Hazem
Favori Üye
artık kimse yapmıyo o kış sezonundaydıEveN post: 1384464' Alıntı:Herkes yapıyor e biz de yapalım. Ne güzel.
Büyük ihtimalle verecek ama sonda verecek reklamları. Çünkü özet dahil 3 kuşak reklam verdi şimdilik.
artık kimse yapmıyo o kış sezonundaydıEveN post: 1384464' Alıntı:Herkes yapıyor e biz de yapalım. Ne güzel.
Büyük ihtimalle verecek ama sonda verecek reklamları. Çünkü özet dahil 3 kuşak reklam verdi şimdilik.
Anladım.Barış'la barışmak.Barış, Zeynep'i yemeğe davet etti. O arada Kerem ise Barış ile barışmak maksadıyla Melis'i de alarak Barış'a getirdi. Biliyorsun ki Barış, Melis'e aşık.
Doksanlar yapıyor.muhtesemyuzyil post: 1384470' Alıntı:artık kimse yapmıyo o kış sezonundaydı
22:00 - 22:15 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) KANALD: 5.76 2) ATV: 3.9 3) FOX: 3.31 4) STAR: 3.04 5) SHOW: 2.12
Filmler yüksek çıkar normaldir. Her zaman SBT`de önde giderler ama TNS`de düşük çıkarlar.Μαнoni post: 1384479' Alıntı:tam bir saatir reklamsiz gitiyor ve 5.76 en fazla hababam 5 dakkada bir reklama giriyor 7 gördü
Bence gayet konu sıkıntısı çekebilir her okul dizisi çekmez diye bir kayıde yok ki tamam Hayat Bilgisi 138 bölüm sürdü Arka Sıradıliler 100 üstü sürdü galiba Pis Yedili ( şuan iyi gidiyor ) 70 bölümü geçti. Ama dikkat ettiysen hepsinin reytingleri sonradan düştü çünkü kanalları arkasında durmasa bittmişti çünkü belli bir süre sonra artık izleyici sıkılıyor konular tekrara giriyor üstelik Güneşi Beklerken'de öyle uzatılacak konu yok uzasada tekrara düşecek o yüzden fazla uzatılmadan tadında bitirilmeli bence.
@mrt-06'ya dedim yanlış alıntılamışım.
SBT bazen yanıltıcı olabiliyor. Geçen hafta önceki haftadan daha iyi oran aldı A/B`de ama TNS`de düşük çıktı.Μαнoni post: 1384485' Alıntı:gecen hafta 3.anlıkta 6.75 görmüs günesi beklerken
vay be öyle yapıyo diye doksanlar a düşman olan revan bunu 100 defa söyeyen şimdi kanald ye hiçbişey demiyoEveN post: 1384478' Alıntı:Doksanlar yapıyor.
Bence de. En fazla 2 sezon sürmeli.
Bence gayet konu sıkıntısı çekebilir her okul dizisi çekmez diye bir kayıde yok ki tamam Hayat Bilgisi 138 bölüm sürdü Arka Sıradıliler 100 üstü sürdü galiba Pis Yedili ( şuan iyi gidiyor ) 70 bölümü geçti. Ama dikkat ettiysen hepsinin reytingleri sonradan düştü çünkü kanalları arkasında durmasa bittmişti çünkü belli bir süre sonra artık izleyici sıkılıyor konular tekrara giriyor üstelik Güneşi Beklerken'de öyle uzatılacak konu yok uzasada tekrara düşecek o yüzden fazla uzatılmadan tadında bitirilmeli bence.
EveN post: 1384487' Alıntı:SBT bazen yanıltıcı olabiliyor. Geçen hafta önceki haftadan daha iyi oran aldı A/B`de ama TNS`de düşük çıktı.
İlk önce Kanal D yapsaydı söylerdim o da inadına yapıyor.muhtesemyuzyil post: 1384489' Alıntı:vay be öyle yapıyo diye doksanlar a düşman olan revan bunu 100 defa söyeyen şimdi kanald ye hiçbişey demiyo
Güneşi Beklerken de hep öyle veriyor zaten. Bu hafta Doksanlara inat yaptı herhalde.Μαнoni post: 1384491' Alıntı:benim hala umudum var böle hiç gitmedi dün 15 dakkada 1 kusak 15 dakkada iki kusak 15 dakkada son kusak reklam verdi
ben zaten bişey demiyorum nedense sonunda veriyo zaten ama sen hep diyodun hababam 45dk. gitmişti 10 defa söyledin bunudoksanlar gidiyo 100 defa söylüyosun ama güneşi beklerken 15 saat oldu hala yok ve ona bişey demiyosun pesEveN post: 1384493' Alıntı:İlk önce Kanal D yapsaydı söylerdim o da inadına yapıyor.
Star da yapmıştı sen de bi şey dememiştin? 🙄
- - - Ekleme - - -
Güneşi Beklerken de hep öyle veriyor zaten. Bu hafta Doksanlara inat yaptı herhalde.
Bir kuşak reklamını özette ilave verdi. Özet dahil şimdiye kadar 3 kuşak reklam verdi.
Ayrıca BHUV da aldatıcı oluyor. SBT`de çok yüksek çıkıyor ama TNS`de SBT`den daha düşük.