Hayır ama yorumlara göre kore versiyonu diyorlar ama alakası yok.Forumdash post: 1384623' Alıntı:
Kore versiyonu izledin??
Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir
Hayır ama yorumlara göre kore versiyonu diyorlar ama alakası yok.Forumdash post: 1384623' Alıntı:
Kore versiyonu izledin??
Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir
EveN post: 1384613' Alıntı:@berkann Sen şimdi diğer bölümleri gör. Bu en sıkıcısıydı.
Sıra ona da gelecek elbet. Biraz başkları da iyidir.
Azar azar izlemiştim. Sanırım sana Kerem bizim kızı bırakıp bedenciye tuzaklar kurması sıkıcı geldi?
Full reklamla 4.27 almış.22:45 - 23:00 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) KANALD: 4.27 2) FOX: 4.15 3) SHOW: 3.34 4) STAR: 3.3 5) ATV: 2.01
EveN post: 1384884' Alıntı:@xBUGRAx Hiç bi şey yoktu Bir Aşk Hikayesini açtım. Bu nasıl reklam düzeni. Dizi reklama girdi döndü 3 dakika başa sardılar tekrar aynı sahneyi verdiler sonra o sahne bittikten sonra yine reklama girdi. Başlayınca büyük ihtimal yine geri saracaklar?
@xBUGRAx Hiç bi şey yoktu Bir Aşk Hikayesini açtım. Bu nasıl reklam düzeni. Dizi reklama girdi döndü 3 dakika başa sardılar tekrar aynı sahneyi verdiler, sonra o sahne bittikten sonra yine reklama girdi. Başlayınca büyük ihtimal yine geri saracaklar?
Sonra gine rrklam fox iste naparsin sbsv de de aynisini yapiolar
Reytinglerine de kötü etki eder bu...
Evet sadece bu dizide böyle yapıyorlar herkes şikayetçi. dizifilm'den izliyorlar bu yüzden..