legolas9900
Favori Üye
Ta en başından beri Kaçak 6+ alır diyordum ama bazıları gülüyordu sonuçlar belli oluyor.Kaçak tutmaz diyenler yarın ortalıkldan kaybolmayın. ))
bak bu diziyi izleyen kesim özet yeni bölüm falan takmaz bitene kadar izler zaten 1 saat falannasil rakip var kanallar iki dünya arasinda yayinlanirken yapimin ozette yada reklamdaydi tek rakibi çocuklar duymasin
Valla o senin çevrende öyle. Yalan Dünya başlamadı diye twitter yıkılıyordu. Gündemi takip edeydin iyiydi.yalan dünyayı bu kadar büyüten ve konuşan tek kişi revan yemin ediyom dizi oynamasa millet nerde bu dizi bile demeyecek kadar izlenmiyor arkadaşım sevmene izlemene saygımız sonsuz ama dizi 1 iken 1000 gibi göstermeye çalışkan gerçekten olmuyo be gerçkeler diye bişey var
😱Gürkan Uygun Türkiye'nin açık ara en iyi oyuncusudur nokta. rakipsiz bence bir insan bu kadar müthiş rol yapar inanılmaz
tmm işte saygım sonsuz diyorum tabi ki izlersin ama dizinin izlenmediğini kabul edemiyosun ve olduğundan büyük göstermeye çalışıyosun bu yanlış 1 olan diziyi 1000 gibi gösteriyon yd ne Allah aşkına vadi diyorum sen bana yd diyosunValla o senin çevrende öyle. Yalan Dünya başlamadı diye twitter yıkılıyordu. Gündemi takip edeydin iyiydi.
Yalan Dünya komedi dizisi. Bence bir komedi olarak fazlaca fenomen ve en çok izlenen komedi dizisi. (!)
Reyting herşey değildir. Umurumda da değildir. Başka bir dizi isterse 20 reyting alsın benim sevdiğim 3 alsın ben yine de 3`ü izlerim. Kısacası reytinge göre dizi izlemem. Cemaat izliyor diye bana ne?
😱
Benim için Yalan Dünya önde. 😉tmm işte saygım sonsuz diyorum tabi ki izlersin ama dizinin izlenmediğini kabul edemiyosun ve olduğundan büyük göstermeye çalışıyosun bu yanlış 1 olan diziyi 1000 gibi gösteriyon yd ne Allah aşkına vadi diyorum sen bana yd diyosun