24 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

Şimdi de Seksenler AB'de 1. deniyor. En iyisi yarınki TNS sonuçlarını beklemek.

Çalıkuşu yükselecektir gelecek haftalarda. Kaçak'da güzel başladı. Bakalım sonuçlar Ab grubunda nasıl olacak.

atv nasıl bi kanal ya kaçak ın tekrarını vermiyo 2 reytinglik dizi yüzünden saçmalığa bak
şimdi kanal d nin dizisi boşlukta yükselecek kesin kaçak olsa tekrarı bile geçecekti hey yavrum hey kanalları kim yönetiyo böyle :D

Görüldüğü üzere dediğim gibi reklama girdiği için ilk başta seyirci dağıldı. Yoksa Çalıkuşu da tıpkı Kaçak gibi yükselen bir grafik çiziyordu.

Geçen bölümden kalan bir heyecan olmadıktan sonra ve ya dizinin içerisinde yaranan bir heyecan olmadıktan sonra kim reklama girdikten sonra yeni diziyi açar ki? :)

Herkes de bunu görüp cemaat etkisiyle bıraktı diziyi izlemeyi. Yarın A/B`de kesin 2. olacak da, totalde de Kaçağı geçerse şaşırmam. :) Ama reklamdan sonra anlığı düşük geldi totalde geçmeyebilir ama gelecek hafta orda da geçer.

Bakalım tekrarı nasıl izlenecek. Tekrar herşeyi belli eder. :)
İnşallah
tekrarı ne zaman?

Allah aşkına değerlendirmeye bakarmısın :D çalıkuşu zaten süper diyo atv de vadi-karadayı var diyo e güzel kardeşim çalıkuşu kaçakın yarısı reytingi alamamış daha biracık olsun doğru olalım ya birazcık :D
aşk zaten çok iyi bi dizi olacakmış şüphe yokmuş çalıkuşundan da şüphe olmayacaktı 15 reytingle 1.olacaktı
intikam desen daha zkfo ı geçemiyo vadiden 3 kat fark yiyo
yalan dünya 3 reyting alıyor :D
kanal d de hiçbir şey yok tek düzgün reyting alan dizisi güneşi beklerken en yüksek reyting alanı güneşi beklerken o bile smanyolunun yeni dizisi küçük gelini geçemiyo gerisini siz düşünün :D
Takas artık gerçekten seninle konu tartışmak AN-LAM-SIZ

Bu konuyu kaç kere konuştuk da Yalan Dünya bir kaç bölüm 3 aldı diye hemen 3 damgasını vurdum Bir şey değil ben de bundan sonra Vadi sürekli 5-7 alıyor diye dolaşırım ortalarda. TNT`de almıştı ya hani.

Ask'in fragmani guzel olmus begendim my karsisinda basarili olabilir ama 1. Olamaz bence keske carsamba olmasaydi

atv nasıl bi kanal ya kaçak ın tekrarını vermiyo 2 reytinglik dizi yüzünden saçmalığa bak
şimdi kanal d nin dizisi boşlukta yükselecek kesin kaçak olsa tekrarı bile geçecekti hey yavrum hey kanalları kim yönetiyo böyle :D
Bence Kaçak gelecek hafta 20 reyting alır. :)

Allah aşkına değerlendirmeye bakarmısın :D çalıkuşu zaten süper diyo atv de vadi-karadayı var diyo e güzel kardeşim çalıkuşu kaçakın yarısı reytingi alamamış daha biracık olsun doğru olalım ya birazcık :D
aşk zaten çok iyi bi dizi olacakmış şüphe yokmuş çalıkuşundan da şüphe olmayacaktı 15 reytingle 1.olacaktı
intikam desen daha zkfo ı geçemiyo vadiden 3 kat fark yiyo
yalan dünya 3 reyting alıyor :D
kanal d de hiçbir şey yok tek düzgün reyting alan dizisi güneşi beklerken en yüksek reyting alanı güneşi beklerken o bile smanyolunun yeni dizisi küçük gelini geçemiyo gerisini siz düşünün :D
Takas senin değerli yorumunu bekliyordum bende :X
Anlıklara güvenmeyelim yarın reyting sonuçları açıklandığında konuşalım A/B grubunda Çalıkuşu Kaçağı geçecektir bence :)
A.Ş.K.'ın reytingleri geldiğinde konuşalım 😉
İntikamın sebebini açıkladım. Yalan Dünya Cuma günü A/B grubunda 2. Total'de ilk 5'de olacaktır.
Seninde böylelikle nasıl bir Atv fanı olduğunu anladık :bhr:

Neredeyse haftanın her gününün en az iki çekişmeli dizisi var, enselerinde de Acun :D Reyting paylaşmaktan bir hal oldu yapımlar.

Çalıkuşu Her kanal D dizisi gibi Sbt'de düşük gidiyor ama yarın beklenenin farklı tablo ile karşılaşacağız.:)

Cemaat yazacaktım etkisi fazla oldu. :D

Yani herkes düşük gittiğini görüp hemen bırakıyor diziyi. Nasılsa tutmayacak diyerek.

Çalıkuşu reklama girdi çünkü.
Anlamadim ama neyse bilmedigim bi konu heralde cemaat ne alaka :D neyse sen boyle dizileri sevmyosun galiba ama bi ara kacagı izle bence ben calkusu izlemeye calistim az once ama fazla klasik beni sarmaz boyle diziler

ben onu çok sevdim yüzünden tekrarını yayınlayamıyor kaçağın atv
aksiyonun müşterisi 22:00-24:00 arası aslında
sanırım perşembe akşamı kurtlar vadisinin peşinden verecekler kaçağın tekrarını,bencede iyi edecekler
o zamana kadar vadi severler tarafından da kulaktan kulağa fısıldanır
bir dizinin tutmasıda zaten kulaktan kulağa fısıldamayla ortaya çıkar