24 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

medcezir ve kaçak bu sezonun fenomen işleri olacak
bunu medcezirin birinci bölümünü izlediğimdede yazmıştım
kaçağı izledim oda dizinin hakkını verdi

bu arada mustafa avkırana hasta oldum bizim kuzeyin babası resmen mafya babası olduğuna beni inandırdı

doksanlar yazın başladı rakip makip yoktu sakin olalım :D
kaçak o ses,biü ve zirveyi alacaktı ya hani o dizi(çalıkuşu :d) varken başladı ve tuttu 2 haftaya o sesi geçer

acun reklama girdi sonunda bir yarısmacı var ayagını kaybetmis seyirci bidaha diyor onu bekliyorum merakla

Forumu atv fanları bürümüş Vallaha, Kanal D fanları var diyenlerin hepsi atv`ci. Bu kadar da olmaz.

"Kaçak" başlayalı 5 dakika olmadan, "çok sevdim diziyi, bundan sonra takipçisiyim" diyen bile var. :F 5 dakika beklemesinin sebebi de 5 dakika geç başlar da rezil olmayım diye. :D

Kaçak O Ses olmasa açık ara birinci olacaktı bugün. :D
Güneşi Beklerken de gitmeseydi Kaçak kapalı ara 2. olacaktı. :X

abi kanal d ne yapacak ben bile düşünüyorum adamların halini düşünemiyorum ne yapsalar izlenmiyo izlenmezde yav bu dizilerin izlenmeyeceğini 10000 km öteden belli bunu naısl göremiyoalr kafam basmıyo benim :D fatih de tutmazsa artık kanal mali açıdan zor duruma girer hiçbişey tutmuyo tutanlarda acayip düştü zor işleri :D

Fatih de tutmayacak. Benim fragman ile gördüğüm bu. Tabii belli olmaz, kesin konuşmuyorum, tahmin yapıyorum. Hemen itirazlar olmasın.

---------------------------

Kaçak'ın iyi gitmesini bekliyordum ama 6 civarı falan alır diye tahmin etmiştim en fazla. Resmen uçuşa geçti Çalıkuşu'nun onca reklamına ve O Ses'e rağmen.

Çalıkuşu 4 reytingi bile göremedi. İlerleyen haftalarda artar mı bilemem ama ilk bölüm için başarısızlık olarak nitelendiriyorum. Kanal D bu sezon da çuvalladı benim gözümde. Geçen sezon zırt pırt yerini değiştirmesine rağmen reytingini yitirmeyen Kayıp Şehir gibi kaliteli dizileri mumla arar. Bir Kayıp Şehir'e bak bir de şu zorlama dizilere. Başarısızlık da reytingsizlik de tesadüf değil 😉

Büyük aşklar münakaşayla başlar! #calikusu

apbs.twimg.com_media_BU8vpoLCAAAMc2t.jpg

Ekli dosyalar

• apbs.twimg.com_media_BU8vpoLCAAAMc2t.jpg
    apbs.twimg.com_media_BU8vpoLCAAAMc2t.jpg
    68.2 KB · Hit: 576
Forumu atv fanları bürümüş Vallaha, Kanal D fanları var diyenlerin hepsi atv`ci. Bu kadar da olmaz.

"Kaçak" başlayalı 5 dakika olmadan, "çok sevdim diziyi, bundan sonra takipçisiyim" diyen bile var. :F 5 dakika beklemesinin sebebi de 5 dakika geç başlar da rezil olmayım diye. :D

Güneşi Beklerken de gitmeseydi Kaçak kapalı ara 2. olacaktı. :X
arkadaşım sen aradaki farkı göremiyosun işte atv fanı değil KAÇAKI İZLEYENLER anladın :)
kayıtsız şartsız bi kanalı izlemeyiz nerde güzel bişey var ordayız kaçakta fragmanları zaten müthiş olan Türkiye nin en iyi oyuncusunun olduğu müthiş bir dizi.Ben 15-20 dk izledim süper zevk verdi nete düştüğü gibi izlicem gece düşer heralde yarını bekleyemem

doksanlar yazın başladı rakip makip yoktu sakin olalım :D
kaçak o ses,biü ve zirveyi alacaktı ya hani o dizi(çalıkuşu :D) varken başladı ve tuttu 2 haftaya o sesi geçer
Daha ilk bölümüyle bir şey belli olmaz. Ben hala zirvede olacağını düşünüyorum. Ayrıca onu derken O Sesin salı olacağını bilmiyordum. Yine de Çalıkuşu reklama girmesine rağmen (!) A/B`de 2. olur. Gelecek hafta totalde de 2. olacaktır.

Doksanlar yazın başladı da ben rakip yok diyince sen yeni sezonda uçacak, Muhteşemi geçecek falan diyordun. :D Doksanlar 6 alınca coşanze yapmıştınız. :D

arkadaşım sen aradaki farkı göremiyosun işte atv fanı değil KAÇAKI İZLEYENLER anladın :)
kayıtsız şartsız bi kanalı izlemeyiz nerde güzel bişey var ordayız kaçakta fragmanları zaten müthiş olan Türkiye nin en iyi oyuncusunun olduğu müthiş bir dizi.Ben 15-20 dk izledim süper zevk verdi nete düştüğü gibi izlicem gece düşer heralde yarını bekleyemem
Kırmızı yer sesli güldürdü. :D

@mrt-06 yeni sezon zaten böyle başladı, seksenli yılların yanında 2013'ü de gösteriyor. :) Ekip 1 süper gidiyor, anlıklara giremiyor ama Tns'de farklı olacaktır. :)

kaçak ve o ses reklama girmiş çalıkuşu bu anlık yükselemzse geçmiş olsun :D kaçak keşke reklama girmeseydi bu anlık o ses reklamda 10 görebilirdi

Kanal d ye cidden uzuluyorum ya ne yapsalar tutmuyo eski karizmasida kalmadi tutarsa ask tutardi onuda carsambaya aldilar

aqa sen başlarını izledin yani hiçbirşey izlemedin,sen birde devamını gör
ilk başlarıyla devamı arasında büyük bir uçurum var.aksiyon bir dakika olsun durmadı
son zamanlarda bu kadar aksiyon izlememiştim kurtlar vadisi de dahil