Evet, bizde de o süpürgeden. Müge Anlı izlerken beğenip almıştı bizimkiler.Bu arada Güneşi Beklerken'i ve Bir Aşk Hikayesi'ni aynı süpürge sunuyor @EveN
Ama arnica diyelim yalnızca süpürge değil.
Evet, bizde de o süpürgeden. Müge Anlı izlerken beğenip almıştı bizimkiler.Bu arada Güneşi Beklerken'i ve Bir Aşk Hikayesi'ni aynı süpürge sunuyor @EveN
Aynen. Her gece arkaplanda açık oluyor. Neredeyse her gece var.xBUGRAx post: 1384937' Alıntı:Babam Sınıfta Kaldı tekrarı başladı çok tekrar veriyorlar.
xBUGRAx post: 1384937' Alıntı:Babam Sınıfta Kaldı tekrarı başladı çok tekrar veriyorlar.
Yine mi Sabahları da var galiba yayın akışında görmüştüm
Bir Aşk Hikayesini artık netten izlemenin zamanı geldide gçiyor bile. Bu nasıl iş ya. Amma reklama giriyor dizi. Diğer dizilerde böyle değil niye bu dizide bunu yapıyorlar anlamıyorum. İzlediğimden bir b*k anlamadım.
Reytinglere bak FOX'un diğer dizileri Sana Bir Sır Vereceğim ile Babam Sınıfta Kaldıya 21.15'te başlayıp 23.30'ta bitiyorlar. Birde Bir Aşk Hikayesine bak oda aynı saatte başlayıp 00.15'de bitiyor. Son 40 dakika falan reklamsız gidiyor birtek orası iyi.
O kadar mı çok yayınlandı. Twitter'dan da bayağı konuşuyorlarmış.