Iyi ya neyse bir hafta da senin icin bekleyelim ama adim gibi eminim bu dizi kacak'in aldiginin yarisini alamicak hicbir zamanİlk bölümüyle dizinin tuttuğunu anlıyoruz?
O zaman Doksanlar tuttu, Güneşi Beklerken sürünüyor.
Iyi ya neyse bir hafta da senin icin bekleyelim ama adim gibi eminim bu dizi kacak'in aldiginin yarisini alamicak hicbir zamanİlk bölümüyle dizinin tuttuğunu anlıyoruz?
O zaman Doksanlar tuttu, Güneşi Beklerken sürünüyor.
Yahu konunun Show TV ile ne alakası var Kanal D'de bir zamanlar sürünüyordu bu işler zaman alır başlıyor diyor zaten başladı demiyor. 😉Haksızlık karşısında susmam herhalde.
Show Tv 6. kanal oluyor ama sen Show başlıyor diyorsun. (her ne hikmetse Show bir türlü başlayamadı, utanmadan da dakika başı aynı yazıyı gösteriyorlar)
Kanal D en kötü ihtimalle 2. kanal ama durumu kritik, satılacak. deniyor. Duyan da 7. kanal oldu sanır.
Başlıyor demek şu an başlıyor demek. Aksi taktirde başlayacak derdi.Yahu konunun Show TV ile ne alakası var Kanal D'de bir zamanlar sürünüyordu bu işler zaman alır başlıyor diyor zaten başladı demiyor. 😉
Bazı şeyler hakkında detaylı bilgiye sahip olmadığın için uzatmak istemiyorum.
Gece tekrari var galiba izle kuyumcu sahnesi superdi cocugun vuruldugu sahne en baba delikanlinin bile aglayacagi sahneydi o kadar soyluyorum bu reytingler bu diziye az bilearkadaşım sen aradaki farkı göremiyosun işte atv fanı değil KAÇAKI İZLEYENLER anladın
kayıtsız şartsız bi kanalı izlemeyiz nerde güzel bişey var ordayız kaçakta fragmanları zaten müthiş olan Türkiye nin en iyi oyuncusunun olduğu müthiş bir dizi.Ben 15-20 dk izledim süper zevk verdi nete düştüğü gibi izlicem gece düşer heralde yarını bekleyemem
Kaçak biterken girdi, Çalıkuşu başlayalı daha 30 dakika oldu ve reklama girdi.
off ya sen naptın ben bu gece izlemeden uyursam uykuda ölürüm kesin izlemem lazım nete ne zaman düşer off ya evde açtırmam lazım ekip1 nedir yaaqa sen başlarını izledin yani hiçbirşey izlemedin,sen birde devamını gör
ilk başlarıyla devamı arasında büyük bir uçurum var.aksiyon bir dakika olsun durmadı
son zamanlarda bu kadar aksiyon izlememiştim kurtlar vadisi de dahil
Millet alışmış Kanal D`nnin 20+ reytinglik dizilerine. Geçen sene bile en çok izlenen kanal oldu ama yine düşüş var, satılacak diyorlardı. Yahu en çok izlenen kanal niye satılsın?Kanal D fanı değilim ama izlediğim dizilerin %90'ı Kanal D'de. Kusura bakmayın ama dizi adına en başarılı Kanal Kanal D.
Atv'de Karadayı ve KVP'dan başka başarılı dizi yok.
Star Tv Muhteşem Yüzyıl ve Medcezir ile ilerliyor. Aramızda Kalsın'ı izledim çok eğlendim güzel dizi ama reyting anlamında pek başarıl olamayacak maalesef zorlu bir günde yarışıyor.
Show Tv'nin zaten artık yükselişe geçeceği falan yok. Yerinde sayıyor resmen.
FOX Dizilerini Pt2'de başlatarak sezonun en büyük hatasını yaptı.
Kanal D'nin fenomen olmayan dizisi yok. Fatih aylardır beklenen bir proje , Çalıkuşu zaten süper. A.Ş.K. çok iyi bir dizi olacak şüphe yok. İntikama Yiğit Özşener darbesi vuruldu ve uyarlama dizi bu bölümler durgun yapacak bir şey yok. Yalan Dünya son 2 yılın en iyi Komedi Dizisi.Güneşi Beklerken A/B'de Acun'a darbeyi vurdu.
Ben zaten Show TV fanıyım niye senin gibi inkar ediyim ki?Başlıyor demek şu an başlıyor demek. Aksi taktirde başlayacak derdi.
Bu mesajınla bile ağır Show Tv fanı olduğun belli.
Show Tv dizi yapsa ne olacak Star yine çekip elinden alır.
Sen de ben açıklamadan anlsan iyi olurdu.Benim soruma cevap versen bosa post kasmis olmayiz ikimizde benim sana sorum reklama girmesi anormal mi ?
Senin bana verdigin cevap calikusu basladiktan 30 dk sonra reklama girdi .
Önce soruyu oku anla ve öyle cevap ver ezbere konusma ...
Hahahha degerlendirmeye bak ya Calikusu zaten superKanal D fanı değilim ama izlediğim dizilerin %90'ı Kanal D'de. Kusura bakmayın ama dizi adına en başarılı Kanal Kanal D.
Atv'de Karadayı ve KVP'dan başka başarılı dizi yok.
Star Tv Muhteşem Yüzyıl ve Medcezir ile ilerliyor. Aramızda Kalsın'ı izledim çok eğlendim güzel dizi ama reyting anlamında pek başarıl olamayacak maalesef zorlu bir günde yarışıyor.
Show Tv'nin zaten artık yükselişe geçeceği falan yok. Yerinde sayıyor resmen.
FOX Dizilerini Pt2'de başlatarak sezonun en büyük hatasını yaptı.
Kanal D'nin fenomen olmayan dizisi yok. Fatih aylardır beklenen bir proje , Çalıkuşu zaten süper. A.Ş.K. çok iyi bir dizi olacak şüphe yok. İntikama Yiğit Özşener darbesi vuruldu ve uyarlama dizi bu bölümler durgun yapacak bir şey yok. Yalan Dünya son 2 yılın en iyi Komedi Dizisi.Güneşi Beklerken A/B'de Acun'a darbeyi vurdu.
Sosyal Medyanın tepkisi bu.Hahahha degerlendirmeye bak ya Calikusu zaten super
Aynen, çok rahatladım, harika oldu.Ben zaten Show TV fanıyım niye senin gibi inkar ediyim ki?
Tamam tamam Kanal D süper harika her dizisi her kategoride 1. offff offff süper kanal. Sanırım oldu.
off ya sen naptın ben bu gece izlemeden uyursam uykuda ölürüm kesin izlemem lazım nete ne zaman düşer off ya evde açtırmam lazım ekip1 nedir ya
aynen aga yav tatar ramazan benim dizim vadiden sonra 2 numaram mükemmel bilent inalda süper oynuyo ama p2 de başlaması hataydı inşallah perşembe p2 ye gelirde vadi gazıyla devam eder biterse inanılmaz üzülürümşu atv tatar ramazana gerekli değeri verse o da kaçaktan aşağı kalmazdı
aradaki fark gürkan uygun
bülent inala tatar ramazanda birşey diyemeyiz ama ismi bir ara dizi batıran oyuncuya çıkacaktı