Macun şaşırtmadı kalite hep yerlerde son yıllarda .ss
Acun ya ara versin ya da başka programlara geçsin.Macun şaşırtmadı kalite hep yerlerde son yıllarda .ss
Yılbaşı çekimlerinde her yıl kapasiteden fazla insan alırlar, bir yılbaşında Acun bununla ilgili konuşmuştu bile. Çok fazla bekleyen olduğu için onları da aldıklarını söylemişti. Hatta geçtiğimiz yıllarda sahneye bile seyirci koyuyorlardı. Bence biraz fazla kaprisliler.Macun şaşırtmadı kalite hep yerlerde son yıllarda .ss
Hadise şaşkınlıkla karışık kıskançlık geçirmiş gibiTanıtımı ne zaman gelecek acaba. Gün kalmadı
Bu ne ben şok! 😱😱
Linç demek reyting demek mantığıyla Acun Feyza’yı davet etmiş. Rabia’nın performansı nasıl olacak bakalım
Sesiyle oynarlar bir şeyler yaparlar elbetbide yapandan onu kapmak için kapılırlar
Fatih’i beğenmeyenler dinlesin Nilay’ı
Rutkay’a görev icabıydı der kandırır. Asıl Korkut & Hamdi & Ejder üçlü olarak şarkı söylemeli. Sesleride iyi zirve getirirler![]()
Kızılcıklar Oldu Mu türküsünü seslendirecekmiş Feyza.![]()
Aralarında en popüler olanda Mahsun.Değişik bir yılbaşı geliyor.
Giray Altınok iyi de ünlülerin hiçbiri ünlü değil.![]()
O sunucu galiba
Tanıtım fena değil ama o akşam tabii ki Şevval Sam ile NOW'dayiz. Öncesinde film de var. ❤️Tüm konuklar belli oldu! Konuklar ve fragman konuya eklendi!
Baya uzun bir tanıtım olmuş. Hadise daha şık bir elbise seçebilirdi. BeğenmedimTüm konuklar belli oldu! Konuklar ve fragman konuya eklendi!
Klasik Acun her şeyin suyunu çıkartır.Baya uzun bir tanıtım olmuş. Hadise daha şık bir elbise seçebilirdi. Beğenmedim![]()
Beni kıyafeti yorumluyorumKlasik Acun her şeyin suyunu çıkartır.
Hadise en iyi elbiseyi de giyse çirkin.![]()
Aaaa her detayıyla çirkin.Beni kıyafeti yorumluyorumpek güzel durmamış
Baya uzun bir tanıtım olmuş. Hadise daha şık bir elbise seçebilirdi. Beğenmedim![]()
Klasik Acun her şeyin suyunu çıkartır.
Hadise en iyi elbiseyi de giyse çirkin.![]()
Beni kıyafeti yorumluyorumpek güzel durmamış
O da içindeki Ecünnüyü yorumlamış. Karar,davayı serhat kazanmıştır.Aaaa her detayıyla çirkin.![]()