlar kvp tatar ramazan vb
acaba hiç kanal D yada starı aciyormu yada tv lerinde star tv ve kanal D varmı merak ediyorum:D

Sen de ben açıklamadan anlsan iyi olurdu.

Bitmesine 1 dakika kalması zamanı reklama girmesi ile ilk 30 dakikasında reklama girmesi aynı şey mi?

Yeni dizilerin eski bölümden kalma heyecanı yoktur. İlk bölümden reklama girerlerse izleyiciler hemen dağılır.

Evet normal bisey degil desende olurdu :)

Görüldüğü üzere dediğim gibi reklama girdiği için ilk başta seyirci dağıldı. Yoksa Çalıkuşu da tıpkı Kaçak gibi yükselen bir grafik çiziyordu.

Geçen bölümden kalan bir heyecan olmadıktan sonra ve ya dizinin içerisinde yaranan bir heyecan olmadıktan sonra kim reklama girdikten sonra yeni diziyi açar ki? :)

Herkes de bunu görüp cemaat etkisiyle bıraktı diziyi izlemeyi. Yarın A/B`de kesin 2. olacak da, totalde de Kaçağı geçerse şaşırmam. :) Ama reklamdan sonra anlığı düşük geldi totalde geçmeyebilir ama gelecek hafta orda da geçer.

Bakalım tekrarı nasıl izlenecek. Tekrar herşeyi belli eder. :)

Çalıkuşu son anlıkta çok iyi giderek haftaya yükselebileceğinin sinyallerini vermiş. Ab'de yarın 2.sırada yer alır.

kuyumcu sahnesinden itibaren müzik ve tempo sürekli artıyor
valla bayıldım ben diziye,tatar ramazandan güzel o kadar diyeyim
aynen aga yav tatar ramazan benim dizim vadiden sonra 2 numaram mükemmel bilent inalda süper oynuyo ama p2 de başlaması hataydı inşallah perşembe p2 ye gelirde vadi gazıyla devam eder biterse inanılmaz üzülürüm

ilk başlarda kaçakta kıraçın müziklerine yabancılık çekiyorsun ama aksiyon sahnelerinde yinede hakkını vermiş
yanlız tatar ramazanda ki müzikler kaçakta olsa fevkaladenin fevkinde olur

Kanal D fanı değilim ama izlediğim dizilerin %90'ı Kanal D'de. Kusura bakmayın ama dizi adına en başarılı Kanal Kanal D.

Atv'de Karadayı ve KVP'dan başka başarılı dizi yok.

Star Tv Muhteşem Yüzyıl ve Medcezir ile ilerliyor. Aramızda Kalsın'ı izledim çok eğlendim güzel dizi ama reyting anlamında pek başarıl olamayacak maalesef zorlu bir günde yarışıyor.

Show Tv'nin zaten artık yükselişe geçeceği falan yok. Yerinde sayıyor resmen.

FOX Dizilerini Pt2'de başlatarak sezonun en büyük hatasını yaptı.

Kanal D'nin fenomen olmayan dizisi yok. Fatih aylardır beklenen bir proje , Çalıkuşu zaten süper. A.Ş.K. çok iyi bir dizi olacak şüphe yok. İntikama Yiğit Özşener darbesi vuruldu ve uyarlama dizi bu bölümler durgun yapacak bir şey yok. Yalan Dünya son 2 yılın en iyi Komedi Dizisi.Güneşi Beklerken A/B'de Acun'a darbeyi vurdu.
Allah aşkına değerlendirmeye bakarmısın :d çalıkuşu zaten süper diyo atv de vadi-karadayı var diyo e güzel kardeşim çalıkuşu kaçakın yarısı reytingi alamamış daha biracık olsun doğru olalım ya birazcık :D
aşk zaten çok iyi bi dizi olacakmış şüphe yokmuş çalıkuşundan da şüphe olmayacaktı 15 reytingle 1.olacaktı
intikam desen daha zkfo ı geçemiyo vadiden 3 kat fark yiyo
yalan dünya 3 reyting alıyor :D
kanal d de hiçbir şey yok tek düzgün reyting alan dizisi güneşi beklerken en yüksek reyting alanı güneşi beklerken o bile smanyolunun yeni dizisi küçük gelini geçemiyo gerisini siz düşünün :D

Görüldüğü üzere dediğim gibi reklama girdiği için ilk başta seyirci dağıldı. Yoksa Çalıkuşu da tıpkı Kaçak gibi yükselen bir grafik çiziyordu.

Geçen bölümden kalan bir heyecan olmadıktan sonra ve ya dizinin içerisinde yaranan bir heyecan olmadıktan sonra kim reklama girdikten sonra yeni diziyi açar ki? :)

Herkes de bunu görüp cemaat etkisiyle bıraktı diziyi izlemeyi. Yarın A/B`de kesin 2. olacak da, totalde de Kaçağı geçerse şaşırmam. :) Ama reklamdan sonra anlığı düşük geldi totalde geçmeyebilir ama gelecek hafta orda da geçer.

Bakalım tekrarı nasıl izlenecek. Tekrar herşeyi belli eder. :)
Cemaat etkisi mi?