24 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

Daha ilk bölümüyle bir şey belli olmaz. Ben hala zirvede olacağını düşünüyorum. Ayrıca onu derken O Sesin salı olacağını bilmiyordum. Yine de Çalıkuşu reklama girmesine rağmen (!) A/B`de 2. olur. Gelecek hafta totalde de 2. olacaktır.

Doksanlar yazın başladı da ben rakip yok diyince sen yeni sezonda uçacak, Muhteşemi geçecek falan diyordun. :D Doksanlar 6 alınca coşanze yapmıştınız. :D

Kırmızı yer sesli güldürdü. :D

Reklam a girmesi anormal bisey mi ?
Kacak da girdi

Yanlız forumda Kanal D fanları daha fazla geçen anket yapmıştım veriler ile kanıtlı sanırım Kanal D fanları daha çok diye hatırlıyorum.

Ayrıca eğri oturup doğru konuşalım Kanal D şuan Güneşi Beklerken hariç 5 reytingi geçen yapımı yok Total Grubu'nda umarım toparlanırlar biran önce. Yoksa kanalı satarlar....

şu atv tatar ramazana gerekli değeri verse o da kaçaktan aşağı kalmazdı
aradaki fark gürkan uygun
bülent inala tatar ramazanda birşey diyemeyiz ama ismi bir ara dizi batıran oyuncuya çıkacaktı

Yanlız forumda Kanal D fanları daha fazla geçen anket yapmıştım veriler ile kanıtlı sanırım Kanal D fanları daha çok diye hatırlıyorum.

Ayrıca eğri oturup doğru konuşalım Kanal D şuan Güneşi Beklerken hariç 5 reytingi geçen yapımı yok Total Grubu'nda umarım toparlanırlar biran önce. Yoksa kanalı satarlar....
Bu mantığa göre Showu da Ciner Esnaflara satar. :D

Kanal D en sürünen haliyle bile 2. oluyor nedense. :):)

Kaçak ve Benim İçin Üzülme reklamlardaydı Çalıkuşu bir zahmet yükselsin. :) :)

Kanal D yine tutturamamış gözüküyor, durum vahim gözüküyor. En baştan beri Çalıkuşu tutmaz diyordum ama son fragmanı beğenmiştim. Daha iyi bir başlangıç bekliyordum. Gerçi A/B'de yine daha iyi olacaktır. Gün birincisi bile olabilir A/B'de.

Fatih ve Aşk'ın tutma ihtimalleri de düşük gözüküyor. Çakallarla Dans ve Ben Bilmem Eşim Bilir'e kalacak galiba Kanal D'nin yayın akışı. :):)

Kaçak için Salı iyi bir gün seçimiydi tutacağını tahmin ediyordum ama doğrusu bu kadar iyisini hiç beklemiyordum.

Çalıkuşu güzel ama benim tarzıma uymuyor bu tarz diziler. Ama dizi açılacak bence ilerleyen haftalarda.

Aksine ben Kanal D fanıyımdır. Bu eleştirilerim de sevdiğimden. Koskoca sezon kalitesiz işlere yer vermesini kabullenemiyorum. Çok daha iyi işlere imza atması, her sezon kendini aşması gerekirken çıta git gide düşüyor. Kanal D'nin bunu görüp hatasını anlaması için bu reytingleri görmesi şarttı. Umarım yeni sezona toparlar, hatasını fark eder.

Çalıkuşu 4'ü gördü sonunda ama Kaçak reklamdaydı sanırım. Bakalım ilerleyen haftalarda reytingini artırabilecek mi?

Kaçak tutmuş tebrikler. Çalıkuşu beklenenin altında gitmiş. 2.haftasında yükselemezse geçmiş olsun. Sıkıcıysa insanlar bakmaz zaten. Bugüne Fatih'i koyacaktı Kanal D. Hepsini silip süpürürdü. :D Bu arada Acun resmen korkudan 2 saat reklamsız gitti. Biraz insanları düşün be adam ihtiyaçlarımız oluyor.

Bu mantığa göre Showu da Ciner Esnaflara satar. :D

Kanal D en sürünen haliyle bile 2. oluyor nedense. :):)
Şu mesajın bile ne kadar Kanal D fanı olduğunu gösteriyor ben iyi bi şey demiştim halbu ki zart diye anti mesaj yazmışsın yine. :) :)

Ekonomiyi takip eden biri olarak Doğan Grubu'nun durumu kötüye gidiyor diye biliyorum.

Kanal D bu akşam çok hata yaptı. 30 dakika yükselen grafik çizen diziye reklam verdi.

Yahu yeni diziye izleyici çekmek kolay bir şey mi? Reklam koyarsan tabii ki dağılır izleyici. Dizinin geçen bölümü oldu mu ki izleyici heyecan yapsın acaba nolacak diye.

Yeni dizi bu. Reklam koyarsan kimse dönüp bakmaz. Çünkü, geçen bölümden yarın kalan bir heyecan yok.

Peşin hüküm koymayın hemen ya. Yeni başlayan bir diziden anlık yükseliş bekliyorsunuz. Ab grubunda ben 2.ci olur diye düşünüyorum Çalıkuşu'nun.

Şu mesajın bile ne kadar Kanal D fanı olduğunu gösteriyor ben iyi bi şey demiştim halbu ki zart diye anti mesaj yazmışsın yine. :) :)

Ekonomiyi takip eden biri olarak Doğan Grubu'nun durumu kötüye gidiyor diye biliyorum.
Haksızlık karşısında susmam herhalde.

Show Tv 6. kanal oluyor ama sen Show başlıyor diyorsun. (her ne hikmetse Show bir türlü başlayamadı, utanmadan da dakika başı aynı yazıyı gösteriyorlar)

Kanal D en kötü ihtimalle 2. kanal ama durumu kritik, satılacak. deniyor. Duyan da 7. kanal oldu sanır. :)