Hayır ama yorumlara göre kore versiyonu diyorlar ama alakası yok.Forumdash post: 1384623' Alıntı:
Kore versiyonu izledin??
Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir
Hayır ama yorumlara göre kore versiyonu diyorlar ama alakası yok.Forumdash post: 1384623' Alıntı:
Kore versiyonu izledin??
Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir
EveN post: 1384613' Alıntı:@berkann Sen şimdi diğer bölümleri gör. Bu en sıkıcısıydı.![]()
Sıra ona da gelecek elbet. Biraz başkları da iyidir.
Azar azar izlemiştim.Sanırım sana Kerem bizim kızı bırakıp bedenciye tuzaklar kurması sıkıcı geldi?
![]()
Full reklamla 4.27 almış.22:45 - 23:00 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) KANALD: 4.27 2) FOX: 4.15 3) SHOW: 3.34 4) STAR: 3.3 5) ATV: 2.01
EveN post: 1384884' Alıntı:@xBUGRAx Hiç bi şey yoktu Bir Aşk Hikayesini açtım. Bu nasıl reklam düzeni. Dizi reklama girdi döndü 3 dakika başa sardılar tekrar aynı sahneyi verdiler sonra o sahne bittikten sonra yine reklama girdi. Başlayınca büyük ihtimal yine geri saracaklar?
@xBUGRAx Hiç bi şey yoktu Bir Aşk Hikayesini açtım. Bu nasıl reklam düzeni. Dizi reklama girdi döndü 3 dakika başa sardılar tekrar aynı sahneyi verdiler, sonra o sahne bittikten sonra yine reklama girdi. Başlayınca büyük ihtimal yine geri saracaklar?
Sonra gine rrklamfox iste naparsin sbsv de de aynisini yapiolar
![]()
Reytinglerine de kötü etki eder bu...
Evet sadece bu dizide böyle yapıyorlar herkes şikayetçi. dizifilm'den izliyorlar bu yüzden..