23 Temmuz 2013 Salı Reyting Sonuçları

EveN post: 1384549' Alıntı:
Güneşi Beklerken reklam 22.46

- - - Ekleme - - -

Tamam bitsin gösteririm. Ama 1.5 demiyorum çünkü emin değilim ben 1.5 demedim 1 saattir en fazla.
ee 1 saat yapmıştı galiba 2. filmde ama güneşi beklerken 15 yani hababam öyle yapmadı

muhtesemyuzyil post: 1384556' Alıntı:
ee 1 saat yapmıştı galiba 2. filmde ama güneşi beklerken 15 yani hababam öyle yapmadı
Ben 1.5 yaptı demedim zaten.

Ayrıca ben Doksanları kast ediyorum derken.

- - - Ekleme - - -

Reklam arasında Yalan Dünya sezon finaline geçiş yaptım. :X

EveN post: 1384559' Alıntı:
Ben 1.5 yaptı demedim zaten.

Ayrıca ben Doksanları kast ediyorum derken.
ama gb gibi yaptı dedin ama yapmadı hiçbir zaman da neyse ne ben artık tartışmak istemiyorum

Ya niye uzatıyorsunuz boşuna. Bütün diziler yapıyorsa Güneşi Beklerken de yapar yapmalı da. :)

muhtesemyuzyil post: 1384565' Alıntı:
ama gb gibi yaptı dedin ama yapmadı hiçbir zaman da neyse ne ben artık tartışmak istemiyorum
Sabahtan beri aynısını diyorum.

Kanal D büyük ihtimal baktı Doksanlara inadına öyle yaptı. İlk yapmadığına göre sorun yok. Hatta Doksanlar yaparken Güneşi Beklerken de yapsın demiştim inadına.

- - - Ekleme - - -

Güneşi Beklerken uçanze. :D Ama keşke reklam vermeseydi de bi 7.50`yi görseydik. :J

Güneşi Beklerken güzel bölüm yarın iki grupta da zirvede olur :). Sonunda 7 reytingi görmeyi başarmış aslında ben 8 görmesini beklerdim o kadar reklamsız gitmeye olsun dizinin önü açık :)

Güneşi Beklerken için bu reytingler az bile ama olsun. Az olsun öz olsun bizim olsun. Yarın Ab grubunda büyük artış bekliyorum. :D

Hayır sıkıcı değildi bence de. :D @EveN Ben en çok yemek sahnesini sevdim. :D :D

2 saat reklamsız 7 gormus ucanze demıssın ama star harıc her kanal reklam :) Bhu blok olmamasına ragmen 7 gormustu

Μαнoni post: 1384602' Alıntı:
2 saat reklamsız 7 gormus ucanze demıssın ama star harıc her kanal reklam :) Bhu blok olmamasına ragmen 7 gormustu
Okey. :F

- - - Ekleme - - -

Cihan süpersin. Haddini bildirdi Kereme. :D