23 Temmuz 2013 Salı Reyting Sonuçları

Forumdash post: 1384623' Alıntı:

Kore versiyonu izledin??

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir
Hayır ama yorumlara göre kore versiyonu diyorlar ama alakası yok.

Kerem nasıl insan ya. 😱

Güneşi Beklerken reklam yeni bölüm 3. kuşak.

İşte bu 45 dakika reklam verdi ama düzeninde. :D

- - - Ekleme - - -

Azar azar izlemiştim. :D Sanırım sana Kerem bizim kızı bırakıp bedenciye tuzaklar kurması sıkıcı geldi? :D
Sıra ona da gelecek elbet. Biraz başkları da iyidir. :D

22:45 - 23:00 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) KANALD: 4.27 2) FOX: 4.15 3) SHOW: 3.34 4) STAR: 3.3 5) ATV: 2.01
Full reklamla 4.27 almış. :)

Güneşi Beklerken'de heyecan dozu biraz azdı bu hafta..

ÇGHB'de en güzel skeçlerden biri var apartman toplantısı skeçi haha iyi güldürüyor. :D ( Show TV )

Kız şimdi gördüm
Anam çok şaşırdım
Kız yeni mi geldin
Anam isim neydi

Tülaydan Demet Akalın-Mucize :D

Bölüm orjinalinin dışında devam ediyor çok kıvaramamışlar gibi...Bugün yarısında bırakmak zorunda kaldım yarın tamamını izleyip daha net karar veririm...:)

Reytinglerde düşmüş...Geçen bölümlerde hep 5'in üzerinde oluyordu şu sıralar...İnşallah devamını düzgün devam ettirirler...:)

@xBUGRAx Hiç bi şey yoktu Bir Aşk Hikayesini açtım. Bu nasıl reklam düzeni. Dizi reklama girdi döndü 3 dakika başa sardılar tekrar aynı sahneyi verdiler sonra o sahne bittikten sonra yine reklama girdi. Başlayınca büyük ihtimal yine geri saracaklar?

EveN post: 1384884' Alıntı:
@xBUGRAx Hiç bi şey yoktu Bir Aşk Hikayesini açtım. Bu nasıl reklam düzeni. Dizi reklama girdi döndü 3 dakika başa sardılar tekrar aynı sahneyi verdiler sonra o sahne bittikten sonra yine reklama girdi. Başlayınca büyük ihtimal yine geri saracaklar?

Sonra gine rrklam :( fox iste naparsin sbsv de de aynisini yapiolar :(

@xBUGRAx Hiç bi şey yoktu Bir Aşk Hikayesini açtım. Bu nasıl reklam düzeni. Dizi reklama girdi döndü 3 dakika başa sardılar tekrar aynı sahneyi verdiler, sonra o sahne bittikten sonra yine reklama girdi. Başlayınca büyük ihtimal yine geri saracaklar?

Evet sadece bu dizide böyle yapıyorlar herkes şikayetçi. dizifilm'den izliyorlar bu yüzden..

- - - Ekleme - - -

Sonra gine rrklam :( fox iste naparsin sbsv de de aynisini yapiolar :(

Hayır yok o dizide. :D

Fox 1 saatlik Unutma Beni'de bile 2 saat reklam veriyordu ve ben den güzel bi küfür yiyordu.