24 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

Gürkan Uygun Türkiye'nin açık ara en iyi oyuncusudur nokta. rakipsiz bence bir insan bu kadar müthiş rol yapar inanılmaz

yalan dünyayı bu kadar büyüten ve konuşan tek kişi revan yemin ediyom dizi oynamasa millet nerde bu dizi bile demeyecek kadar izlenmiyor arkadaşım sevmene izlemene saygımız sonsuz ama dizi 1 iken 1000 gibi göstermeye çalışkan gerçekten olmuyo be gerçkeler diye bişey var :)
Valla o senin çevrende öyle. Yalan Dünya başlamadı diye twitter yıkılıyordu. Gündemi takip edeydin iyiydi.

Yalan Dünya komedi dizisi. Bence bir komedi olarak fazlaca fenomen ve en çok izlenen komedi dizisi. (!)

Reyting herşey değildir. Umurumda da değildir. Başka bir dizi isterse 20 reyting alsın benim sevdiğim 3 alsın ben yine de 3`ü izlerim. Kısacası reytinge göre dizi izlemem. Cemaat izliyor diye bana ne?

Gürkan Uygun Türkiye'nin açık ara en iyi oyuncusudur nokta. rakipsiz bence bir insan bu kadar müthiş rol yapar inanılmaz
😱

Valla o senin çevrende öyle. Yalan Dünya başlamadı diye twitter yıkılıyordu. Gündemi takip edeydin iyiydi.

Yalan Dünya komedi dizisi. Bence bir komedi olarak fazlaca fenomen ve en çok izlenen komedi dizisi. (!)

Reyting herşey değildir. Umurumda da değildir. Başka bir dizi isterse 20 reyting alsın benim sevdiğim 3 alsın ben yine de 3`ü izlerim. Kısacası reytinge göre dizi izlemem. Cemaat izliyor diye bana ne?

😱
tmm işte saygım sonsuz diyorum tabi ki izlersin ama dizinin izlenmediğini kabul edemiyosun ve olduğundan büyük göstermeye çalışıyosun bu yanlış 1 olan diziyi 1000 gibi gösteriyon yd ne Allah aşkına vadi diyorum sen bana yd diyosun :d

tmm işte saygım sonsuz diyorum tabi ki izlersin ama dizinin izlenmediğini kabul edemiyosun ve olduğundan büyük göstermeye çalışıyosun bu yanlış 1 olan diziyi 1000 gibi gösteriyon yd ne Allah aşkına vadi diyorum sen bana yd diyosun :D
Benim için Yalan Dünya önde. 😉

Dediğim gibi cemaatten bana ne? Justin Biber hayranı milyonlarca ergen var, o ergenlere bakıp diğerleri de mi Biberci olsun? :D

Tahmin ettiğim gibi Seksenler'in başlaması ile tablo değişti. SBT TRT'yi biraz şişiriyor zaman zaman. Yarın TNS'de farklı olabilir. Bir de başlangıç/bitiş süreleri önemli tabii.

Bitmiş diziyi karıştırıyorsun revan bırak bu fanatikliği artık sen kanal d izliyon diye diğer dizileri kötüleyemezsin..

kaçak iyice uçuşa geçti medcezir bile böyle başlayamadı sezonun en bomba işi olmaya garantiledi haftaya 10 reytng görür
atv de tuttuğunu anladı reklamı koymuş hemen :D
çalıkuşu kaçak ın yarısı bile alamıyo :)

abi kanal d ne yapacak ben bile düşünüyorum adamların halini düşünemiyorum ne yapsalar izlenmiyo izlenmezde yav bu dizilerin izlenmeyeceğini 10000 km öteden belli bunu naısl göremiyoalr kafam basmıyo benim :d fatih de tutmazsa artık kanal mali açıdan zor duruma girer hiçbişey tutmuyo tutanlarda acayip düştü zor işleri :D

Kaçak anlıklara bakarsak çok iyi başlamış ilk bölümüyle. Bakalım yarın neler olacak.

Çalıkuşu tutmayacağını düşündüğüm dizilerden biriydi bakalım bu hafta benim için önemsiz. Gelecek hafta daha net sonuçlar çıkacaktır.

Doksanlar da 6 reytingle başladı şu an 2-3 alıyor.

Güneşi Beklerken 2-3`le başladı şu an Acuna kafa tutuyor.

Hemen anlıklara göre günü değişir yorumları başlamış cidden komik. :)

Doksanlar da Muhteşemi geçeckti he he. :F