23 Temmuz 2013 Salı Reyting Sonuçları

Reytinglere bak FOX'un diğer dizileri Sana Bir Sır Vereceğim ile Babam Sınıfta Kaldıya 21.15'te başlayıp 23.30'ta bitiyorlar. Birde Bir Aşk Hikayesine bak oda aynı saatte başlayıp 00.15'de bitiyor. Son 40 dakika falan reklamsız gidiyor birtek orası iyi. :D

😱 :(
Ne diyeceğini bilemedim. Ben Fox TV'den Unutma Beni'yi izlerkende 10 saat reklam veriyordu üstelik dizi kısa bide bu diziyi düşünemiyorum. :(

Son düzenleme:

Reytinglere bak FOX'un diğer dizileri Sana Bir Sır Vereceğim ile Babam Sınıfta Kaldıya 21.15'te başlayıp 23.30'ta bitiyorlar. Birde Bir Aşk Hikayesine bak oda aynı saatte başlayıp 00.15'de bitiyor. Son 40 dakika falan reklamsız gidiyor birtek orası iyi. :D
özet verdi mi bari

Güneşi Beklerken iki grupta da oranlarını yükseltmiş ve yine zirvede yer almayı başarmış tebrik ederim :D
Hababam Sınıfı çok iyi gitmiş yine :)
Bir Aşk Hikayesi totalde düşmüş ab'de yükselmiş.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Güneşi beklerken 2 gruptada iyi gitmiş. 1'inci olmuş
Hababam iyi gitmiş
Kimo ister gayet iyi
Nihat hoca çok iyi

Güneşi Beklerken uçmuş helal olsun. Totalde en yüksek oranını alsa da A/B`de 6 reytingi geçmeli tekrar acilen. :)

Günesi Beklerken 1.30 saat reklamsız gitmesine ragmen 5.39 bhu 4.98 almıstı ved maximum 38 dakika reklamsız gitmis :)

yinede tebrikler zirvede hababam ikinci milyoner üçüncü :)

Güneşi Beklerken Yeni Bölümü 99 dakika olmuş.

Süresi ise 145 dakika.

145-99=46 dakika (reklam)

Böyle hesaplayalım biz de. :):)

- - - Ekleme - - -

Μαнoni post: 1385431' Alıntı:
Günesi Beklerken 1.30 saat reklamsız gitmesine ragmen 5.39 bhu 4.98 almıstı ved maximum 38 dakika reklamsız gitmis :)

yinede tebrikler zirvede hababam ikinci milyoner üçüncü :)
Sanki reklamlı gidince geçiyordu da BHUV şimdi geçemedi.

Ayrıca 46 dakika reklam vermiş. Sizi gibi hesapladım. :)

EveN post: 1385432' Alıntı:
Güneşi Beklerken Yeni Bölümü 99 dakika olmuş.

Süresi ise 145 dakika.

145-99=46 dakika (reklam)

Böyle hesaplayalım biz de. :):)

- - - Ekleme - - -

Sanki reklamlı gidince geçiyordu da BHUV şimdi geçemedi.

Ayrıca 46 dakika reklam vermiş. Sizi gibi hesapladım. :)

reklamın 46 dakika vermesi önemli değil son 30 dakika full reklam vermis önemli olan en çok izlenilen saatlerde reklam vermesi baslar baslamaz vermis sonra 1:30 saat reklamsız gitmis

bhu birinci bölümde o düzen gitti sadece ilk bölümde günesi beklerken reytingleri belli

arada 0.40 fark var biri maximum 38 dakika reklamsız gidiyor ve 21:00 basliyor

biri 21:15 basliyor ve maximum 1:30 Saat Reklam Vermeden Gidiyor . Niye Sürekli Mesaj Yazmak Zorunda Bırakıyorsun Alıntı Yapmak Zorundamısın Niye Üstüne Alınıyorsun ? :)

Son düzenleme:
Bir Aşk Hikayesi ab de tekrar toparlamış o reklam stratejisine rağmen bu oranlar çok iyi.

Güneşi Beklerken 90 dakika reklamsız gitti. :)) Buna bi şey söyleyebilecek biri var mı? :))

Bir aşk hikayesi toparlamış biraz...İlk 3'te olması gereken diziyi reklamlarla bu kadar kötü duruma düşürdüler...:)

Μαнoni post: 1385438' Alıntı:
reklamın 46 dakika vermesi önemli değil son 30 dakika full reklam vermis önemli olan en çok izlenilen saatlerde reklam vermesi baslar baslamaz vermis sonra 1:30 saat reklamsız gitmis

bhu birinci bölümde o düzen gitti sadece ilk bölümde günesi beklerken reytingleri belli

arada 0.40 fark var biri maximum 38 dakika reklamsız gidiyor ve 21:00 basliyor

biri 21:15 basliyor ve maximum 1:30 Saat Reklam Vermeden Gidiyor . Niye Sürekli Mesaj Yazmak Zorunda Bırakıyorsun Alıntı Yapmak Zorundamısın Niye Üstüne Alınıyorsun ? :)
Ben de hep aynısını diyorum. Güneşi Beklerken de ilk defa yapıyor. Eee herkes yapıyor bırakalım o da yapsın.