Polat Şaşmaz
Favori Üye
Reytinglere bak FOX'un diğer dizileri Sana Bir Sır Vereceğim ile Babam Sınıfta Kaldıya 21.15'te başlayıp 23.30'ta bitiyorlar. Birde Bir Aşk Hikayesine bak oda aynı saatte başlayıp 00.15'de bitiyor. Son 40 dakika falan reklamsız gidiyor birtek orası iyi.
özet verdi mi bari
Reytinglere bak FOX'un diğer dizileri Sana Bir Sır Vereceğim ile Babam Sınıfta Kaldıya 21.15'te başlayıp 23.30'ta bitiyorlar. Birde Bir Aşk Hikayesine bak oda aynı saatte başlayıp 00.15'de bitiyor. Son 40 dakika falan reklamsız gidiyor birtek orası iyi.
Güneşi Beklerken varken imkansız.çocuklarduymasın post: 1385343' Alıntı:N.Hatipoğlunun Sahur programı 1. olur demiştim ama ..
denizz19 post: 1385349' Alıntı:Güneşi Beklerken varken imkansız.
Sanki reklamlı gidince geçiyordu da BHUV şimdi geçemedi.Μαнoni post: 1385431' Alıntı:Günesi Beklerken 1.30 saat reklamsız gitmesine ragmen 5.39 bhu 4.98 almıstı ved maximum 38 dakika reklamsız gitmis
yinede tebrikler zirvede hababam ikinci milyoner üçüncü
EveN post: 1385432' Alıntı:Güneşi Beklerken Yeni Bölümü 99 dakika olmuş.
Süresi ise 145 dakika.
145-99=46 dakika (reklam)
Böyle hesaplayalım biz de.
- - - Ekleme - - -
Sanki reklamlı gidince geçiyordu da BHUV şimdi geçemedi.
Ayrıca 46 dakika reklam vermiş. Sizi gibi hesapladım.
Ben de hep aynısını diyorum. Güneşi Beklerken de ilk defa yapıyor. Eee herkes yapıyor bırakalım o da yapsın.Μαнoni post: 1385438' Alıntı:reklamın 46 dakika vermesi önemli değil son 30 dakika full reklam vermis önemli olan en çok izlenilen saatlerde reklam vermesi baslar baslamaz vermis sonra 1:30 saat reklamsız gitmis
bhu birinci bölümde o düzen gitti sadece ilk bölümde günesi beklerken reytingleri belli
arada 0.40 fark var biri maximum 38 dakika reklamsız gidiyor ve 21:00 basliyor
biri 21:15 basliyor ve maximum 1:30 Saat Reklam Vermeden Gidiyor . Niye Sürekli Mesaj Yazmak Zorunda Bırakıyorsun Alıntı Yapmak Zorundamısın Niye Üstüne Alınıyorsun ?