Cemaat yazacaktım etkisi fazla oldu.Cemaat etkisi mi?
Çalıkuşu reklama girdi çünkü.Şimdi de Seksenler AB'de 1. deniyor. En iyisi yarınki TNS sonuçlarını beklemek.
İnşallahGörüldüğü üzere dediğim gibi reklama girdiği için ilk başta seyirci dağıldı. Yoksa Çalıkuşu da tıpkı Kaçak gibi yükselen bir grafik çiziyordu.
Geçen bölümden kalan bir heyecan olmadıktan sonra ve ya dizinin içerisinde yaranan bir heyecan olmadıktan sonra kim reklama girdikten sonra yeni diziyi açar ki?
Herkes de bunu görüp cemaat etkisiyle bıraktı diziyi izlemeyi. Yarın A/B`de kesin 2. olacak da, totalde de Kaçağı geçerse şaşırmam. Ama reklamdan sonra anlığı düşük geldi totalde geçmeyebilir ama gelecek hafta orda da geçer.
Bakalım tekrarı nasıl izlenecek. Tekrar herşeyi belli eder.
Takas artık gerçekten seninle konu tartışmak AN-LAM-SIZAllah aşkına değerlendirmeye bakarmısın çalıkuşu zaten süper diyo atv de vadi-karadayı var diyo e güzel kardeşim çalıkuşu kaçakın yarısı reytingi alamamış daha biracık olsun doğru olalım ya birazcık
aşk zaten çok iyi bi dizi olacakmış şüphe yokmuş çalıkuşundan da şüphe olmayacaktı 15 reytingle 1.olacaktı
intikam desen daha zkfo ı geçemiyo vadiden 3 kat fark yiyo
yalan dünya 3 reyting alıyor
kanal d de hiçbir şey yok tek düzgün reyting alan dizisi güneşi beklerken en yüksek reyting alanı güneşi beklerken o bile smanyolunun yeni dizisi küçük gelini geçemiyo gerisini siz düşünün
Bence Kaçak gelecek hafta 20 reyting alır.atv nasıl bi kanal ya kaçak ın tekrarını vermiyo 2 reytinglik dizi yüzünden saçmalığa bak
şimdi kanal d nin dizisi boşlukta yükselecek kesin kaçak olsa tekrarı bile geçecekti hey yavrum hey kanalları kim yönetiyo böyle
Takas senin değerli yorumunu bekliyordum bendeAllah aşkına değerlendirmeye bakarmısın çalıkuşu zaten süper diyo atv de vadi-karadayı var diyo e güzel kardeşim çalıkuşu kaçakın yarısı reytingi alamamış daha biracık olsun doğru olalım ya birazcık
aşk zaten çok iyi bi dizi olacakmış şüphe yokmuş çalıkuşundan da şüphe olmayacaktı 15 reytingle 1.olacaktı
intikam desen daha zkfo ı geçemiyo vadiden 3 kat fark yiyo
yalan dünya 3 reyting alıyor
kanal d de hiçbir şey yok tek düzgün reyting alan dizisi güneşi beklerken en yüksek reyting alanı güneşi beklerken o bile smanyolunun yeni dizisi küçük gelini geçemiyo gerisini siz düşünün
Bu dediklerini sbt mi tns mi?SEKSENLER anlik verilerde Ab de birinciligi ele aldi . 9.40 rating
Ben Onu Çok Sevdim'e olan sevgi bitmiş birden bire 🙂Bence Kaçak gelecek hafta 20 reyting alır.
Ben Onu Çok Sevdim 10 reyting alacaktı. Hemen 2 reytinglik dizi olmuş.Ben Onu Çok Sevdim'e olan sevgi bitmiş birden bire 🙂
Anlamadim ama neyse bilmedigim bi konu heralde cemaat ne alaka neyse sen boyle dizileri sevmyosun galiba ama bi ara kacagı izle bence ben calkusu izlemeye calistim az once ama fazla klasik beni sarmaz boyle dizilerCemaat yazacaktım etkisi fazla oldu.
Yani herkes düşük gittiğini görüp hemen bırakıyor diziyi. Nasılsa tutmayacak diyerek.
Çalıkuşu reklama girdi çünkü.